Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 15:18

браво получавате бонус лайно в пликче

Профил

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 15:47

Shady написа:
6 години ходене по мъките. Честито! За тея 6 години имам 15 преинсталации. Искам си парите обратно....... ама не ми ги дават, щото си го дръпнах от замундата :o

Да не казвам голяма дума, но за 5 години - 1 преинсталация, когато си сменях харда.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 16:13

Имам и Линукс, и Уиндоус. И двете откакто съм ги качил, не съм ги преинсталирал. Защо? Не съм си тъпкал хардовете на компютрите с боклуци. Много важно в случая е начинът на експлоатация.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 16:52

AlShu написа:
Аз пък съм на мнение, че ХР с вграден Сп2 (или по-нов) е най-стабилната ОС на Майкрософт от Дос 6.2 насам...

:tuop:

+ това не си спомням откога ми е забивал по негова вина, а го имам от самото пускане за продажба. Даже не си спомням дали въобще ми е забивал без причина. :) Когато това е ставало е било винаги и само по операторска грешка. Сами си правете изводите дали искате висти, мисти и секви подобни шитове, които лапат 1 гига рам без да си пуснал и 1 програма/игра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 17:23

Най-дълго без преинстал успя да ми изкара 2 години ... А тия 2 години ги изкарах без антивирусна. Преинсталацията не се наложи заради некой червей или нещо такова. След няколко последователни токови удара ( мерси на Енергото, ше ви черпа боза, скапаняци ) ми се разбъркаха хард диска крешна ...

Говорим за Уиндоус ХР Сървис Пак 2 на ауто ъпдейт, без никаква антивирусна или фаеруол - с единствени защити - сигурността на Фаерфокса и некъв стар Ад-Ауер ...

Според мои наблюдения - не е виновен Уиндоуса за тва че преинсталирате вие - виновни сте вие балъци, дето сваляте де що има експериментален софтуер с интересно име ( "ъъъ тая програма ми проверява скайпа, докато цъкам тотал уор, без да съм логнат" ), дето си товарите куик трейа и таск бара със секфи възможни бози дето половината са на стартъп ... Е не става така глупаци - после за кфо закачвате вируси, пърформънса на машината намалява и тряя да преинсталирате ... Некфи глупаци ми седат половин-година на 2МБ свободни на харда - "Ъъ братле тоя Уиндоус е ебати бозата - сичко ми забива, а машината ми е силна" - машината ти е силна, ама ти си балък.

Не се обърквайте - не казвам че системата е безопасна и рекордно стабилна - просто не е това което се изкарва ... Стегайте си гъзовете и не хранете не който трябва ... Едно беше Уиндоус 98, дето крашваше на секи втори таск, съвсем друго е ХР.

Честита 6толетка и от мен

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 23:31

slim_k написа:
Според мои наблюдения - не е виновен Уиндоуса за тва че преинсталирате вие - виновни сте вие балъци, дето сваляте де що има експериментален софтуер с интересно име ( "ъъъ тая програма ми проверява скайпа, докато цъкам тотал уор, без да съм логнат" ), дето си товарите куик трейа и таск бара със секфи възможни бози дето половината са на стартъп ... Е не става така глупаци - после за кфо закачвате вируси, пърформънса на машината намалява и тряя да преинсталирате ... Некфи глупаци ми седат половин-година на 2МБ свободни на харда - "Ъъ братле тоя Уиндоус е ебати бозата - сичко ми забива, а машината ми е силна" - машината ти е силна, ама ти си балък.

What he said. Уин съм си преинсталирал само когато сам съм си го омазвал. В момента почти трета година си ми върви пърфект и то на мойта щайга, дето е за боклука от маса време, само защото почнах да се гива повече за здравето й.

Проблема не е в състемата, проблема е във вашият телевизор.

Профил Skype WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 23:34

Не знам но на 3 години ми се скапва , толко сигурно издържа при мен ...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Окт 2007 00:05

Тъй е, Екс Пи се скапва... питай го що... Сега съм с Виста и Екс Пи-то за всеки случай. Тъкмо ще видя къде ще я прецакам и нея :lol:
П.С. Мамкай й Виста - няма драйвери за мултимедийнат клавиатура, тея за мишката не се инсталират, юпиеса и той неще не работи с драйвери за Екс Пи както трябва... въобще... май и чакането няма да помогне в случая - дали въобще ще излязат драйвери някога?... Затова Екс Пи ще дъжи до 2009 лидерското място, докато ни поостарее хардуера и не се наложи да го заменим с нов, създаден с поглед за Виста.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com