Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 30 Май 2008 17:11
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 31 Май 2008 00:14
Гледам си разни клипчета в Ютуб и мисля да лягам след малко че яко ми се приспа
___________________________________ Global Strike Task Force
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 31 Май 2008 01:35
ДДДДВЕЕЕ ТРИ ЧЕТИРИИИИИ
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 00:03
Бех на ресторант и се натъпаних , сега нема да моем заспим ... че пофлудим тука
|
|
|
|
 |
Барак Осама *)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 00:05
в това време ако нещо пък влиза по-добре от мастичка с тараторче или айранче ей на 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 09:38
Existence написа: Охаа аз пък си чакам половината заплата този петък или понеделника (зависи как решат да ни я преведат, 'щото събота и неделя банките не бачкат :/ ). ПАРИЦИИИИ! Най-накрая трудно изкараните ми парички с пот на... ухото, ще си ги имам да ги харча, о дали няма да изляза някъде хъм хъм! Да не си оператор на секстелефон? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 09:45
denik написа: Да не си оператор на секстелефон?  Ще ти се Не охкам и не пъшкам на хората, макар че те, понякога, го правят  Нее, смея да твърдя, че моята работа е по-интересна от простия секс телефон. Нещо... Как да ти го обясня... Както... Както дилдото е по-забавно от пръст  Нещо такова, но доставям същото количество удоволствие на хората. Все пак, макар и индиректно, оправям интернета им, което им позволява да си гледат юпорн или пък каквото ги забавлява. Нещо такова, да  ЕДИТ: И между другото преведоха парите петък на всички освен на мен, 'щото забравих да си дам навреме банковата сметка. Шибана работа, сега трябва да се разкарвам до главния офис и да си ги взимам на ръка. Мрън.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 13:06
моята сперма се появи на 11
|
|
|
|
 |
Вuddy
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 13:54
Till Lindemann написа: моята сперма се появи на 11 Моята още не идва, на 43 съм!Хелп!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 14:07
явно си жена
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 15:15
учих досега, сега излизаме с колегите да ударим по едно в някой бар и да се видим като бели хора. Последна седмица преди сесията започва утре, ебах го.
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 01 Юни 2008 16:21
Сериозно ми се бият чикий... ма не мога. 
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 02 Юни 2008 17:08
Ех, как ми се иска да излеза, ама тъпо учене, тъпа работа. ):
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 02 Юни 2008 17:38
Пуснах сега едно CV за линукс С++ девелопер от чистия интерес какви парици ще ми предложат, иначе пофя наргиле, бълвам коди все отлагам да погледна тъпата математика за поредния SAT Subject...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 02 Юни 2008 20:20
Абе пичове, няма л от къде да си изтегля другите части на Crash Bash, с изключение на 1вата. Много ми цъка пък нито не мога да намеря PS 2 нито играта 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 02 Юни 2008 20:29
Намерих си 4 филма с Хъмфри Богарт Общата бройка на филмите му, които имам, стана 8 и съм мн доволен от факта. 
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 02 Юни 2008 20:39
разцъквам тая нова мания икариам приятна е и споря с един приятел за безспорните предимства на пс3 пред уи
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 02 Юни 2008 21:08
Till Lindemann написа: и споря с един приятел за безспорните предимства на пс3 пред уи Хммм, освен GTA IV за друго не се сещам 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 02 Юни 2008 22:09
напослеък яко купони се заформиха ама днес е тъпа вечер и седа ф нас и цикля докат разни фрта пак са на партей .. та ме е яд малко и така , нема кво да ям дори тука деа :о
иначе евалата на Тома , мноу доре я изпе тая песен накрая бтв
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 03 Юни 2008 00:40
Скапан съм, утре ставам рано. В края на седмицата ще гоня гаджетата с нов стил. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|