Автор |
Съобщение |
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Ное 2008 16:27
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Ное 2008 11:39
Така другата седмица си взимам апарата и се чудя какво да избера:Sony a200,Canon 400d,Olympus e420 или Никон д60 (ма за него не се знае)....Канона най-съм му навит маа е и най-скъп.За сонито също се чудя на хартия всичко е добре ама я Деник да каже какви са му впечатленията от апарата (мисля,че той имаше такова животно).
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Ное 2008 12:08
Съветвам те да вземеш Канона ако имаш финансовата възможност! И четирите апарата имат идентични функции, но марката е изключително важна. Аз имам Сони А200 и съм изключително доволен. Всичко, което си прочел е вярно - шумоподтискането, стабилизатора и т.н. По-скоро бих могъл да ти изброя минусите, отколкото многобройните плюсове: - китовия обектив е по-лош никонския или канонския (но това може и да не те касае, в случай, че си вземеш друг обектив) - за друго не мога да се сетя сега, но специално за сонито виж тази статия: http://photo-forum.net/index.php?APP_AC ... ICLE_ID=10Сонито е толкова евтино, защото Сони едва от 2-3 години правят ДСЛР Но ти препоръчвам канона във всички случаи, ако можеш да си го позволиш. Просто там всичко е с една класа над всяка една друга марка Squiz май имаше Никон д60 или д40, той е от лагера на никоните, ще ми е интересно негово мнение да чуя
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 29 Ное 2008 14:19
Имам D50 - дърто е и вече е пръчка, но на мен ми върши страхотна работа и само липсата на ISO100 ме дразни понякога От изброените бих взел олимпус с двойния кит - много добро апаратче, един познат има такова.Е, ако ще влага повече пари в система - да взима канона Въпреки, лично на мен всички от изброените ( без сонито, не съм си играл с такова ) са ми страшно неудобни - много са малки.Но някои хора пък точно това харесват
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 30 Ное 2008 19:26
Ми взех си канона направих няколко пробни снимки и снима страхотно иначе за 1 път работя с ДСЛР и все още разучавам по менюто :Д
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 30 Ное 2008 19:44
State of Mind написа: Ми взех си канона направих няколко пробни снимки и снима страхотно иначе за 1 път работя с ДСЛР и все още разучавам по менюто :Д Честито!!! И да постнеш снимки!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Дек 2008 21:10
Това е от днес
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Дек 2008 22:57
Ето пробната от вчера (не съм снимал нещо интересно) утре ше поснимам леле,а луната и аз я видях само дето бех с приятелката ми и не изнасях фотото поне някой я е заснел http://i35.tinypic.com/33e0hu9.jpg
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Дек 2008 23:36
На мен ми се счупи апарата Врътката, с която се настройват бленда и т.н. се откърти Ремонт: ~100лв
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
gogoto
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 01 Дек 2008 23:52
Човече DUKE за ко не постваш други яки снимки...ако това във форума на 3dbg.com си ти Справка: http://www.3dbg.com/phpBB2/viewtopic.ph ... 9&start=90
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 00:02
Archer-е, не трябваше да издаваш самоличността ми. П.П: Снимката не е моя, а на брат ми, но ми се стори интересна и я постнах. Иначе не мога току така да му прехвърлям снимките от там тук
|
|
|
|
|
gogoto
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 01:31
Не случайно съм медитирал 10 години в тибет и съм развил до съвършенство епифизната жлеза (третото око) и разбрах що за човек си ... Инак братти снима супер яко,късмет му пожелавам А впрочем,не съм аз онзи човек,който се подзовава под ника Archer...той е един приятел който всъщност е стар PCфорумец (някои динозаври може да го помнят)
___________________________________ ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 02:07
Егати off-а. Извинявам се, последно. Странно, няколко пъти съм мяркал думата Вълканов от теб... ама щом казваш. Archer го помня още от опитите му в web-a. Иначе аз си щракам любителски, нямам претенции за разбирач, ама има от кого да се уча. Регистриран в 3дбг-то, че да знам кой си? Отново извинение за off-а, ще се реванширам при първа възможност с някаква по-зимна тематика.
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 04:09
Егати луната честно!
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 14:24
Duke написа: Това е от днес ЕЙЕЙЕЙЕ И аз я видях и беше много яка, дори я снимах с 3.2 мегапикселовия си телефон. стана ташак, може да постна по-късно.
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 16:35
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 19:00
Kъде си направил огнените снимки? Питам от професионален интерес.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 19:03
Andrey358 написа: Kъде си направил огнените снимки? Питам от професионален интерес. Бургас, вчера на концерта за деня срещу СПИН-а.
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 19:44
Огънят кърти.
|
|
|
|
|
gogoto
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 02 Дек 2008 20:37
Много ме е яд че не бях на концерта вчера :/...вместо това ходих на моноспектакъла на Марио Скуркински. И за да не съм пак off ще ви покажа едно макро с обърнат обектив http://i305.photobucket.com/albums/nn22 ... G_6224.jpg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|