Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 21 Юли 2008 10:19
Вчера пак наваксах няколко on-going анимета...15-та серия на Macross Frontier нещо не ме изкефи, но пък 15-на на Soul Eater беше култова (почти нямаше екшън, но беше пълно с изродски майтапи).
Почнах да следя още едно on-going аниме - Birdy The Mughty Decode. Да знам, че заглавието звучи много зле, обаче главната героиня е такава идиотка и раздава такива яки тупаници, че драго да ти стане. Визуално анименто е доста красиво, оригинално и скъпо направено. Сюжетът не е нищо особено, но е доста шарено и забавно.
Ако някой тук е чул маса суперлативи за Zero No Tsukaima и се чуди дали пък де не го загледа (звучи логично, щом всички го хвалят, а вече тръгна и 3-ти сезон), да знае, че са напълни незаслужени. Двете серии от трети сезон, които изгледах са толкова дебилни, нелогични и не-смешни, че просто повече няма на къде. Предполагам, че тази глупост може да я издържат само феновете на ечи-то, харема и лоликон-а.
През уийкенда също така успях да приключа 1-ви сезон на City Hunter и дори да изгледам 9 серии от 2-ри сезон.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 21 Юли 2008 10:34
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 21 Юли 2008 11:12
Казах "издържат", а не "харесат"...дори аз не знам защо го гледам (не съм нито едното от 3-те). Втори сезон беше пълен със сюжетни дупки и противоречия (явно са ръшнали нещата, за да могат бързо да изкарат 3-ти сезон), а от 3-ти съм гледал 2 серии...втората беше феноменално тъпа и нелогична...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 21 Юли 2008 14:57
AlShu написа: ...дори аз не знам защо го гледам Защото си закачен на наркотика наречен " аниме ".
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 22 Юли 2008 09:02
Ми не...по-скоро е, заради едно друго психическо отклонение при мен - понякога обичам да гледам, отчайващо тъпи неща и да се радвам на наивитета им (ако не бях такъв откачалник, никога нямаше да изгледам дебилщини, като Firefly или Stargate Atlantis...апропо почна 5-ти сезон на Stargate Atlantis ). Нещо поредният епизод на Birdy се забави, почва да ми липсва, което значи, че съм се зарибил. Може пък да потърся OVA-то, но то ми изглежда прекалено стандартно. Някой тук вече да гледал първа серия на Blade Of Immortal? Защото аз още не съм намерил време да я опукам.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Юли 2008 11:34
16-тите епизоди на Soul Eater и Macross Frontier рулират. Slayers-ите нещо се забавиха. Birdy Decode също...гадно ще е да ни зарибят с тези 2 готини епизода и да прекъснат превода.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Юли 2008 12:43
Soul Eater-a всички го хвалят, ама ще взема да поизчакам, да се посъберат епизоди.. че иначе ше изгледам всичко на 1 път и ще искам още..
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Юли 2008 12:54
The Chameleon написа: Soul Eater-a всички го хвалят, ама ще взема да поизчакам, да се посъберат епизоди.. че иначе ше изгледам всичко на 1 път и ще искам още.. Аз съм на същия принцип
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Юли 2008 15:42
Аз нескоро изгледах Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi и доста ми хареса,боините сецени бяха доста добри,ама само на момети малко комедията ми доиде малко в повечко,щеше да е по-добре според мен ако имаше малко по-малко комедия и малко повече бои. Абе като цяло беше добро. Иначе сега си свалих Saikano,Hunter X Hunter и някакво Rental Magica.
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 29 Юли 2008 09:59
The Chameleon Цитат: ама ще взема да поизчакам, да се посъберат епизоди Има да чакаш година, защото ще са поне 50 серии... Blinkers Цитат: боините сецени бяха доста добри,ама само на момети малко комедията ми доиде малко в повечко Мен пък точно комедията ме изкефи. Дошло ми е до гуша от безкрайно разтеглени и зациклени тупалки, които на всичкото отгоре се взимат насерьозно. Пък и много от боевете бяха комични - примерно онзи тип дето композираше мелодии докато се биеше (а и пееше доста фалшиво) , а битката със сумиста...първите битки на Кеничи, когато беше абсолютен страхливец, също бяха фън... Обаче най-готин беше "най-добрият приятел" на главния герой. В началото го мислиш за мутант, но после най-неочаквано се оказва, че наистина е гений. Абе рядко се случва тупалка да ми хареса, като Strongest Disciple Kenichi.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 29 Юли 2008 13:03
AlShu написа: The Chameleon Цитат: ама ще взема да поизчакам, да се посъберат епизоди Има да чакаш година, защото ще са поне 50 серии... Не е особен проблем, честно казано, предвид всичките анимета преди това дето ме чакат да ги изгледам.. So many anime, so little time.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 29 Юли 2008 16:51
Къде го изрови този изродски аватар? Той демонстрира идеално защо не си падам по хентай...в неговата традиция, сексът почти винаги го избива на насилие. Не поня и едно хентай заглавие, в което сексът да е представен в романтична светлина.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 29 Юли 2008 17:18
AlShu написа: Той демонстрира идеално защо не си падам по хентай...в неговата традиция, сексът почти винаги го избива на насилие. Не поня и едно хентай заглавие, в което сексът да е представен в романтична светлина. Точно. Именно заради това за мен са супер травмиращи. Наистина, не съм гледал такова заглавие до сега, в което сексът да не е нещо от порядъка на това някакви обезумели да изнасилят приятелката ти пред очите ти и да я намажат цялата със спермата си, а тя от своя страна първоначално да се опитва да се съпротивлява, но като почнат да я чукат от всички страни вече не издържа и изпада в див екстаз.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 29 Юли 2008 23:28
ENDVRA, значи никакъв хентай не си гледал ти. AlShu, брат, грешна ти е представата за хентая! Има адски много романтични бози, но аз гледам да ги ИЗБЯГВААМ!!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 30 Юли 2008 00:16
The Chameleon написа: ENDVRA, значи никакъв хентай не си гледал ти. :lol: Не съм, защото този, който съм гледал, не ме е удовлетворил особено. Я кажи няколко заглавия от романтичните бози?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 30 Юли 2008 01:41
Защо, ще ги гледаш ли? Обръщам внимание само на заглавия, които ме впечатляват.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 30 Юли 2008 01:44
The Chameleon написа: Защо, ще ги гледаш ли? Да.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 30 Юли 2008 09:02
Ми да, цитирай някое "лигаво" заглавие...аз такова не знам...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 31 Юли 2008 13:18
Ще се разтърся из хентай ДВД-тата си, сигурен съм, че ми бяха записани поне 2 навремето..
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 31 Юли 2008 22:04
За Wolf's Rain какво ви е мнението...?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|