Автор |
Съобщение |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 24 Ное 2008 21:51
654321 написа: Warbringer написа: Да изровя майка ти и да й чукам разложения труп ли? Мене чукай Каква саможертва... трогателно
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 24 Ное 2008 21:53
Ти да видиш как ходя по вода...
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 24 Ное 2008 21:57
'Ти го наврем.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Дек 2008 10:55
Vermic написа: Супер си уона би! An ingenious remark from an ingenious person. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Дек 2008 11:01
Zarathustra написа: Vermic написа: Супер си уона би! An ingenious remark from an ingenious person.  Вода вода момче можеш да я пиеш!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Дек 2008 11:32
iddqd написа: бокс си земи. Хем е по евтин, хем и лесно се хаква няма нужда от чип в арената като потърсиш игри за хбокс360 и в инфото на игрите има връзки към форумите кадето е обяснено как става номера с хакването Исторически момент - iddqd поставя запетая. Издаде се, че си грамотен. Знаех си!
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Дек 2008 13:07
 сигурно по невнимание 
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Дек 2008 10:35
Beautevil написа: ХАХА сутринта мойта се изпика в завивките ми :Д
: : :
Якото беше днес , вкарах една линия преди история и воъбще не ме ебеше , че се опита да си прави гаргара с мене :Д ! АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Дек 2008 23:54
iddqd написа: да тоя тест напушен ме изкара степен много високо интелигентен, ама забравих колко точки е това. Иначе сега се напиших и усещам, че като не пуша се превръщам в зомби като гипо яко надъхано безумно зомби което е готово да разфърля заразата си наляво и надясно, както и повечето зомбита по този свят, пък като пуша се превръщам в друг вид зомби. Абе като империята и бунтовниците. You made my day, iddqd. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Дек 2008 09:47
Това ми възвиси душичката. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Дек 2008 13:03
[13:02:16] cpooi_|<@0$ says: викам 20+ лвл ? [13:02:21] cpooi_|<@0$ says: или ? [13:02:28] Grand Inquisitor Vermic says: we looking for little japan girls ------- АХАХАХАХАХА 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Дек 2008 19:12
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Дек 2008 01:07
Undead Dude написа: Gugu написа: Кой от вас е ял човешко а ? АЗ 1 парче,мн е яко долу горе като кървава свинска пържола е ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Само дето после те оцапах и със семенна течност  Овнз! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 16 Дек 2008 23:09
иддяд по въпроса за широкоекранните дисплеи написа: Това е за телевизори за пц се ползват други резолюции тия са шит щото като пуснеш нещо дето е 2д и то го разтегля нястрани
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 17 Дек 2008 10:27
Дади относно MMO-то по KOTOR написа: Абре, корелианец пианде ftw!  Оно е епик, immune to poisons and toxins, оти има повече алкохол отколкото кръв у организма си. И, разбира се, епик evade и меле powers стил drunken master, както и aoe атака breath of death  Ви дъхне срещу лайтсейбърите и ония се самоизгасят :Д Аххахахахаха т'ва ме разби 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 17 Дек 2008 16:04
indeedhewas написа: Your mamma's so fat it takes 6 warlocks to summon her  
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 17 Дек 2008 16:13
Lex Luthor написа: indeedhewas написа: Your mamma's so fat it takes 6 warlocks to summon her  
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 19 Дек 2008 09:30
1. yo mamas like an instance, everyone who goes in faces even bigger problems. 2. yo mama so fat, lay on hands cannot be used on her, instead blizzard added "Lay on Both Hands for that fat mama of yours". 3. yo mama so dumb, she thought blizzard was an ice cream factory. 4. Yo momma's so ugly, I pay rogues to Blind me. ХАА! 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 22 Дек 2008 03:13
Jorix по темата за най-добра игра на 2008 написа: wotlk.От 4 години играя уоу и за 1ви път се зарибявам Нищо лошо против човека, ама на тази реплика си ме напуши смях 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 22 Дек 2008 11:50
уо, опитай друг лаф. 
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|