Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 18 Сеп 2008 18:49
Еби му майката бе, още съм болен... -.- Никнат ми мъдреци.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 18 Сеп 2008 19:14
NhazUl написа: Еби му майката бе, още съм болен... -.- Никнат ми мъдреци. Честито  Дано не те болят така, както мен ме боляха 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 18 Сеп 2008 19:17
Да, ама не. И не стига, че болят, ми и затъпявам.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 18 Сеп 2008 19:17
Мен пък досега не са ме боляли. :3
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 18 Сеп 2008 19:22
The Chameleon написа: Мен пък досега не са ме боляли. :3 Те болят само докато излизат
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 18 Сеп 2008 19:30
Еми единия ми излиза от година-две и изобщо не ме е болял досега.. ^^
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 19 Сеп 2008 07:46
Днес с едни приятели решихме, че не ни се ходи на училище докато няма дневници и ще отскочим до Пловдив да хапнем Най-късно на 3ти октомври съм на листовки  Щот после ще има здравствуй, Россий. Дъждът ме кефи и ми се снима.Но и ми се шофира. Абе не ми е леко 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 19 Сеп 2008 10:02
А аз пък бера душа у нас, всяка закашляне води до адски болки в гърдите... Хрема за капак, ся пък и с темепература се будя, а дробовете са пълни със секрет. Маминка му.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 19 Сеп 2008 11:02
Вчера слагахме виното 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 19 Сеп 2008 11:56
No написа: - Бързо оправяне на махмурлука! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 19 Сеп 2008 14:18
Издоих се.
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 19 Сеп 2008 22:50
Пети сеозн на Хаус не започна много добре. Дано Smallville и Supernatural са по-добре. п.п. 3ти сезон на The It crowd ще се прави от американци и двама от героите ще са сменени 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 19 Сеп 2008 22:54
Lex Luthor написа: Пети сеозн на Хаус не започна много добре. Дано Smallville и Supernatural са по-добре. п.п. 3ти сезон на The It crowd ще се прави от американци и двама от героите ще са сменени  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, той почна ли О.о ТЕГЛЯ!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 08:55
Lex Luthor написа: п.п. 3ти сезон на The It crowd ще се прави от американци и двама от героите ще са сменени :( :( :( Тоест сериала свърши с втори сезон.
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 09:42
Sweeney Todd написа: The Chameleon написа: Мен пък досега не са ме боляли. :3 Те болят само докато излизат Всъщност болят и ако са счупени... ауч!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 10:39
Hatrist написа: Lex Luthor написа: Тоест сериала свърши с втори сезон. Най-вероятно  Ето ги новите: 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 17:14
Вторник - Листовки!
Утре и дрден какво учене ще бъде...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 17:20
Днес нали странствах по гората и на връщане видях едно яренце, което ми се стори, че накуцва. Когато се приближих видях, че има нещо на крачето, като че беше счушено и гноясало на капачката :/ и всички козлета ходеха а то едва едва се тътреше след тях и бекаше жално. 
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 17:22
Това е ужасно!  Ами стопанина? Защо го е изкарал, не трябва ли да го заведе на ветеринар?
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, върнах се от море! Искам още! Публикувано на: 20 Сеп 2008 17:23
Тъжното е, че ще го заколят в скоро време. Когато му се случи нещо такова, то е обречено на скрошна смърт.  А са много сладки животинки. :/
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|