Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 22 Май 2008 13:33
Reconnect-kun, кawaii sono!
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 22 Май 2008 18:40
Какво каза :Д
На Алхимика има преведени само до 24 баси :/ и то няма сийд да ги доизгледам :/ :/
Някой да препоръчва анимета... некво фентъзи, необичам да е в бъдещето или в настоящето.
а да и да има суб :Д
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 22 Май 2008 18:42
Земи научи английски бе...
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 22 Май 2008 18:51
Лятото
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 23 Май 2008 09:26
Казах "Горкичикия" ... Не се сещам за много преведени на БГ фентазита - Hellsing, Bastard и Slayers (последното е безгрижна комедийка, само ТВ-то е хубаво, но от него е преведен само първи сезон). Vampir Hunter филмите (имат превод на БГ) не са лоши и въпреки, че действието се развива в далечното бъдеще, сюжетът е по-скоро фентъзи. Ninja Scroll филмът също има БГ превод и може да мине за фентъзи. Blood OVA-то (късометражно филмче) не е лошо. Highlander: The Search For Vengeance (филм) - има БГ превод, и поне за мен клони към фентазито, въпреки че действието се развива в бъдещето. Samurai Deeper Kyo (сериал) - също има превод на БГ. Апропо, ако още не си изгледал Black Lagoon и Samurai Champloo (които не са фентазита...е, в Champloo има елементи, но е наблегнато повече на пародията) - и двете имат превод на БГ. Само не питай, от къде да намериш тези заглавия и от къде, да вземеш превода...няма да мога да ти отговоря, пък и ме мързи да търся...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 23 Май 2008 09:36
Изгледах BL Ся ще гледам Карас и Darker_Than_Black
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 23 Май 2008 10:47
reconnect написа: Изгледах BL Ся ще гледам Карас и Darker_Than_Black К'во праиш ти бе Като машина си. Гледам Bleach.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 23 Май 2008 10:50
БЛ oтдавна го свърших, Блийч го изгледах за около месец, ся пробвах Карас. Гледах го 20 мин и го делнах да не ми загрозява харда. Историята нищо нечатнах, графиката много ме дразни, героите тъпи, битките малоумни, поне на мен ми се стори супер малоумно
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Май 2008 17:29
Най-накрая си стегнах задника и догледах Gundam 00...странното е, че някъде след 19-ти епизод историята става доста по-смислена и заплетена. Може дори да се каже, че ми хареса много. Превърна се в типично Gundam заглавие - тежки битки срещу превъзхождащи противници, каузата за която се бият се оказва политическа демагогия, 90% от главните "положителни" герои загиват или са осакатени по жесток и безсмислен начин. Един вид, заглавието се оказа slow starter, ама мнооого slow. От 25 серии чак последните 7 си струват наистина и сюжетът им е в съзвучие с якия механичен дизайн. Ще видим, какви ще ги намаже втория сезон. (То не че е истински втори сезон, но просто им се е видяло тежко да правят 50 серии наведнъж.)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Май 2008 17:51
Аз гледах едно ама супер мазало...казваше се Stepmother Sin...
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Май 2008 17:55
Продължавам с ФМП. Дадоха ДВЕ сийд :Д:Д. Ама са ги превели до 24 епизод, баси, ся чакам другите.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Май 2008 18:14
Serious Sam написа: Аз гледах едно ама супер мазало...казваше се Stepmother Sin... Не харесваш японците, ама им гледаш хентая, а?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Май 2008 18:18
Кой е казал че не ги харесвам...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Май 2008 18:19
Останал съм с такова впечатление..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Май 2008 18:21
но и има още какво да понаучим...
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 26 Май 2008 13:41
Ако някой се интересува излезнаха преводите на Macross Frontier 8-ми епизод (Gattai), Toshokan Sensou 7-ми (Oucha!), Soul Eater [uncut] 6-ти (Rumbel) и Golgo 13 - 5-и и 6-ти (Shinsen). (Пиша го, защото някои от тях се позабавиха.)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 26 Май 2008 14:02
Зарибиха ме и мога да кажа, че е супер добро аниме.Гледал съм само няколко анимета досега и в началото бях скептично настроен към такива продукти, но определено има дооста стойностни неща.Страхотен свежарски хумор и куул герои. Изкефи ме много , че и целият саундтрак беше от хип хоп, джаз и turntablism тракове.Сега издирвам OSTто ма нещо на много малко неща и не може се захапе сийда както трябва.
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Май 2008 13:12
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Май 2008 15:52
Верно, че и там го имаше. Оттам изтеглих на Каубой Бибоп ОСТ-то!
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Май 2008 17:09
Имате ли идея от де да изтегля 30-60 шипуден сериите ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|