Автор |
Съобщение |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 10 Дек 2008 11:46
The Grim Reaper написа: Два дена пиене, и не само. Вила на 10км от София. ~15 човека. Трябва ми един 24-часов сън... Я така, похвали се!  Добро утро! Аз най-накрая се наспах като хората, че тоя празник започна от 7ми и завърши вчера (то на 9-ти беше друг тип празник, де).
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 10 Дек 2008 12:21
човeк написа: Върте ли кючеци?  Не ми се говори 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 01:14
3 нощувки в Сандански, 8 души. Не се напих кой знае колко ( и за мое учудване ), ама пък природата си я биваше...!!! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 01:18
Ми напих се. В Студентски град. Пих Уиски в пластмасови чашки. Мисля, че спазих традицията.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 01:47
що не спите? аз щото чакам да се изтеглят аргонавтите.
п.с. агронавти, тру квит.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 02:02
Не знам за вас, ама аз току що установих, че сместъра ми свършва краят на другата седмица. С 1 дума Ужас. Мислех, че имам още поне 2. А сега трябва да взема 10 автографа от хора, които водят присъствие, а аз съм била само при 2-ма редновно и 4-ма съм видяла по 1 път.... Ако заверя - значи верно по Коледа стават чудеса 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 02:05
Свободният ден ми е, ще гледам CSI и ще мързелува цля ден, а после 2001: Една одисея в космоса.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 02:06
Omega-x написа: 2001: Една одисея в космоса. Toва е един от най-великите филми! (Аз го имам и на видео касета даже  )
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 02:45
Айде на кино утре. 19:00, Одеон, на Одисеята
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 02:48
Стига ми за днес, кока кола+шоколад+желирани бонбони; ах. -- Вдругиден ще ходя с колеги на филмчето с Киану. ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 03:54
Omega-x написа: Айде на кино утре. 19:00, Одеон, на Одисеята Омега, съгласна за кино, ама аре да е другата седмица :Ь Утре (сиреч днес) ставам в 6:30 за тъпата лаборатория и ще съм труп, а пък петък заминавам за село, че син ми се е прибрал от Италия за няколко дни, та трябва да го видя Ма другата седмица верно мое измислим некво Кино.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 08:59
Снощи беше коледното ни тържество с класа.Всичко беше ок до 11, някъде.Тогава тъкмо си мислех, че това ще е първото спокойно и приятно тържество, но неееееееееееее - естествено, че надуха кючеците и чалгите. -.-' Де'а не мога ги глдам вече.Че и ми се цупиха едни, че съм си тръгнал. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 10:50
Набичи метъл бе, действа. 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 13:01
NhazUl написа: Набичи метъл бе, действа.  С Мp3-то?  То не мога го чуя, адски силна беше "музиката". Може би можеше да се направи нещо по въпроса,ако я нямаше, типичната за много кръчми, изпаднала, фалшиво пееща "певица". -.-
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 13:07
Fenrir, с 1 дума сте си изкарали яко. кръчми, певици, всичко ви е било на 6, само не разбирам кво се оплакваш гнидо?
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 15:18
И аз кадих наргиле, после се раздрах на балкона. Пи се доволно, даже се разпсувах. Разплакал съм едно момиче с грубиянски дар слово. Съжалявах много. Вихрихме се и по дискотечки, там си пъхахме лед в... гащите! Малка свита играха гол покер в стаята ми, аз съм спал. Ядене, пиене, на сутринта пияна къртица. Имам наистина добри попадения сред снимки, тази нощ ще ги кача.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 15:37
Fenrir написа: Снощи беше коледното ни тържество с класа.Всичко беше ок до 11, някъде.Тогава тъкмо си мислех, че това ще е първото спокойно и приятно тържество, но неееееееееееее - естествено, че надуха кючеците и чалгите. -.-' Де'а не мога ги глдам вече.Че и ми се цупиха едни, че съм си тръгнал.  Че при нас винаги е тей. Затова гледам да съм пиян, че и на мен да ми харесат чалгата и кючеците 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 15:48
Sweeney Todd написа: Fenrir написа: Снощи беше коледното ни тържество с класа.Всичко беше ок до 11, някъде.Тогава тъкмо си мислех, че това ще е първото спокойно и приятно тържество, но неееееееееееее - естествено, че надуха кючеците и чалгите. -.-' Де'а не мога ги глдам вече.Че и ми се цупиха едни, че съм си тръгнал.  Че при нас винаги е тей. Затова гледам да съм пиян, че и на мен да ми харесат чалгата и кючеците  аз като почна да се понапивам и ставам още по-нетолерантен към всякакви тъпотии, еле па ако ми пущат чалга ... тогава съм най-склонен да пребием некой
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 17:53
Наш'то тържество е... чакай да видим, след пет дни. Днес имах само два часа, кеф ми е. Другата седмица ще пробвам колко Блек Рам мога да изпия, преди да се претрепя. А, колкото до чалгата - СМЪРТ! Друго не заслужава.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 11 Дек 2008 18:23
Хърф написа: Наш'то тържество е... чакай да видим, след пет дни. Днес имах само два часа, кеф ми е. Другата седмица ще пробвам колко Блек Рам мога да изпия, преди да се претрепя. А, колкото до чалгата - СМЪРТ! Друго не заслужава. ти на колко стана ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|