Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 19 Яну 2009 21:06
Bump, bumpetie, bump, bump -.-
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 19 Яну 2009 21:23
Спрете!СЕГА ИЛИ НИКОГА!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 19 Яну 2009 21:50
баси якото, взех си правната психология ^^ започвам сесията с четири чисти шестици:) ако успея да го добутам до един приличен успех, ще паднат парички и лятото заминаваме с приятелката ми в Прага и Будапеща 
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 19 Яну 2009 21:52
Д'еа минаха ми и листовките пред ДАИ.Сага само кормуването остана. Нещо ме е налегнал мързела, покрай тия листовки,2-3 дена, химия и биология не съм хващал  , но поне по испански за пръв път от....4 години ще имам 6 за срока. О.О
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 19 Яну 2009 21:58
Абе как беше оня виц с 15 000 евро и 3-те курви?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 01:26
Иванчо отишъл при баща си с въпрос: - Тате каква е разлиакта между "по принцип" и "дефакто". Бащата отвърнал: - Викни кака си... Дошла каката и бащата я попитал: - Сега, ако при теб дойде един такъв Квазимодо и ти предложи 5000 евро да спиш с него, ти ще се съгласиш ли? - Ами ще се съглася, бая пари са. Бащата я отпратил и попитал Иванчо: - Разбра ли? - Не. - Викни другата си кака. Дошла и бащата и задал същия въпрос, на който тя отговорила положително. - Сега разбра ли, Иванчо? - Ми пак не разбрах. - Я извикай майка си! Дошла майка му, и бащата: - Я кажи сега, ако при теб дойде един такъв Квазимодо и ти предложи 5000 евро да спиш с него, ти ще се съгласиш ли? - Ами.. то в тая криза, както сме зле фианнсово... ми ще се съглася заради децата. Бащата вече тържествуващ: - Иванчо, сега разбра ли? - Не, тате, не успях да схвана. - Е как, Иванчо, как не успя да схванеш - по принцип би трябвало да имаме 15000 евро, де факто имаме 3 курви.
постнат две страници назад. вицът цепи мрака !!
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 01:37
стига го пробутва, още първия път го прочетохме и не е толкова смешен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 01:39
добре шефе 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 05:11
В 5 сутринта, немигнал цяла нощ, ето ме и мен, съставящ презентация по "Светлината и Мрака"! Как да не се кефи човек като е студент. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 07:14
Аз спах от 4 до 7. Есе на тема "Сигурноста в крариерното развитие по програмите на Европейския съюз" и 2 програмки под С++. Студентски живот ет итс файнест.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 08:00
Заеби, цяла нощ се гърчих, а сигурно няма да хвана и 3 за тоя труд..  Утре ми свършва УоУ картата. :Х
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 08:05
Решил съм да го гледам тоз филм Суициде Клуб, затова и ти писах днеска - бива ли го? 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 09:05
bYbonЪъЪъ написа: Решил съм да го гледам тоз филм Суициде Клуб, затова и ти писах днеска - бива ли го?  Пффф... ебаси въпроса. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 09:32
Той Хами кат се върни тук в Руситу щи гу глидими ;С
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 09:41
Спах от от 5 до 8. Анализ на предимствата на въпроса за битието по "време и битие" на М. Хайдегер. Мисля да се самоубия.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 10:32
Йееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, отивам на сесия по Приложения на линейната алгебра 
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 10:46
Спи ми се зверски, кръвясали са ми очите, мязам на зомби 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 11:45
Бъденето-ето-на като биващо в собственото си битие, към което могат да се отнасят всички други битиета е пълна ПЕДАЛЩИНА!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 11:51
Псувам и не знам нищо за Смирненски.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме, ТЕМА! Педофили/японофили нападат форума! Публикувано на: 20 Яну 2009 12:01
Да ви се изсерем на хипокампа.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|