Сентри в последно време нещо ме е понамразил. Бахти, кво съм направил
Не съм те намразил бе, що така си мислиш? Просто си говоря
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Telba
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
Заглавие: Re: Съветските РАНГ–ОВЕ!!!
Публикувано на: 02 Апр 2009 15:55
Мен направо трябва да ме е срам. Уж съм сред най-старите потребители,а постовете ми за всички тези години едвам-едвам кретат.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
R@Z0R
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие: Re: Съветските РАНГ–ОВЕ!!!
Публикувано на: 03 Апр 2009 12:52
kardinala ftw
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения