Автор |
Съобщение |
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 31 Юли 2008 22:10
Fenrir написа: За Wolf's Rain какво ви е мнението...? ДА!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Авг 2008 09:05
Ми не съм го гледал, ама съм чувал, че е депресарщина и завършвало особено кофти. И понеже такива заглавия не са в кръга на интересите ми, го скипнах. Не заради края, а заради самоцелността на такива анимета - да вкарат EMO настроение на зрителя и толкоз. Никакви по-големи амбиции. Не, мерси! Ето Cowboy Bebop също свършва кофти, но ми е от любимите анимета. Просто защото в течение на самата история, получаваш нещо хубаво (в случая с Cowboy Bebop, много хубави неща), а края може да е какъвто си иска (стига да е логичен, а не изнасилен, като примерно края на Mai Hime - абсолютно изнасилен хепи енд...блях...). Това не ми харесва в депресарщините - целта им е да те смачкат психически, а не да ти представят някъква интересна история (било тя мрачна или тъжна). Обаче има и нещо друго - понеже не съм гледал Wolf's Rain и разчутам само на чужди впечатления, може и да съм в грешка и всъщност да е хубаво заглавие. Обаче като гледам как му се кефят феновете на депресарщините...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 02 Авг 2008 21:10
AlShu написа: Ми не съм го гледал, ама съм чувал, че е депресарщина и завършвало особено кофти. И понеже такива заглавия не са в кръга на интересите ми, го скипнах. Не заради края, а заради самоцелността на такива анимета - да вкарат EMO настроение на зрителя и толкоз. Никакви по-големи амбиции. Не, мерси! Ето Cowboy Bebop също свършва кофти, но ми е от любимите анимета. Просто защото в течение на самата история, получаваш нещо хубаво (в случая с Cowboy Bebop, много хубави неща), а края може да е какъвто си иска (стига да е логичен, а не изнасилен, като примерно края на Mai Hime - абсолютно изнасилен хепи енд...блях...). Това не ми харесва в депресарщините - целта им е да те смачкат психически, а не да ти представят някъква интересна история (било тя мрачна или тъжна). Обаче има и нещо друго - понеже не съм гледал Wolf's Rain и разчутам само на чужди впечатления, може и да съм в грешка и всъщност да е хубаво заглавие. Обаче като гледам как му се кефят феновете на депресарщините... Много добре си го преценил анимето, даже. До 5ти епизод съм и вече съм депресиран. Тъпоте е, че ще го изгледам просто от чисто любопитство.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Авг 2008 12:31
Аз защо не съм я видял темата до момента!?Малко съм изгледал - 20тина, но не ги помня. Повечето са култови, де Впрочем има и softcore - love-story hentai обаче не е най-често срещания. Най-много в жанра се среща нормален (относително) граничещ с rape. И все пак зависи как и откъде си го намираш. Например хамелеона е извратен и гледа само гурота Аз съм гледал и продължавам да гледам с такова темпо, че акомулирам 80% процента от хентая качен в animes-bg. Само че, мене са ми интересни като история и цялостна концепция, не заради h-сцените. Отделно, My Hime имаше доста добри попадения откъм външния вид на героините (Нищо сравнение с Tenjou Tenge, обаче. Което е велико, но много преебано аниме също. Надявам се да го продължат.)Само че, финала (на май химе) беше толкова измислен и претупан, че ми стана тъпо за цялостия дух на агония и безнадежност която изпитах по време на миналите епизоди. Обожавам драма - обаче мн зле ми действа на психиката. Още помня Fate/Stay Night... ебати. Любимо за мен си остана другото вече наполовина пре*бано аниме - Bleach. Не говоря за филър еповете - като цяло първата арка на анимето си беше най-култова и ше я помня вечно. Идеята и светът на Белина си остават най-близо до евентуалният мечтан такъв от мен. Но, уви... тъпи япончета - заради тях комерсиялизират всичко. Няма да си играя да чета 22 страници назад, оттук насетне и азе ше пишем
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Авг 2008 12:38
Хей, вярно е, че харесвам и гледам гуро, но моля те, не ме ограничавай само с него! Иначе, да.. допитайте се до анимес-бг, ако ви тряят лигави любовни истории.......... Стига с това изнасилване де, еее.. има такива в които им серат и пикаят докато ги изнасилват пипала командвани от фъри футанарита, ама има и мега лигави home style / summer time любовни истории, дето НАЙ-ги мразя!1!1
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Авг 2008 12:56
Reborn! Алсу, ще ти хареса. Точно като за тебе е. Лигаво шоненче с над 90 епизода ^^
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Авг 2008 14:51
Аз гледам нормален/граничещ с rape hentai. Не обичам гуро обаче, там нещата са прекалено крайни. Иначе и аз хейтя лигави шуненчета (за анимета). Един приятел каза че истината била в One Piece... аз го гледах до 100-120 еп, но е прекалено дълго за да продължа - мързи ме. Спорд мен истината са циците в Tenjou Tenge
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
|
iRoNWiLL
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Авг 2008 15:50
Mitizaro написа: Един приятел каза че истината била в One Piece мързи ме. Еми това че те мързи си е твоя работа.Анимето си остава страхотно и аз си държа на думата.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Авг 2008 17:32
ЕДИТ : Уфф.. как може да ми пише " вие не можете да изтривате мнения в този форум " ... втф?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 03 Авг 2008 22:12
AcTivE хах разгледай последните 2 стр ...
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 08:02
Agent написа: AcTivE хах разгледай последните 2 стр ...
