___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
130 набързо събрани и хаотично подредени снимки, срещащи се навсякъде. Not impressed.
Щом казваш - ти си от спецовете, аз не съм много запознат. Обаче бях силно впечатлен от момичето, което ти излиза щом отвориш линка .
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Линковете на деня
Публикувано на: 05 Яну 2009 21:42
Мерси! Има някои доста... интересни, което е още по-шокиращо - има някои, които искрено ми харесаха
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения