Автор |
Съобщение |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 13:45
На нас в понеделник ще ни ги раздават, ще се напием с класния и тва е  Последните два дни ги отебах отсекъде, ама то тре'е съм луд да ставам в 6, че да ходя на даскало... При все, че няма дневници 'n' stuff. Довечера ще се почерпя с наще по повода :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 13:49
Krieg написа: Nadja написа: WHAT?!? 9000??!? IT'S OVER NINE THOUSAND!!!!!!!!!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 14:18
5.40 за годината, за пръв път ви живота си завършвам само с петици и шестици и то без да си мръдна секси гъза 
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 16:05
Днеска Самочет, и още 3ма пича дойдоха в стаята ( с пияно ), донесоха китара и си свирукаха МИШО, МИШО ! 
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:06
What does the scouter say about his power level???
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:08
The Chameleon написа: What does the scouter say about his power level???
IT'S OVER NINE THOUSAAAAAAAAAAAAND!?!?!?!!!!!!!!
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:10
Krieg написа: The Chameleon написа: What does the scouter say about his power level???
IT'S OVER NINE THOUSAAAAND!!!!!!!!fixed. ... WHAT?! NINE THOUSAND ?!?!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:12
The Chameleon написа: Krieg написа: [ IT'S OVER NINE THOUSAAAAND!!!!!!!! fixed. ... WHAT?! NINE THOUSAND ?!?! THERE'S NO WAY THAT COULD BE RIGHT!!!!!
Krieg
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:30
Предната нощ изобщо не спал, днес в полубудно състояние, движейки се с 160км/ч, преслушвайки албуми на Kayo Dot ... чувството е.. неописуемо.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:31
The Chameleon написа: Предната нощ изобщо не спал, днес в полубудно състояние, движейки се с 160км/ч, преслушвайки албуми на Kayo Dot ... чувството е.. неописуемо. http://itsoverninethousandd.blogspot.com/
Krieg
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:33
IT'S OVER NINE THOUSAAAAND!!!!!!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:40
Колеги, моля ви се, кажете някое готинко филмче, по-възможност по-смиселно. Ефектът за пеперудата готин ли е? А Реквием за една мечта? Плииийз помагайте 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:49
" Реквием за една мечта? " шит, дююд.. по-добре не го гледай, мега е депресарски. По-добре изгледай " Fear and Loathing in Las Vegas " .. 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:50
Ефектът- да. Реквием- не съм го гледал.
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 17:53
Ефектът на пеперудата е най-любимият ми филм евър и едноличен победител в моята класация за филми  Съветвам те да не го пропускаш! Само имай впредвид, че е доста тежък и объркващ, но е достатъчно смислен и направо велик! едит: А Ефектът на пеперудата 2 съкс
|
|
|
|
 |
reconnect
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 18:00
Двойката замалко да заспъ... А иначе първата част рулира отвсякъде  И не е толкова тежък и сложен...
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 27 Юни 2008 23:58
Супер ми е тъпо, дори в скайп няма с кого да початя.Май ще лягам след малко....
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юни 2008 08:40
Дади написа: Колеги, моля ви се, кажете някое готинко филмче, по-възможност по-смиселно. Ефектът за пеперудата готин ли е? А Реквием за една мечта? Плииийз помагайте  2001: A Space Odyssey
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юни 2008 09:04
Дади написа: Колеги, моля ви се, кажете някое готинко филмче, по-възможност по-смиселно. Ефектът за пеперудата готин ли е? А Реквием за една мечта? Плииийз помагайте  Donnie Darko
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме, е па... То лятото дойде. Какви са ви плановете? Публикувано на: 28 Юни 2008 09:29
Gastly написа: Дади написа: Колеги, моля ви се, кажете някое готинко филмче, по-възможност по-смиселно. Ефектът за пеперудата готин ли е? А Реквием за една мечта? Плииийз помагайте  Donnie Darko Стига го ебава (въпреки, че на мен филма ми хареса).
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|