Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Дек 2008 10:29
Подпуках още едно on-going аниме - Hyakko. Представлява нещо, като шоджо вариант на Ed, Edd and Eddy. Само дето героините са 4 и са гимназистки...ама са точно толкова тъпи, колкото Ед-овете . Всяка серия се опитват да постигнат нещо абсолютно елементарно (като това да си намерят класната стая) и се провалят грандиозно . Готино е, има много пародийни скечове и сексуални шегички.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Дек 2008 17:53
Миналата седмица нямаше много неща и аз се чудих защо
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 05 Дек 2008 10:01
7-ма серия на Hyakko беше велика. Братчето на главната героиня е голяма работа (абсолютна гад ). Апропо, каква е тази работа - в Hyakko имаме мацка, дето и викат тигър - Торако и в успоредно излизащата комедия Toradora (9-та серия е велика) имаме същото - Тайга по прякор "The palmtop tiger". Някъква мода? Лятото на 2007-ма упоредно излизаха две комедии с русалки - Seto no Hanayome Seto no Hanayome и Umishou. Интересното е, че въпреки тази обща черта и двете двойки сериала тотално се различават помежду си, пък и са страшно добри.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Дек 2008 02:42
AlShu написа: Лятото на 2007-ма упоредно излизаха две комедии с русалки - Seto no Hanayome Seto no Hanayome и Umishou. . Без да искаш ми реши един много соновен проблем, а именно "Какво да гледам?" . Благодарности , за което!
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Дек 2008 11:47
Ми аз доста време раздувам, че тези двете са добри...
Наваксах Soul Eater до 35-та серия - на "Изгубения остров" се случва як кютек, а професор Щайн изперка окончателно. 7-8-9-та серия от To Aru No Majutsu ми върнаха интереса към сериала.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Дек 2008 12:35
Ем.... аз от доста време не съм се оглеждала по-сериозно за нещо за гледане
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Дек 2008 10:51
Не изгледах целия филм, нямах време, но от 40-те първи минути на Resident Evil Degeneration, останах със следните впечатления: - страхотно 3D, със страхотни сцени и осветление, но на места неестествени движения и дървена лицева анимация - сюжетът е недодялан - диалозите - отвратителен колаж съставен от клишета. Не знам дали се е получило при превода от японски на английски...не знам дали въобще е имало японска версия...беее отврат... - най-скучинте зомбита на света. Не биха уплашили и 5-годишно хлапе.
Колкото лъскав и примамлив да е този филм (ако зомбитата могат да се нарекат примамливи), не го препоръчвам на никой.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Дек 2008 12:23
Интересно ми е, Star wars: Clone wars да не би да го продължиха? В смисъл.. "детското" ?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Дек 2008 13:14
е да, аз трябва да си го сваля и да го изгледам.
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Дек 2008 15:08
Steel Цитат: Интересно ми е, Star wars: Clone wars да не би да го продължиха? В смисъл.. "детското" ? Бе не е много ясно - принципно е със същите герои, които се появяват и в 2D анимацията. Примерно Вентрес, тя освен в 2D анимацията и някъкви ковикси, не се появява в игралните филми. Според някои познавачи Star wars: Clone wars 3D анимацията (т.е. филма и новите серии до тук) се развиват някъде между сериите на втория сезон на 2D сериала, но пак имало някъкви дребни несъответствия, което подсказвали, че двете не се развиват в оригиналния канон, а са някъкви паралелни светове от SW - EU. Не мога да го твърда със сигурност, защото не съм гледал 2D анимацията - отблъсна ме Samurai Jack-щината му.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Дек 2008 19:30
Batman: Bold and brave ТОВА Е СЕРИАЛЪТ! Просто толкова много хилеж не ми се е случвало от много време!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Дек 2008 10:54
Вчера наваксах няколко серии на Gundam 00 S2 и Golgo 13.
Golgo 13 15-17 са пълни шитове.
Gundam 00 S2 1-2 са убийствено яки серии. Да се чудиш защо повече от полувината първи сезон беше такава скука и чак в края му, нещата станаха динамични и интересни. Втори сезон започва точно толкова яко, както завърши първи - изминали са 4 години нещата изглеждат още по-мрачни, политическата ситуация, още по-объркана, а битките са още по-интензивни (по красота надминават всички mecha екшън сцени, излизали последните година-две...включително тези от Macross Frontier). Неприятното в случая е, че заради мудния старт на първи сезон (както и някои сюжетни безумия) хората сигурно са го пренебрегнали и са предпочели кретеноидната сапунка Code Geass (м/у другото продукт на същото студио). Всъщност Code Geass е рипоф-нат изроден и мутирал Gundam, с присадени елементи на училищна комедия и динамични, но кичозно нарисувани битки. Gundam 00 в самато си началото вървеше в лошия ретро коловоз на Gundam Wing (да не говорим за откраднатите FMP елементи), но после постави нови стандарти в Gundam поредицата и в космическите битки. Според мен тепърва имат възможност да оплескат нещата, но се надявам да не се случи. Началото на втори сезон си е чист кеф.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 13 Дек 2008 21:34
Ще се опитам в най-скоро време да изгледам Хигураши, Ал Шу, мнение, ако си го гледал?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 13 Дек 2008 21:37
Тегля си останалите сезони на justice league.
|
|
kitty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 13 Дек 2008 22:31
Някой сеща ли се за някое яко музикално аниме?Споменаха ми за някакво с някакъв учител, ама не помня как се казваше.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Дек 2008 17:13
Музикално аниме (класическа музика) за което се сещам е Nodame Cantabile и продължението му - Nodame Cantabile Paris Chapter. В него става дума за един комплексиран бъдещ диригент и една леко тъпа бъдеща пианистка...двамата някък си успяват да се стегнат...помагайки и пречейки си един на друг... Detroit Metal City води ли се за музикално? Beck май се води музикално. Единственото аниме с даскал за което се сещам е Zetsubou Sensei, но то не е музикално. Може ли повече подробности - за каква музика говорим...имаше и нещо друго с класическа музика, но керъктър дизайна ми се вида прекалено шонен-ай, за да ме заинтересува. The Chameleon Цитат: Ал Шу, мнение, ако си го гледал? Не съм го гледал. Categories - Angst, Detective, Horror, Seinen, Tragedy, Violence - similar Прилича на нещо, които бих гледал, ако го нямаше Tragedy-то...Просто си умирам за комбинацията Detective-Horror Скипнал съм го наврамето...ако ми изпадне някой batch заедно с втория сезон и OVA-то, може и да го загледам. Обаче керъктър дизайна, нещо не ме радва...предполагам, че залагат на депресарщината, а не на баш хорора и мистерията...размислих...няма да го гледам, дори да ми падне на лесно място. Вчера изгледах Gundam 00 S2 3-9...една дума - ЯКО!
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Дек 2008 18:43
Някой знае ли, дали има аниме по Guilty Gear? Аз до колкото разбрах има май филм или нещо от сорта, но ще съм благодарен на някакво инфо и евентуален линк, понеже отключих някакъв трейлър в играта, а в нета тоя същия трейлър го пишат че е на филм...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Дек 2008 19:13
Няма нито филм, нито сериал.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Дек 2008 20:20
The Chameleon написа: Няма нито филм, нито сериал. Уби всичко детско в мен.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|