Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 13:23
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 13:27
reset написа: Момче, още отначало изписа купища глупости и след това правиш жалки опити да покажеш въображаемо превъзходство  Спри се малко, новодошлите момичета бяха милион пъти по-мако алчни за внимание  reset,reset , опа копчето заяде ,сори.  За хора като вас е казано - ''тъп и упорит''  Последното не се отнася за reset-a !(не само за него демек)
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 13:45
Не съм сигорен кой го беше казал, но ще го повторя: Тхс е живия пример за деградация на населението...
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 14:16
Пише се сигурен ,а не сигорен, някой вече не помня кой беше и къде го писа , цитирам ''за да уважават това което казват другите, първо научи се да пишеш вярно''. 
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 14:23
WidowmakeR написа: Не съм сигорен кой го беше казал, но ще го повторя: Тхс е живия пример за деградация на населението... А ти за неговата неграмотност ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) едит: Тхц ти си трай 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 14:58
ае се бием с вятърни мелници а вие почнахте
брей тоя е изключително тъп , интересното е , че е на поне 16 .. в смисъл прекалено тъп за тая възраст ae тва да си мисли , че е уникален и над всички е нормално , ше му мине ма другото :О
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 15:35
Нем, мен Тхс ме радва с няколко неща. 1. Че е достатъчно "умен" да се заяжда, но не и да осмисли че пикам клекнала. 2. Пишейки, пише по-зле и от иддяд, но когато няма с какво да се заяжда, се заяжда с правописа на другите. За това, че е на 16, предполагам, че си уцелил изхождайки от там, че цитира учебника по Биология за 9 клас и то зле( принципно тези неща се учат и в 11 профилирана, но тогава общата му култура нямаше да е чак толкова потресаващо ниска), но наистина ми е трудно да повярвам в наличието на ЧАК толкова малоумно и нарцистично създание, но пък май двете принципно вървят ръка за ръка. И Тхс, няма да ти казвам защо си толкова зле - ти си знаеш 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 15:52
Защо пък да съм на 16 и учебника е за 7-ми със сигурност(за царствата ). Gore Baby Gore каза:''Просто те хранят щот си с малко постове. Йееей ударих 100те постаа '' пени каза: ”Американски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват какъв си тъпак.” Е аз съм в български форум поправете ме ако греша? Макар и в случая да не питам , случаят е същия. Ще те разочаровам ,но разбирам какво казваш с клекналото пикане , но защо да ти се вярва ? Хората не харесват истината =>лъжат (надявам се да знаеш значението на знака ''=>'') То и аз мога да пиша , че съм бог !!!!!!! Може би ми вярваш ?!? Кой да те знае , може и да ми повярваш. Наивни хора под път и над път. П.П. Принципно ,по време на 1 ''нужда'' , всички (в случая хора) пикаят седнали/клекнали, факт , пред фактите боговете мълчат , за ''форумните гиганти'' не знам  Мислят се за повече от богове ли ??? Мило мое ”16 годишно лапенце” . А ако знаех колко съм зле щях пиша ” АЗ СЪМ ГЛУПАК”( за справка виж изказването ми,което и ледника е цитирал в първи пост по темата ) Съжалявам , не съм достигналтоз левел на развитие , като науча обещавам !!!!!!!!!! За сега знам само , че съм зле . Би било добре и ти да научиш ,че си зле , всеки е зле, но повечето се радват , че не знаят . 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 15:53
Кралице, те добре се заядоха за правописа. По принцип такива глупави грешки не трябва да се допускат.  Но исках да кажа друго. Аз съм 11 профилирана и не уча тези неща. Изучавахме ги доста подробно в 10 клас. Не че те опреквам, ти сигурно си доста по-голяма от мен и може да не помниш, а и може да си учила по друга система. А за царствата и другите му там глупости, мисля че за първи път ги споменахме в 6 клас.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 16:06
В 7 калс се учат царствата, по моята програма се почваше с чехълче и амеба, Дам, все пак това сметахме оня ден профилирана 11 клас, ама преди вече почти 8 години, кой знае как са променили учебниците до сега и по какво учите( за вирусите говоря). Но друго имах в предвид, че онуй се заяжда за правописа, това че твоят беше на "ниво" е друга тема на разговор ( самата аз сигурно допускам доволно много правописни грешки).
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 16:16
И ние започнахме с чехълчето и амебата.  Значи и аз може да съм го учил в 7 клас (не си спомням). 
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 16:32
Кралице, наистина ли смяташ, че този нов вид би могъл да влезе в каквато и да било гимназия? Освен, ако не му ампутират някой крайник. Междувпрочем, нарцисизмът и ниският интелект не вървят ръка за ръка. :/
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 16:35
Хърф написа: Кралице, наистина ли смяташ, че този нов вид би могъл да влезе в каквато и да било гимназия? Освен, ако не му ампутират някой крайник. Междувпрочем, нарцисизмът и ниският интелект не вървят ръка за ръка. :/ Ами, Хърф, за жалост може да влезне в която и да е гимназия, ако мамa и тате му платят ( какъвто явно е случаят тука), а иначе имах в предвид нарцисизма и манията за величие и безгрешност  Как да е, горда съм да ви обявя, че току що се появи нещо (?!?! ) което оспя не само да измести ми и яко да засенчи Алми, а не вярвах че е възможно 
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 17:51
txc, единственият начин да ме подиграеш е да извикаш някой друг да седне и да ти напише поста вместо теб.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 17:53
Хубаво е че в този форум има глупаци но е лошо че са повече ;с
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
DR
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 18:23
Бах тоя Txc .. за 6 дена направи повече постове, отколкото аз за почти 3 години  (Вярно.. не съм от най-пишещите ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ама все пак ... )
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 19 Мар 2009 16:03
Прочете пак и по-внимателно предишния ми пост.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 19 Мар 2009 16:13
|
|
|
|
 |
БИЛИслав
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 19 Мар 2009 16:47
Аз съм мега тъпо парче а.к.а. аз съм глупак
Толкова съм глупав, че няма нужда да се аргументирам.
|
|
 |
DR
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 19 Мар 2009 19:22
Txc написа: Прочете пак и по-внимателно предишния ми пост. Не бих се подложил на такова мъчение 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|