Автор |
Съобщение |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:35
Kire_von_Dragoman написа: Накратко - ставаш вампир в една бурна нощ и се потапяш в интриги , секти и т.н. Има няколко клана ( следователно и доста възможности за изиграване ), като накрая пак има няколко завършека, в зависимост какъв избор си направил в един важен момент в играта. Има нещо като ''лош'' или ''добър'', само че е по-скоро от политическа гледна точка, а не от хуманна  Оно все си undead... Ще се сваля тази вечер таз игрица обезателно 
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 14:41
@Екс, не е Рик Айсли!  Наистина много ме кефи песничката.. но не всеки може да я оцени, затова надеждата ми е в теб! За висшето.. те да ме приемат, пък..  Ще видим как ще се получи после..  За любовта, дай да не отваряме тема..  П.п. Рико, Бладлайнса е велика игра! Една от най-добрите вампирски дюд ;д
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 15:19
Stalker-san написа: @Екс, не е Рик Айсли!  Наистина много ме кефи песничката.. но не всеки може да я оцени, затова надеждата ми е в теб! За висшето.. те да ме приемат, пък..  Ще видим как ще се получи после..  За любовта, дай да не отваряме тема..  П.п. Рико, Бладлайнса е велика игра! Една от най-добрите вампирски дюд ;д Кои пачове да си сваля че играта да си върви безпроблемно? Ще съм много благодарен ако дадете и линк също.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 15:20
Ами.. аз сега я цъкам на 1.2 , последния официален пач.. а неофициалните пачове май стигнаха до 5.3/5.4 .. трябва да приказваш с Влад или Нордваргр за по-добра насока.. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 16:44
Тука разни градушки, дъждове и гръмотевици. Пълна идилия, много заспало..
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 17:20
Kire_von_Dragoman написа: Те го е пачо тука : http://www.vampirebloodlines.com/patch/Оно има линк, 15 мб е. Заради приказките ви сега и на мен ми се доигра отново Сега си я смъквам... А пачовете, дето ги дават в новините, онези неофициалните, не струват ли?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Stalker-sama
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 17:22
Екс, помниш ли, веднъж беше направил някакъв хорър разказ и беше препоръчал за фон една spooky мелодия точно от Vampire The Masquerade : Bloodlines ?  EDIT : Верно moldy мп3-то беше! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 17:26
Не знам за останалите пачове, но свали тоя и няма да имаш проблеми. Поне аз нямах. 
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 17:27
Stalker-sama написа: Екс, помниш ли, веднъж беше направил някакъв хорър разказ и беше препоръчал за фон една spooky мелодия точно от Vampire The Masquerade : Bloodlines ?  Даа, мисля, че разказа се казваше сън на яве, а музиката беше още от началните мисии в един стар хотел, дето търсиш огърлицата (онази Малкавианка, шефката на дискотека "Лудница") :Р Деба, аз помня цялата игра, що ще я играя  ЕДИТ: mouldy.mp3  Мерси за инфото, ще опитам само с 1.2 пача.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Xpu$тo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 18:21
Бих запял "Жеееега, жееега, в центъра на Варна" 
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 19:07
Муахахах, изтеглих си Microsoft Train Simulator 2001, няма ли да се разцепя... 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 19:11
аз ся свалям вампирската игра, свалих пач 1.2 и пач 5.3 http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sy ... exe&ref=ps
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 19:22
Играе ми се jade empire,а нема време... Това тригонометрията е 'бати тъпото нещо А Вълчев да ми лапа патката, четохте ли какво ще има следващата година? Униформи, оценки за държание. Ако училищният лекар реши, че си болен те праща в болницата, иначе не приемат бележки 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 21:07
Ебем му майката на Вълчев... 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Stalker-sama
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 21:10
И матурите ще изискват 50% за 3-ка , не като сега 30% . 
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 21:20
Абе аз доколкото разбрах ще се гледа какъв успех имат всички и от тях да кажем 5-те % с най-високи резултати ще имат 6, следващите 15% ще са с 5, ще има 25% с 4-ки и другити 3 / 2. В смисъл май идеята е да има "е толко" отличници, ама не е казано с какви резултати ще са.
ПП Не помня откъде съм го чул, та може и да е глупост, ама от друга страна съм го запомнил, та....
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Stalker-sama
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 21:21
 Недей да помниш подобни неща, няма да е добре за мен, ако е така! 
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 21:22
Ахаха, абе не подценявай пълните идиоти, може да се крият, ама са доста и ще ни издигнат до университетите с тая система за оценяване 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Stalker-sama
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форуме!Жега като за през лято, а? Тераска, биричка, Хироус.. Публикувано на: 21 Май 2008 21:26
Да, ако можеха да ме приемат в Софийския с матура по Английски. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|