Автор |
Съобщение |
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:12
Ледник написа:
Квото и да говориш, няма да можеш да ме накараш да спра да ям вкусни сандвичи. Ще си ям мазното и тва е
П.П. 60 кила съм
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:19
Щом като е на 8 години тежи 100 килограма не ми се мисли като стане на 17-18 ... Леко ще е широк
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:20
ReCoNNeCt написа: Henry написа: Ледник написа: Квото и да говориш, няма да можеш да ме накараш да спра да ям вкусни сандвичи. Ще си ям мазното и тва е П.П. 60 кила съм аз пък ям в "Макдоналдс" по 2 чиизбургера на седмица , вкусни са , но ........
Да се наядеш в макдоналдс == да се напиеш от портокалов сок.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:21
Henry написа: Квото и да говориш, няма да можеш да ме накараш да спра да ям вкусни сандвичи. Ще си ям мазното и тва е П.П. 60 кила съм
О, не говоря за теглото.
Аз не ям боклуци и пак съм закръглен, то си е до метаболизма.
Та, може да не напълняваш. Ама си тъпчеш организма с химикали, овкусители и мас в кофи. Вярвай ми, проучвал съм от какво се правят сандвичите на МакДоналдс. Никое хлебче не може да се запази меко толкова дълго време, никои картофки не могат без да потъмнеят цели седмици в найлоновите си пликчета, никое месо не е толкова силно като вкус и без нито една жила, никоя храна в обилни количества не бива да те оставя толкова... незадоволен. Всичко е стерилно, синтетично, химическо. Затова няма да ти е проблем напълняването. А разрушени органи и куп болести, задето се тъпчеш със сладолед (свръхмощен подсладител, овкусител, мляко на прах и прочее), вместо да хапнеш една ябълка.
Наркотик, брат.
|
|
|
|
|
Canis Lupus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:23
Една подробност - не е ам'риканско чедо, а британско.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:32
здравеняк е тоя, ще те завали като хамбургер
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:48
Ахахахахахаахаха така както ти си го написал всички трябва да плюскаме от Макдоналдс за да доживеем сто години
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:52
Ледник за сладоледа и ябълката е прав.
На мен една студена вкусна ябълка ми действа по-добре от сладолед през лятото.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 21:58
Ледник така и така си против американците, шо не земеш да си сложиш нещо против Буш в подписа? Нещо от този сорт
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 22:15
Това ако не е от някоя болест, ако е само от храна ... wow
100 кила на 8 години. Има потенцял в това момче, трябва да запише да тренира сумо или борба свободен стил. 100 кила 8 години, на 16 ще стане 200 и така нататък ... няма да има конкуренция това момчe.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 22:16
†Soul Hunter† написа: Dante написа: Това не страда ли от преяждане.Представям си го на 20години колко кг ще е Как какво - ще е новият Йокозуна!!! В превод - йокозуна означава "ненадминат майстор" в сумо.
To преди е имало и такъв кечист,но вече е починал....мир на праха му.А тоя...тоя е направо Рикиши(феновете на кеча ще ме разберат).
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 22:17
Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 22:37
WolfMAn написа: Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес
Вярвай, повече иска нормален живот и край на унижението, което е всяка една секунда от съществуването му.
Да се молим никога на нас да не се случват подобни неща. Не мога да си обясня защо Господ наказва така невинни деца, които не са сторили нищо никому.
|
|
|
|
|
midy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 22:55
Ледник написа: WolfMAn написа: Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес Вярвай, повече иска нормален живот и край на унижението, което е всяка една секунда от съществуването му. Да се молим никога на нас да не се случват подобни неща. Не мога да си обясня защо Господ наказва така невинни деца, които не са сторили нищо никому.
От едни се взема, за да се даде на другите.Все пак не е редно да се подиграваме за сметка на момчето, и да ви кажа, много слабо ме интересува какъв ще стане след 10 годиини (като се има в предвид че може и да се оправи, никой не е казал, че ще големее цял живот).Щом е на 8 години, следователно е 2ри клас.Не му завиждам, децата са най - коварни !
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 23:02
Джаба?
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 23:19
WolfMAn написа: Момчето сигурно иска да влезе в рекордите на Гинес
Си беше избрало друг рекорд да подобри Но на дали това му е целта ако продължава така след 8 години 190-200 килца
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 23:30
Ukyo написа: Джаба?
хаххахах
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 23:52
Тва дете трябва да има бахти и простите родители. Да го оставят да се тъпче толкова. След 10 години като му почнат проблемите със сърцето ще се чудят какво да го правят. Тъпи хора, ей!
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 17:15
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2007 17:26
Според мен не е просто от ядене. Трябва да има и други фактори, за да напълнее толкова.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|