Автор |
Съобщение |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 18:28
Ъ? 16. Да, правя се на отворко.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 18:30
Хърф написа: Ъ? 16. Да, правя се на отворко. не уе опитах да си те представя ;д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 18:36
Преди около 4 века един от гениите на мисълта през късното Просветление - Маркиз Дьо Сади( побългарено в Сад) е написал по повод своите визити из различни аристократични домове и имения из славните френски владения, един малко странен по съдържанието си пътепис озаглавен "15 дена Содом"... В контекста на своето осмодекемврииско преживяване смятам че придобих достатъчно опит за да сътворя адекватен в своята живописност превод на този брилянт на пред-социологическата мисъл, които ще бъде озаглавен "Или 5 в Евксиноград". Един смел опит да се представят пред читателите кратки разсъждения и естеистични творби посветени на междучовешките отношения в късно технократичното общество , както и критика на цялостния както социален така и ментален регрес в епохата на свободата, в контекста на една малка затворена общност от студени с различен статус и съсловие, но обединени от собствено-осъзнатия си стремеж към самоунищожение в знак на протест срещу обществените порядки, реализиран чрез консумацията на огромни количества спиртни деривати...
Единствения проблем възпиращ ме още сега да излея мислите си по белеещите Word-овски полета е...че забравих съдържанието му....
ПС: Здравата традиция на емпиричния опит ви предупрежда: Консумацията на шотове надвишаващи 100 грама и съдържащи в себе си български концентрати вреди не само на вашето здраве, но и довежда до необратими последствия за собствената ви самооценка, както и тази на околните за вашата личност....(Или за да сме максимално наясно : Люде, умолявам ви, НЕ ПИИТЕ ТЕКИЛА САВОЙ!И не това че качествената е свърщила не е достатъчно основание!Дори отсъствието на спирт за горене не е!)
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 18:45
яко си се изложил май ;д ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 19:17
Omega-x написа: Fenrir, с 1 дума сте си изкарали яко. кръчми, певици, всичко ви е било на 6, само не разбирам кво се оплакваш гнидо? ОК, не знам на какво се дължи злобата, но така или иначе не ми дреме, та да те питам - ако ти надуват "Здраве, как си приятелю!", фалшиво и без всякакъв ритъм, надали ще се накефиш или пък да гледаш пияната си класна как се забавлява със пиян съученик, а останалите момчета въртят гъзове на люти кючеци.Макар че тъпо и упорито натрапваш некаква бисексуалност, по незнайни причини, та не знам де....мо'е ти хареса. @Деник, писна ми се напивам и резултатът все да са нерви. (:
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 19:19
лепиш 20 кинта на певицата и казваш да пее Василица Ромиле
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 20:39
В подкрепа на разсъжденията на Раскольников бих желал да добавя да не употребявате НИКАКЪВ алкохол, на чийто етикет пише САВОЙ. Както и БЛЕК РАМ 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 21:11
Разиел нещо преувеличава и бърка в разсъжденията си, ама ще му простоя.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 21:28
In aftershock we trust! Осми го прекарах в "Строежа" и останах адски много доволен. Джага, евтин алкохол, компания, алтернатив музика, разюздани мацки, пого. К'во му трябва на човек повече 
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 23:02
@Деник: Става дума за експеримент, блек рама, че е смъртоносен, смъртоносен е.
Инсталирам Left 4 Dead.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 01:03
Хърф написа: @Деник: Става дума за експеримент, блек рама, че е смъртоносен, смъртоносен е.
Последния път, омятах повече от половин бутилка чисто, на гладно; мноо го уважавам от тогава! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 11:06
отварям вестник, и чета: Цитат: Българинът от турски произход Юсуф.И. наушкал 39 пъти с нож албанския травестит Валидет Бериша - Силвана в Хамбург ето ги последствията от глобализацията ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ебати
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 13:40
Аре пичове много ще обичам онзи , който успее да ми помогне да намеря
Damien K - Hardliner 2
Плз отчаях се
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 14:23
Без да искам стиснах лапата на котето си. 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 15:57
Инсталирах си Chrome. Даже в момента пиша от него. 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 16:23
InferiS написа: Инсталирах си Chrome. Даже в момента пиша от него.  creator, ето сега трябваше да отвориш компота!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 16:25
Не съм creator 
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 16:39
Петък е ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) парти тайм -- само дето се разкарвах днес до Ректората, не правихме нито 1 от 2-те контролни  ; Snatcher колекцията чакам да се изтегли НАЙ-после.. ; Имам отворена Глътка ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) ; http://www.youtube.com/watch?v=Ffpk0pOI ... annel_page АДСКОТО АМВ, жалко, че не е с толкова добро качество.  ; Скоро трябва да ойфеквам. >.< Имам да гледам толкова много анимета, джийзъс >>
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 17:07
Сега излизам от хедофа и съм роботизиран. 
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 12 Дек 2008 18:22
Плаче ми се.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|