Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Тревата: Декриминализиране,легализиране? Вашите мнения?
Публикувано на: 06 Юни 2010 22:11

Алминатора`` написа:
Вярно, тези неща не важат за тревата, а за по-тежките наркотици, но и към нея, както и към всеки друг опиат се развива зависимост и толеранс при по-честа употреба. Всъщност това го има дори и при легалните цигари и всеки пушач може да потвърди.

И кажи ми, до колко ще зачести тази употреба, ако се легализира?

И какво би спряло, някой който вече има изграден толеранс към тревата, да мине на херца, например?

-.-

Т'ва за обирането/убиване на майка го изключвам, щото си говорим за трева тук... Човек, само като чета 50лв за коз и имам чувството, че никога дори не си опитвал трева ( ??? ) ; пуша от над 2 години като пушех по 1 коз на 1-2 месеца в продължение на година и половина, преди няколко месеца си взех повечко и просто от скука вечер се напушвах по-често и гледам некво филмче или слушах музика, после пак се върнах на 1-2 коза на 1-2 месеца :P Както можеш да забележиш нито си умирам за дозичка да се напуша, нито нищо. Мога да не пуша повече никога през живота си и няма да изпитвам " нужда ". Адската пропаганда е, адската простотия. Спомням си 1-вия път като пропуших. Бяхме на 1 хижа, с няколко френда сме се отдалечили и вадят коз, а " ааа не, мерси, пас съм по-късно " - като изобщо не исках да пуша КОЗ КОПЕЛЕЕЕ ТВА Е ЯКО НАРКОТИК, вземи тая пропаганда. После се напих като свиня и пуших сума ти козове, само си надрах гърлото и гърдите, цигара не бях бутал през живота си и изобщо не усетих " напушване " и си казах " бахти тъпото прехвалено нещо е коза " :lol: тва като познат дето дръпнал си 1 път леко и веднага издишал и " оф, аз съм пушил коз ве, нищо особено не е " РОФЛ :lol: Относно въпроса ти за зачестяване, ако се легализира - аз, ако искам и всеки ден мога да си вземам по грам коз - но не го правя, не изпитвам никва нужда ( а пуша от години ), а тва за от коз на хероин......... :? :lol: Това е адски смешното че 1 ти става леко и минаваш на " по тежък " наркотик, като това са НАПЪЛНО различни наркотици и преживявания :lol: абсурдно е като християнството и фанатичната вяра на масите дебили :lol: 1 път като минеш " бариерата " на предразсъдъци и пробваш коз виждаш, че не е нищо "особено" , преживяването може да е култ разбира се, но имам предвид че не идва края на света и покъщината ти от 1ния запален коз :roll:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 22:24

The Chameleon написа:
Алминатора`` написа:
Вярно, тези неща не важат за тревата, а за по-тежките наркотици, но и към нея, както и към всеки друг опиат се развива зависимост и толеранс при по-честа употреба. Всъщност това го има дори и при легалните цигари и всеки пушач може да потвърди.

И кажи ми, до колко ще зачести тази употреба, ако се легализира?

И какво би спряло, някой който вече има изграден толеранс към тревата, да мине на херца, например?

-.-

Т'ва за обирането/убиване на майка го изключвам, щото си говорим за трева тук... Човек, само като чета 50лв за коз и имам чувството, че никога дори не си опитвал трева ( ??? ) ; пуша от над 2 години като пушех по 1 коз на 1-2 месеца в продължение на година и половина, преди няколко месеца си взех повечко и просто от скука вечер се напушвах по-често и гледам некво филмче или слушах музика, после пак се върнах на 1-2 коза на 1-2 месеца :P Както можеш да забележиш нито си умирам за дозичка да се напуша, нито нищо. Мога да не пуша повече никога през живота си и няма да изпитвам " нужда ". Адската пропаганда е, адската простотия. Спомням си 1-вия път като пропуших. Бяхме на 1 хижа, с няколко френда сме се отдалечили и вадят коз, а " ааа не, мерси, пас съм по-късно " - като изобщо не исках да пуша КОЗ КОПЕЛЕЕЕ ТВА Е ЯКО НАРКОТИК, вземи тая пропаганда. После се напих като свиня и пуших сума ти козове, само си надрах гърлото и гърдите, цигара не бях бутал през живота си и изобщо не усетих " напушване " и си казах " бахти тъпото прехвалено нещо е коза " :lol: тва като познат дето дръпнал си 1 път леко и веднага издишал и " оф, аз съм пушил коз ве, нищо особено не е " РОФЛ :lol: Относно въпроса ти за зачестяване, ако се легализира - аз, ако искам и всеки ден мога да си вземам по грам коз - но не го правя, не изпитвам никва нужда ( а пуша от години ), а тва за от коз на хероин......... :? :lol: Това е адски смешното че 1 ти става леко и минаваш на " по тежък " наркотик, като това са НАПЪЛНО различни наркотици и преживявания :lol: абсурдно е като християнството и фанатичната вяра на масите дебили :lol: 1 път като минеш " бариерата " на предразсъдъци и пробваш коз виждаш, че не е нищо "особено" , преживяването може да е култ разбира се, но имам предвид че не идва края на света и покъщината ти от 1ния запален коз :roll:

Аре не ми се прави, ако не ти се пушеше коз и не беше пристрастен, въобще нямаше да пушиш. То по принцип и наркоманите карат по 2 седмици без херца :D
Освен това не си купуваш коз всеки ден, не защото не искаш, ами защото сигурно нямаш пари, за да си купуваш всеки ден. Явно още не си достатъчно навътре, за да ходиш да обираш магазини и да си продаваш къщата, но и това ще дойде, не се притиснявай :D

