Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 16:18
 ?
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 16:35
@Деник, има си цяла doom/goth банда, посветила се на темата  Иначе началото на първа книга си е Krieg, но за мен най-култова си остава книга четвърта, стихове 840-850 (дам, The Crow got me into Milton  ) Като цяло Милтън е гаден пуритан, но специално Paradise Lost си има своите силни моменти. @Ice Queen, гледай да оздравяваш. 
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 16:41
Ето на!
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 16:59
Хърф, дам Екса вече ме насмете да го инсталирам и съм заета в момента МНОГО ДА ГО ОБИЧАМ  @d-r Jones , мерси, ще се постарая ^.^
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 17:00
Че и в моята тема... как да не се радва човек  Аз се занимавам с живота си, какво да кажа... А, да, сетих се - КОГАТО СЕ СЪБИРАТЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА МИ КАЗВАТЕ, МЪРШИ ТАКИВА!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 19:00
Sweeney Todd написа: Днеска почнахме да учим "Paradise Lost" и се чудя как няма поне две блек/дет песни с текст началото на произведението xD хаха ама това е ултимативната "ко стаа" тема  Как ти се струва четивото ? На мен ми се стори малко трудно , за четене , но иначе е яка работа книжката изчети я ;д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 19:04
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 19:07
Де да учехме и ние нещо инетересно по литература , класната ни занимава с някви адски тъпи шитни : /
Книгата е адски яка ! 66стр.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 19:33
Бтв, това, което истински ме удивява с Изгубения Рай е, че всъщност авторът въобще не я е писал, а я диктувал на дъщеря си, понеже по времето на създаване е бил вече напълно сляп. И не мога да разбера какво му е на Гео Милев 
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 20:12
Existence написа: Че и в моята тема... как да не се радва човек  Аз се занимавам с живота си, какво да кажа... А, да, сетих се - КОГАТО СЕ СЪБИРАТЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА МИ КАЗВАТЕ, МЪРШИ ТАКИВА! И ще правим физиономии като се чукаме.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 20:40
 Коментар?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 21:59
d-r Jones написа: Бтв, това, което истински ме удивява с Изгубения Рай е, че всъщност авторът въобще не я е писал, а я диктувал на дъщеря си, понеже по времето на създаване е бил вече напълно сляп. И не мога да разбера какво му е на Гео Милев  Ами нетипично ми е  Досега не съм чел творби на експресионисти и някак ми е непонятно, но в никакъв случай не твърдя, че са му тъпи 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 22:02
само си мечтая за момента като ще учим Поща
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 24 Окт 2008 23:11
Vermic написа:  Коментар? ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ! ПП: Освен , че не го бива ( Гео Милев ) нищо друго не мога да кажа .
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Окт 2008 00:32
Nocturno написа: Existence написа: Че и в моята тема... как да не се радва човек  Аз се занимавам с живота си, какво да кажа... А, да, сетих се - КОГАТО СЕ СЪБИРАТЕ ГЛЕДАЙТЕ ДА МИ КАЗВАТЕ, МЪРШИ ТАКИВА! И ще правим физиономии като се чукаме. Ти не прави такива изказвания, вече те знам какъв си наживо  Да бяхте ми казали като се събирате у вас, толкова ли съм зле :/
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Ейнджъл Фейсо
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Окт 2008 00:33
сигурно
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Окт 2008 01:06
Sweeney Todd написа: Днеска почнахме да учим "Paradise Lost" и се чудя как няма поне две блек/дет песни с текст началото на произведението xD Бе, и Milton става, ама истината е в Романтиците - Blake най-вече, естествено Shelley, Wordsworth, до някъде Byron... уникални изроди са били тези хора...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Окт 2008 01:14
Existence написа: Ти не прави такива изказвания, вече те знам какъв си наживо  Да бяхте ми казали като се събирате у вас, толкова ли съм зле :/ E че какво ми е, бе ?  Аз бях се притеснил, щото за пръв път ви виждах всички на куп и наживо, иначе пред вас не мога да пиша  с големи букви КАКВО СЛУШАМ В МОМЕНТА, понеже съм супер съобразителен, добър, кротък и мил човек, изключая когато стийл е пиян и е край мен. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Окт 2008 01:28
Nocturno написа: Existence написа: Ти не прави такива изказвания, вече те знам какъв си наживо  Да бяхте ми казали като се събирате у вас, толкова ли съм зле :/ E че какво ми е, бе ?  Аз бях се притеснил, щото за пръв път ви виждах всички на куп и наживо, иначе пред вас не мога да пиша  с големи букви КАКВО СЛУШАМ В МОМЕНТА, понеже съм супер съобразителен, добър, кротък и мил човек, изключая когато стийл е пиян и е край мен.  СТИЙЛ ПОВЪРНА! 
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 25 Окт 2008 03:05
МРАЗЯ urbandictionary.com. Деба копелетата тъпи, деба!
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|