Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 17:24
Дееба пред блока гледам някъв пожар има. Няква кола гори. Сигурно е на поредната мутра. В нашия квартал само ги трепат тия.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 17:35
Минах си вътрешния на кормуване :Д До края на годината трябва да се явя и пред ДАИ и после ще си свирукам, живот и здраве 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
ATALAX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 17:37
Морт написа: коук == кола ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) E че откъде пари за кокаин бре! -- Голяма жега! По латински кви ги писАх! 
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 19:56
Днес, около 17-18 души от класа питаха класната каква била разликата между капитализъм и социализъм  Хора на по 18, някои скоро правят 19...... Така не съм се смял , не знам от'га.Пък една съученичка просто се отчая, че е в един клас с тия. Епик репликата на една: Цитат: Е....ний сига у капитализъм, у социализъм у к'о сме уа, госпо'о! 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 19:58
Бахти, добре, че по-голямата част от хората в класа ми имат сиво вещество, иначе не знам как бих се чувствал 5 години с някви абсолютни тъпаци  Фенрир, евала, че не си се поддал на изкушението да затъпееш и ти покрай тях 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 20:01
Ахахаа, пък като бях 12-ти клас една моя съученичка пита госпожата по физика: "Като падне звезда на земята прави ли дупка?"  И тогава говорехме за истински звезди. Не за падащи. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 20:48
Миналата година, по география (Аз нали съм в езикова, мислят ни за бавноразвиващи се) учителката обяснява, че земята е геоидален кардиоид. Една пита "Госпожо, к'во ще рече това?" , а аз отговарям вместо преподавателката "Неправилно кълбо", пък оная отговаря "Не, бе, земята е кръг" . Егати, живеем на двуизмерна фигура, разбираш ли.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 21:02
Охохох.Вие нищо не знаете.Миналата година се оказа, че един съученик не знае какво е "сеитба".  Ако щете вярвайте.... @Деник - чуваш ли се?!Да стана като тях?Аз само кат' ги видя, ми иде да ги изпозастрелям.То бива да си тъп, ама тия са нереално тъпи. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 17 Дек 2008 22:36
Fenrir написа: Охохох.Вие нищо не знаете.Миналата година се оказа, че един съученик не знае какво е "сеитба". О ебати тъпака за кво живее тоя...Я се осъзнайте
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 01:47
Като гледам, всеки си пише тук каквото си иска. Аз пък се връщам от фирмен коктейл в Mega Xtreme Bowling-а в Студентски. Голема фирма кани по-малки фирми-съдружници да ги почерпи по некое питие. Фирмата на наш'те, понеже работи с ония, беше поканена. Абсолютно целия клуб беше запазен. Голяма метална табелка, на която пише "Частно парти" на вратата, и фейс контрол. Безплатен Tullamore, Johnnie Walker, Sobieski, Baileys...абе, марков алкохол. Колкото ти промили поиска да побере кръвта. Боулинг, дартс, билиард - безплатно. Разни странни храни, като кашкавал със киви набучени на клечка за зъби. БТР ми свириха на уше. Ебаси, дори почти не свириха собствени песни. Не бяха там, за да ги слушат хората, а за да забавляват хората. Играх боулинг със разни официално облечени заможни хора. Взех си автографи и си казвах наздраве с БТР. Абе...хай клас работа. Ама я понеже съм си нормален, си наливах Tullamore Dew кат' пич и се кефих на музиката, докато ония дрътите дебелаци обсъждаха бизнесите си.  Прекрасна вечер...
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 02:28
Grim, яко си си прекарал. Иначе момето, с което се натисках излезе скрита лимонка. Нямам късмет явно 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 03:05
Не! Току що научих, че епизод 12, от пети сезон на хаус е отложен за 19-ти януари... 
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 08:07
Грим, ко бачкаш 
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 09:08
Грим е клошар, за разлика от семейството си Занимава се с изнасилване под предлог, че е Педобеър. Ако щете ми вярвайте ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 09:48
Sweeney Todd написа: Грим, ко бачкаш  А, в момента нищо не работя. Според Екса даже съм клошар и живея в колата си. Не си вади и изводи, че баща ми е милионер. Както казах, голямата фирма организира това за по-малките фирми. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 10:53
да го еба. аз работя в голяма фирма и за това шефа ни от 2 месеца избира хартия за визитки, и от 6 месеца избира сървър ................
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 12:03
Странните харни са нещо нормално за коктейли и фирмени събирания. При нас, особено есенно-зимния сезон през ден разни фирмички си правят партита, което е обре дошло, защото мога на волдя да опустошавам неща като запържен бекон увит около фурма, шунка с ананасче (on a stick!), мини доматче с моцарела и всякакви такива безумия.
Интересна е модата от няколко месеца да слагат нарязани на пръчки моркови и краставици накиснати в лимонена вода. Пише 5 уискита и после бориш авитаминозата?!
Иначе аз съм болен, нещастен и кисел. Цял месец гадости стават, вчера си пуснах 2 коледни песни, намразих ги и теглих една на целия "коледен дух".
Автентичен цитат от познав в call center-a на *88: "Защо като влезна в трактора ми изчезва обхвата?!"
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 12:36
Морт написа: Интересна е модата от няколко месеца да слагат нарязани на пръчки моркови и краставици накиснати в лимонена вода. Пише 5 уискита и после бориш авитаминозата?! Не знам, но аз като ги пробвах на един рожден ден ми се сториха зверски вкусни 
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 13:04
Kazim написа: Иначе момето, с което се натисках излезе скрита лимонка. Нямам късмет явно  Да не е пръднала? 
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Мани 8ми, никой не го помни - как ще са 24, 31ви? Публикувано на: 18 Дек 2008 13:09
8-ми е як заради посещаването на хотели. На практика е почти невъзможно да праснеш някоя колежка в аулата, но на 8-ми сгодих удобно място и момент 
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|