Ето ти малко клипове, които биха те накарали да се замислиш:

http://www.youtube.com/watch?v=wixlfPnxJTo
http://www.youtube.com/watch?v=DEzn3qKS99Q

:lol:

Ок, сега сериозно.
Ти сам го каза - коза и херцата са две различни усещания. Защо някой да не реши ей така съвсем случайно да пробва по-силното и да се закачи? Сам каза, шанса е малък, но ако марихуаната се легализира повече хора ще имат достъп до нея, което пък от своя страна увеличава шанса някой да се закачи за нещо по-силно.
Друг е въпроса, че ако не е контролирана от сравнително високата цена, повече хора ще пушат по-често, което пък ще увеличи и броя на безполезните тревомани.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2010 23:08

Еми виж, това че тревата "се" легализира, не означава, че ще легализират и хероина, а и никой с пълния си акъл няма да опита хероин.. :roll: Пак казвам, да пропушиш коз не значи Изобщо, че ще пробваш нещо по-силно. Hell, аз бях опитвал много по-груби неща от коз преди да го пропуша. :lol: И според мен това си е строго индивидуално, факт е, че след коза пробвах по-силни неща, но определено не е защото " толеранса " ми към него е изграден ор в/е :lol: просто имах достъп и отдавна исках да ги опитам.. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 06 Юни 2010 23:15

Леле Гошо кви глупости си изписал... :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:06

Ретрофолк звезда, недей да говориш за спорене със стени, щото описваш споренето с тебе. Ти си се закотвил на "пушенето на трева не трябва да е легално, защото има доказан наркотичен ефект и ти прави главата мека" и отвъд това не отиваш. То ест. е напълно достатъчно и както ти написах 100 пъти никой няма против да си го мислиш, но и други гледни точки съществуват, на които ти отговаряш с псуване и пренебрежение. Млъкни там и тва е, а още повече не се прави на големия бияч и тежкар там заведения, собственици, снимки, па ше минеш през Банкя и да се крият и не знам си кво. Отивай да караш още курсове по психология, че нещо не действат. Па ни остави тука ние пропадналите наркомани да си пушим треви и да си продаваме леглата за още. :lol:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:12

Валдес написа:
Леле Гошо кви глупости си изписал... :lol:

Споко, и аз си мисля същото за твойте постове в темата. :wink:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:14

Сподели кое ти се струва глупост сред писаниците ми. :)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:16

The Chameleon написа:
Сподели кое ти се струва глупост сред писаниците ми. :)

То ако седна да ти изреждам нема мигнем цела нощ. По-лесно ти пратим хора да те сбият :!:

Ма си кротък зася, не ми се отваряш като тия двамата педеруги тука. Внимавай :!:

:D

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:17

Абе аз гък не смея да ти кажа, че ще ме изядеш с дрехите... :oops: :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:18

The Chameleon написа:
Абе аз гък не смея да ти кажа, че ще ме изядеш с дрехите... :oops: :lol:

Аз не, ама ше ти пратя хора да те изядат! Познавам КАНИБАЛИ, които ядат и дрехи, МНОГО ВНИМАВАЙ :!: :lol:

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:19

Запознай ме с някоя канибалка, ще й дам да ме изяде... :( :icq27:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:19

Остей ги Валдес, файда от многото изхабени постове :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:21

Валдесс : (вече нямам кво да му кажа, затва ше пиша тъпотии, ама ако някой пита не ми се занимава щото е много глупав)

(фингер)

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:21

The Chameleon написа:
Запознай ме с някоя канибалка, ще й дам да ме изяде... :( :icq27:

Секса с канибалка е много хубав, ама само веднъж... :cry:

slim_k написа:
Валдесс : (вече нямам кво да му кажа, затва ше пиша тъпотии, ама ако някой пита не ми се занимава щото е много глупав)

(фингер)

На тоя му се виждат цицките. :oops:

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:22

А за тва направо си умирам... :lol: :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:36

цицки - Валдес на 36та секунда :lol:

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:40

Олеле цицки одръвчих са :!: :oops:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:42

На 2.11.2010 е щатския референдум за легализация ( != декриминализация) в Калифорния. Според резултатите там, най-вероятно ще последва референдум и в Орегон, вероятно и в други щати.

От 01.01.2010 Чехия декриминализира.

В Берлин предстои декриминализиране до 15гр.

По повод алминаторщините, че потреблението ще се увеличи - в Португалия от 2001 всичко е декриминализирано в колчества за лична употреба. Забележими промени в нивото на потребление се наблюдават:
Time.com написа:
The paper, published by Cato in April, found that in the five years after personal possession was decriminalized, illegal drug use among teens in Portugal declined and rates of new HIV infections caused by sharing of dirty needles dropped, while the number of people seeking treatment for drug addiction more than doubled.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:44

Морт☭ написа:
Time.com написа:
The paper, published by Cato in April, found that in the five years after personal possession was decriminalized, illegal drug use among teens in Portugal declined and rates of new HIV infections caused by sharing of dirty needles dropped, while the number of people seeking treatment for drug addiction more than doubled.

Леле четеш ли какво си пуснал? :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Юни 2010 00:54

Да, чета. По-малко пристрастени, по-малко болести от иглите, повече хора търсят лечение без да се страхуват, че ще бъдат тикнати в затвора. Кое точно не ти хареса в това?

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com