Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Ное 2008 20:25
DennisEverything? написа: Искам снежец Форумни бордисчета/скьорчета,някой ше ходи ли на Банско на откриването?  Кво откриване ве пич, на Банско става само за алкохолен туризъм 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Ное 2008 21:18
Тая вечер ще рутим РА2 с Хамериканците .
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Ное 2008 21:23
Ей Дидо, ти чак като изкараш книжката ли, ще идваш? 
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 14 Ное 2008 23:42
Аз пък седя, чета форума и си задавам няколко много важни въпроса за живота, истината и вселената  1. Какво, по Дяволите правя още в този форум ? 2. Да набера ли един супер монологичен разказ, който сатворих днес, докат слушах брата и господина ми по физика 4 часа на тема "Как се насажда карантия на BMW" в творческия или не ? (Плашещото е, че бавно но сигурно почвам да разбирам от т ази кола и в частност от двигателите 0.0 ) 3. Да чета 4-тата книга на "Песен за Огън и Лед". 4. Да поиграя L2. 5. Да погледам едно аниме или 6. Да си лягам. Лошото е, че проблема ми идва от невъзможността да правя точки 3,4,5 и 6 едновременно, а и живо ме интересува отговора на 1  Колкото до 8-ми, Понеделник е, значи нямам електро...нещо си(още не съм сигурна как се казват тъпите часове...). Значи ще се спи, ще се гледа аниме и ще се играе L2 горе долу в тази последователсност. Въпросният "празник" нито има с кой да го карам, нито къде, а най-важното е, че на базата на предишните две - нямам и желание да се мъча с човекоподобните от групата ми.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 00:41
Vermic написа: Sweeney Todd написа: Днеска ми бяха първите час и половина кормуване. Едно Рено Клио 1,5 дизелово, ама с нааай-отвратителния скоростен лост (то и съединителя не беше много в ред ><), който съм виждал... Хах това не е ли малък автомобил?Кофти е да караш малък после като те пуснат на голем и става лошо :Д Е малко е клиото, ама аз и след него ще карам малка кола - голф 2, 1,3, 60 кончета на бензин:) @човек, аз ще идвам с автобус, че бензина много пари >< 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 05:45
Малко окъснях.. или подраних? Prodigy - FirestarterПоне си припомних добрия стар мирк! :Д Вече има хора само в каналите от градовете. Мъртвило! xD
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 05:57
Аз си взех книжката на Лада 1300, съиденителя ми казваха да го натискам с мега сила, защото заяждал - мускулна треска на краката съответно... ЛАДА - няма серво - волана е на силово завъртане - имах и мускулна треска на ръцете  на изпита първия път ме скъсаха, че не съм давал предимство на пешеходец, правил съм 4-та лента при наличие на 3 обозначени, минавал съм на жълто на сфетофара, карал съм бил с 60 км/ч (говорм за изпит) а и не съм спрял на знак STOP --- от втория път го взех, защото знаех вече че карам в София  П.С. Кур за правилника за движение в София П.П.С. Осми декември ще съм в Петрич - хотел Бац - 4**** басейн, сауна, wi-fi, и всички екстри за 4 звезден хотел 
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 07:43
The Chameleon написа: Bече има хора само в каналите от градовете. Мъртвило! xD Има и в #sex 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 08:18
bYbonЪъЪъ написа: The Chameleon написа: Bече има хора само в каналите от градовете. Мъртвило! xD Има и в #sex  АСХАХАХХАХ в гей има ли хора ?!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 13:31
Kardinala написа: П.С. Кур за правилника за движение в София
Кур за смотаняците, които си правят каквото искат. Знакът стоп, идиот, такъв, е за да спреш и да пропуснеш превозните средстава по другияпът. Пешеходец и релсово превозно средство са винаги с предимство. Жълтатасветиа не значи "Няма време! Мини с 90 презкръстовището!". Аман от келеши. http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=121353Цитат: Младите водачи да могат да карат само коли с малки двигатели. Този текст замени първоначалната идея на МВР - със Закона за движение по пътищата да се забрани на младите да карат през нощта. ... Предлага се да се запише, че мощна кола е такава с двигател над 1600 кубически сантиметра. Но ограничението ще е само за младежи до 25 години.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 13:33
Цитат: Младите водачи да могат да карат само коли с малки двигатели. Този текст замени първоначалната идея на МВР - със Закона за движение по пътищата да се забрани на младите да карат през нощта. ... Предлага се да се запише, че мощна кола е такава с двигател над 1600 кубически сантиметра. Но ограничението ще е само за младежи до 25 години. много добра идея. трябва да се стегне работата. да те е страх да излезеш с колата от келешчета разцъквали нийд фор спийда преди да вземат книжка.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 15:29
Морт написа: Kardinala написа: П.С. Кур за правилника за движение в София
Кур за смотаняците, които си правят каквото искат. Знакът стоп, идиот, такъв, е за да спреш и да пропуснеш превозните средстава по другияпът. Пешеходец и релсово превозно средство са винаги с предимство. Жълтатасветиа не значи "Няма време! Мини с 90 презкръстовището!". Аман от келеши. http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=121353Цитат: Младите водачи да могат да карат само коли с малки двигатели. Този текст замени първоначалната идея на МВР - със Закона за движение по пътищата да се забрани на младите да карат през нощта. ... Предлага се да се запише, че мощна кола е такава с двигател над 1600 кубически сантиметра. Но ограничението ще е само за младежи до 25 години. Само не ми викай идиот За тебе всички ли под 20 са келеши? 
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 16:43
Защо имам чувството, че този форум е станал българският 4chan?
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 16:54
Я си еби майката.
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 17:21
I_Hate_Noise написа: много добра идея. трябва да се стегне работата. да те е страх да излезеш с колата от келешчета разцъквали нийд фор спийда преди да вземат книжка. Всъщност, това е безкрайно необмислена идея.Ограничението трябва да е по МОЩНОСТ, не по обем.Защо? Защото една 1.5 бензинова количка може да има и със 140 коня ( има такива сивици доколкото знам ), а един Golf 1.9 TDI има 110кс.А споменатия голф е една пъргава, икономична кола, която харчи малко ( пасат със същия ДВГ прави разход 8-9 ) И какво излиза? Че трябва да се набутваш в бензинови коли ако искаш нормална кола.Която път харчи повече.Излиза също така, че всеки с нужното количество пари може да си купи Mazda RX-8 , която е с 1.3L ванкелов ДВГ в мощност поне 190кс. Поредната добре обмислена идея.Колко по лесно щеше да бъде, ако в графата просто пишеше "на младите шофьоре е забранено управлението на МПС с мощност над ( примерно ) 100кс" ... Имам чувството, че в парламента има тикви, а не хора... Но и не ме брига особено.Курнико е 1.4 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 17:23
Вярно. Е, само предложение е за сега, ще го доизмислят. И модификациите по автомобилите няма да е зле да се забранят, или поне ограничат.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 17:25
За съжаление - като знам как се минава ГТП, и да ги забранят - все тая е...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 17:44
Squiz написа: За съжаление - като знам как се минава ГТП, и да ги забранят - все тая е... Кво беш ГТП?!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 17:47
Vermic написа: Squiz написа: За съжаление - като знам как се минава ГТП, и да ги забранят - все тая е... Кво беш ГТП?! Годишен технически преглед
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме! Много хора вече празнуват 8.12, а вие? ;) Публикувано на: 15 Ное 2008 21:26
... Дейба, как се разказва през очите на тъпо дяволче?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|