Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Аниме Лист
Публикувано на: 07 Яну 2009 03:09

Trinity Blood е от авторите на Chrno Crusade и става дума за вампири. Артът е сходен, но като цяло е и по-готически. Историята ми хареса, въпреки че не е толкова тежка като тази на Chrno.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2009 09:36

с призраци - Ghost Hunt...има призраци, проклятия, полтъргайсти и дори нещо като вампир (предпоследната история)...

Цитат:
Anime series

Main article: Witchblade (anime)

In 2004 Japanese animation studio GONZO announced an anime version of Witchblade, with a subsequent manga adaptation. The anime version is considered controversial by some because GONZO has announced that the main character of the anime is of Japanese ethnicity but is not Itagaki, one of the previous bearers of the Witchblade. Instead it is a new character named Masane. This has caused some fans to cry out against what they see as a Nipponisation of the franchise. Although this series sets up an entire new story, with all new characters, it is considered canon.

Т.е. анимето е отклонение от щатския комикс и щатските ТВ серии.

ПП
В момента си правя панорама на Kim Possible :lol: и съм дропнал всички анимета...имам нужда от малко нормализиране...ще правя изключения само за нови епизоди на Hyakko и Toradora.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 07 Яну 2009 15:16

Мерси, Зло! Знаех си, че е неоткриваемо. T__T

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 07 Яну 2009 22:25

AlShu написа:
с призраци - Ghost Hunt...има призраци, проклятия, полтъргайсти и дори нещо като вампир (предпоследната история)...

Цитат:
Anime series

Main article: Witchblade (anime)

In 2004 Japanese animation studio GONZO announced an anime version of Witchblade, with a subsequent manga adaptation. The anime version is considered controversial by some because GONZO has announced that the main character of the anime is of Japanese ethnicity but is not Itagaki, one of the previous bearers of the Witchblade. Instead it is a new character named Masane. This has caused some fans to cry out against what they see as a Nipponisation of the franchise. Although this series sets up an entire new story, with all new characters, it is considered canon.

Т.е. анимето е отклонение от щатския комикс и щатските ТВ серии.

ПП
В момента си правя панорама на Kim Possible :lol: и съм дропнал всички анимета...имам нужда от малко нормализиране...ще правя изключения само за нови епизоди на Hyakko и Toradora.

Като стана дума за Witchblade някой може ли да даде линк към него?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 09 Яну 2009 02:57

Witchblade заповядай, а и ЧРД на леки патерички ,така по междудругото.

Почти изгледах Air Gear ... чесно казано, това аниме е точно мой стил рисуване (Дори и карикатурираните моменти), но самото аниме не е стил, който ме .... грабва (???).... Приятно е за гледане и някой, който си пада по спортни анимета мисля, че доста ще му се израдва :D Но, определено е разпускащо :D

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 09 Яну 2009 03:03

Продължение на Hajime no Ippo!!!

me=happiest person on the world

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2009 02:19

Успях да изгледам Kono Minikuku Mo Utsukushii Seka - нищо особено, ма то и подобно си е описанието на самото аниме :D
Trinity Blood въпреки, че ми почна малко слабо много се радвам, че го изгледах. Случайно да има слухове за продължение? Защото самият край крещи за такова...
А току що свърших и Black Blood Brothers, чесно казано трябваше да го изгледам много отдавна, какво съм чакала до сега...не ми е много ясно :D Малко ме съмнява, но се надявам и на него да изплюят някакво продължение ....

А, да догледах и Air Gear има направо убийствен последен епизод и се надявам, въпреки ниският рейтинг да го филмират до края, щот ме няма в четенето на манги.

П.С. Като се замисля ... яко съм се филмирала тези дни .... Влезнах пак във фазата "Живота ми пречи на анимето" :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Яну 2009 02:48

Trinity Blood е по серия от романи, които продължават историята и след анимето, но доколкото знам продължение няма да има.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 13 Яну 2009 07:16

Perfect_blue O_O

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 13 Яну 2009 15:32

indeedhewas написа:
Perfect_blue O_O

lolz, дае.

--

Почнах Тенжоу Тенге :3

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Яну 2009 16:50

Днес ще се опитам да наваксам маса аниме - през миналата седмица гледах само картун-и - Ким Посибъл (4-ри сезона + 2 филма) и Уол-И.

Ким Посибъл - елементарния керъктър дизайн сигурно е отблъснал маса хора. А всъщост е адски готино. Лафовете са безумно готини, сценаристите са избълвали доста интеренси идеи и интерпретации. Анимацията не хваща окото, но някои екшън сцени (особено битките между Ким и Шиго) са наистина добри. Войсактор-ите са най-доброто, което може да даде щатската телевизия, осбено гласовете на Рон, Ким, Шиго и Дракен...
(Най-добрите сцени са саркастичните диалози между Шиго и Дракен.)
Музиката е страхотна и разнообразна.
Има маса референции и пародии на други заглавия. Примерно Team Go е бъзик с Тийн Тайтънс, имаше поне една референция към игрите Monkey Island (Рон казва пародия на най-популярната реплика на Гайбръш Трийпууд - "Това е второто най-голямо фламинго, което съм виждал!"), имаше серия пародираща Каробските пирати, имаше гаври с Батман, Джеймз Бонд и още много поп-културни икони.
Най-ценното в заглавието е неизчерпаемостта на идеите. До последния епизод зрителят е залят от оригинални и забавни епизоди. (Не че няма и досадни неща, но в сравнение с Тийн Тайтънс, където почти целия 3-ти сезон беше скука, няма големи спадове в качеството на сценария)
Ким Посибъл застана на трето място в класацията ми за картун епизоди - на второ са Тийн Тайтънс, а на първо SWAT KATS.