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 08:47
God of Gods, нещо не си зацепил за какво говорим...Ставаше дума за лигав хентай...а иначе лигави шонени има адски много и Hitman Reborn не е нито първото, нито последното такова. (Апропо като излезе превода на първи епизод го изгледах, отвратих се и реших да не го следя...мисля че съм го писал някъде в предишните 20 страници )
Такааа...тази седмица 17-ти епизод на Macross Frontier беше добра, но 17-та серия на Soul Eater беше пълна тъпня! Можете спокойно да пропуснете този епизод, няма да загубите нищо от историята - беше някакъв гаден филър. В 4-тата и 5-тата си серия Slayers Revolution заприлича малко повече на старите ТВ серии...в 5-тата дори се появи Xelos...но още нищо, кой знае колко оригинално не се е случило...май така ще си продължи до края. Общо взето радва феновете, но едва ли ще зариби нови почитатели. На финалната права на City Hunter съм - от 140 серии ми остават 20-тина...но нещата се върнаха назад, защото ми попадна един spin-off на поредицата - Angel Heart, което означава +50 серии и за съжаление смърта на Kaori (главният женски персонаж в City Hunter...добре де, жена е, въпреки безкрайните бъзици на Ruy, че приличала на мъж).
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 09:32
Mitizaro написа: Спорд мен истината са циците в Tenjou Tenge Когато пича се приземи в банята, а. (или нещо такова беше, много отдавна го гледах).
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 11:54
Вuddy написа: Mitizaro написа: Спорд мен истината са циците в Tenjou Tenge Когато пича се приземи в банята, а. (или нещо такова беше, много отдавна го гледах). Не само, от флашбеците научихме гардероба на бельото на оная кучка - голямата сестра. Иначе лично аз не харесвам Soul Eater - нищо дълбоко не виждам в него. Впрочем моя рекорд e 24 епизода за 12 часа. Т.е. изгледах цялото аниме, като ядох и си почивах между временно. Тогава бях дори болен, но това не ми попречи! Става дума за Fate/Stay Night, което вовеки ще е в сърцето ми...
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 12:44
Mitizaro написа: Цитат: Иначе лично аз не харесвам Soul Eater - нищо дълбоко не виждам в него. Ъъъ . Я си признай, ти гледал ли си поне един епизод? Идеята в това, аниме е да забавлява зрителя, а не да го потапя в серьозни и дълбоки мисли. Всичко в него е майтап, гавра и пародия. Абсолютно безсмислено е, да търсиш "сериозни неща" в него, поне на този етап. Теоритично може от комедия да премине в тотална трагедия (по примера на разни други заглавия...пък и японците си падат по bitter-sweet истории), но засега няма такива тенденции. Ако има дълбочина, тя е на ниво сарказъм и карикатура. (Примерно - виж колко дебилно се отнася Шинигами-сама, дори към въпроси от голяма важност.) От друго страна Fate/Stay Night ти било останало навеки в сърцето. Нима твърдиш, че то е дълбоко?
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 12:57
AlShu написа: Mitizaro написа: Цитат: Иначе лично аз не харесвам Soul Eater - нищо дълбоко не виждам в него. Ъъъ . Я си признай, ти гледал ли си поне един епизод? Идеята в това, аниме е да забавлява зрителя, а не да го потапя в серьозни и дълбоки мисли. Всичко в него е майтап, гавра и пародия. Абсолютно безсмислено е, да търсиш "сериозни неща" в него, поне на този етап. Теоритично може от комедия да премине в тотална трагедия (по примера на разни други заглавия...пък и японците си падат по bitter-sweet истории), но засега няма такива тенденции. Ако има дълбочина, тя е на ниво сарказъм и карикатура. (Примерно - виж колко дебилно се отнася Шинигами-сама, дори към въпроси от голяма важност.) От друго страна Fate/Stay Night ти било останало навеки в сърцето. Нима твърдиш, че то е дълбоко? Я си признай, ти гледал ли си поне един епизод на F/SN? И да - на соул ийтър гледах 3 епизода. Не ми допадна, понеже съм фен на анимета, които дори и да имат весела страна, паралелно се кара с някаква история. Смислена при това. Не искам да кажа че SE е лошо - просто не ми е по вкуса. И да - във фейт найт има повече от тези елементи, които споменах току що (не затова ми е на сърце). Т'ва е почти като да накараш нормален човек да гледа нещата на Хамелеона. Макар че... познавам индивиди развити далеч дори над неговите представи
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 13:29
AlShu написа: Мен пък точно комедията ме изкефи. Дошло ми е до гуша от безкрайно разтеглени и зациклени тупалки, които на всичкото отгоре се взимат насерьозно. Пък и много от боевете бяха комични - примерно онзи тип дето композираше мелодии докато се биеше (а и пееше доста фалшиво) , а битката със сумиста...първите битки на Кеничи, когато беше абсолютен страхливец, също бяха фън... Обаче най-готин беше "най-добрият приятел" на главния герой. В началото го мислиш за мутант, но после най-неочаквано се оказва, че наистина е гений. Абе рядко се случва тупалка да ми хареса, като Strongest Disciple Kenichi. Не че не бяха забавни простоийте,ама по едно време започнаха малко да ми писват. А Нийджима вярно беше уникален герой.Като тръгнеше да бяга и започне да се съблича ме обиваше от смях.Луд гений,все ще измисли някоя система да прецака противника.
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 13:48
Цитат: Т'ва е почти като да накараш нормален човек да гледа нещата на Хамелеона. Макар че... познавам индивиди развити далеч дори над неговите представи Бате, че ти да не мислиш, че ми знаеш представите наизуст? Запознай ме с тези индивиди и ако не избягат в ужас и отвращение, може и да станем приятелчета.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 04 Авг 2008 14:27
Само аз ли харесвам incest?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|