Уол-И - страхотна визия, невероятен звук...но елементарен според мен сюжет. Не казвам, че има нещо лошо в елементарните сзжети...просто не отговаря на амбициите на авторите и на шума, който вдигат критиците. Било страхотна алегория...каква алегория бе, в прав текст си е казано "Компаниите ще преебат Земята", "Мързела ще те превърне в безполезен и безволеви плондир". Елементарното в сюжета е, че всички тези проблеми може да се решат лесно (и почти от само себе си), само да имаш желанието да го направиш...да бе...явно това е алегоричната част...
Накратко: зарадва очите ми, но ако беше със сценарии равностоен на други Пикаср-ски филми, като Немо или Феноменалните, щеше да ме зарадва много повече.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2009 15:49

Аз в момента приключвам Noir и после почвам Monster,също загледах и няколко on-going Kurokami,Ride Back,Koukaku no Regios. :)

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2009 15:52

Аз пък изгледах Speed Grapher и ако тряб ва да съм честна - не знам какво да мисля за него...

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Яну 2009 18:26

Mакар и да не е аниме и сигурно сте го гледали, все пак да отбележа, че са релоуднали
Shadow Raiders
в Замунда. :) Горещо препоръчвам тази анимация за всеки, който не я е гледал.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2009 10:10

IceQueen
Цитат:
Аз пък изгледах Speed Grapher и ако тряб ва да съм честна - не знам какво да мисля за него

Наречи го - пълна тъпня и няма да сгрешиш :lol:

Наваксах 4-ри серии на Gundam 00 S2 - до 13-ти епизод...яки битки! Тези иновейтърите са бах' ти педерасите.

Довърших Hyakko - ултимативния отаку кеф! Няма друга дебилска комедия, която да е чак толкова смешна. Най-доброто шоджо, което съм гледал напоследък.

Tales Of The Abyss 14-15...в началото беше толкова обещаващо, а сега каква скука го е налегнала...Това че е добре нарисувано, не му помага.

Druaga: The Sword Of Uruk 1 - вторият сезон почна поносимо.

Birdy Decode2 1 - разочарован съм. Във втория сезон има огромен спад в керъктър дизайна и анимациите. Явно красивото начало на първи сезон е било само за зарибявка. :?

Toradora 13-14 - анимето си е стабилно, няма отклонения в качеството, комедията и драмата са добре комбинирани.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2009 10:39

AlShu
Цитат:
Наречи го - пълна тъпня и няма да сгрешиш :lol:

Дам, съгласна съм, но пък го изгледах и съм много горда от себе си.
Сега за да си изпитам нервите гледам 1 аниме от 1990, което съще не блести с ... нищо, като се замисля.

Съмнявам се, но все пак, някой дали е гледал Yu Yu Hakusho , че аз след около 12 часа мисля да го почна :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2009 16:25

112 серии и 1 филм...това някъква биткаджийница ли е?
Звучи ми сходно на Bleach, а е от автора на Hunter X Hunter.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2009 16:47

Ами на пук на правилата Bleach не съм го гледала, но HxH си намери място в сърцето ми много отдавна. Анимето си личи че е старо, всъщност по начин на рисуване доста ми напомня DB & DBZ. Вече съм на 8 серия, не ми е скучно, дам биткаджийница е, но не толкова сериозна кат DB, но е преведено кофти :( . Превода съвпада много точно с английският дублаж, но за жалост с японския се разминава и като тайминг на места и като реплики ( поне на моментите, които мога да го хвана). Все пак мисля да го изгледам ...

P.S. Тея ме убиха с превод. Лошковеца лети и ще го убие и крещи "Шинееееее" а отдолу в превод "Дедективееее" :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Яну 2009 17:34

Почнало е Druaga? Трябва да се гледа.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 23 Яну 2009 10:17

Цитат:
Превода съвпада много точно с английският дублаж, но за жалост с японския се разминава

Няма ли стрийм със субтитри, които да превеждат японските реплики, а не английските?

Втора серия на Druaga: Sword Of Uruk също не беше лоша. Чух големи псувни точна за нея, но не виждам разлика с 1-ва серия. Вярно е, че битките са тотално нереалистични, особено момента в който Джил трябваше да се прояви като щитоносец, но това е хумора характерен за анимето още от 1-ви сезон.
Походните дрехи на Фатина са дори по-секси и по-неадекватни за такова начинание от миналия сезон. :lol: :lol: :lol:

Гледах първи епизод на Koukaku no Regios. Хич не е лошо, приключенски екшън (+ неизбежната карма, на училищната комедия :shock: ), но ще трябва да търся по-добра релийз група, защото качеството беше мизерно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com