Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Май 2008 09:21
Изгледах новите епизоди на Macross Frontier и Druaga - стават. Догледах (с мъка) Kiddy Grade - шарения, скучен сюжет, а на места се случват пълни идиотщини (без смислено обяснение в последствие). И ечи елементите не бяха нещо, кой знае какво.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Май 2008 11:59
Аз изгледах 1-вия епизод на Dark Love и се размазах. Иначе съм си набрал доста голям списък, който трябва да се изгледа! Dark Love : 2-ри епизод. Oni Tensei : 4 епизода. Sin Sorority : 2 епизода. Princess 69 : 4 епизода. Slave Market : 3 епизода. Crimson Climax : 3 епизода. Bondage Game : 2 епизода. Countdown ( Conjoined / Yuuwaku ) : имам 2 файла, но май са повече.. ( ЕДИТ : 6 епизода са, с малко повече късмет ще си намеря другите 2 ( по 2 епизода на файл са :> ) Heartwork : 3 епизода. Behind Closed Doors : 3 епизода. Shitai wo Arau : 3 епизода. Ail Maniax : 3 епизода. Pigeon Blood : 2 епизода. Dark Shell : 2 епизода. True Blue : 2 епизода. Kawarazi-ke no Ichizoku 2 : 2 епизода. UROTSUKIDOJI : Гигант от 9 ГБ-а.. много части, ОВИ, нова сага.. >> Почти всичко е вече на компа ми.. Ии.. още няколко заглавия, които имам да тегля, но не съм споменал тук..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Май 2008 13:09
Ъъъ..момче, внимателно с hentai-а...да не окьоравееш...не то гледане, а от... От всичките тези, познато ми звучат само Oni Tensei и Heartwork. (не че съм ги гледал)
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Май 2008 13:11
Знаеш, че това е лъжлива комунистическа пропаганда! Инак, досега отдавна да съм ослепял!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Май 2008 13:16
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Май 2008 13:27
|
|
|
|
|
Stalker-san
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Май 2008 15:07
Първото до последното почвам: Elfen Lied Naruto Hellsing Bleach тея си ги спомням само като начало :Д (инак към листа-) Code Geass Devil May Cry D.N. Angel(е мангата четох ) Fate/stay night Samurai7 School days <3 Shaman King (old Битиви style) Zombie-Loan (което още не съм изгледал..) ииии ONE PIECE Което съм на 260 и някой епизод,просто велико аниме...Анимета като наруто са взели доста от там тъй като Уан пийс ехе 90' и коя.
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 14 Май 2008 15:14
Аз току що изгледам 5те излязли еп-а на Soul Eater и съм супер доволен,лудница е. Определено ще се следи редовно. Все пак от създатели на анимета като Darker than Black и Fullmetal Alchemist се очакваше да направя готино аниме.
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Май 2008 14:08
Това ми е странно - когато се заговори за Bones всички вадят тъпия Алхимик и Darker Than Black, а пропускат разни класики от типа на - RahXephon, Wolf's Rain, Scrapped Princess (е, не е чак класика), Eureka Seven и Ouran High School Host Club (това не съм го заглеждал, но от каквото съм чувал, ми е ясно, че няма да ми хареса). Не че на мен са ми любими, но общо взето са адски популярни.
Моят първи спомен от продукт на Bones e филма по Cowboy Bebop.
А иначе Soul Eater-чето, като съдържание и визия няма НИЩО общо с нито едно от изредените по-горе заглавия. (Най-малкото с Алхимика) Просто е прекалено оригинално, за да се оприличи, на каквото и да е...с нещо напомня за One Piece, с друго напомня за откачалщините на студио Gainax...някои го оприличават на Bleach... Да се надяваме, че за 51-те епизода, за които е предвидено, няма да го развалят.
ПП Blinkers, хващай 6-ти епизод, то май няма съществена разлика между "орязана" и "неоразяна" версия - досега само анонсите и eyecatch-а се различават.
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Май 2008 18:49
Вие тук сте баси отакутата и да искам немоа съм като вас
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 15 Май 2008 22:17
AlShu написа: Това ми е странно - когато се заговори за Bones всички вадят тъпия Алхимик и Darker Than Black, а пропускат разни класики от типа на - RahXephon, Wolf's Rain, Scrapped Princess (е, не е чак класика), Eureka Seven и Ouran High School Host Club (това не съм го заглеждал, но от каквото съм чувал, ми е ясно, че няма да ми хареса). Не че на мен са ми любими, но общо взето са адски популярни.
Моят първи спомен от продукт на Bones e филма по Cowboy Bebop.
А иначе Soul Eater-чето, като съдържание и визия няма НИЩО общо с нито едно от изредените по-горе заглавия. (Най-малкото с Алхимика) Просто е прекалено оригинално, за да се оприличи, на каквото и да е...с нещо напомня за One Piece, с друго напомня за откачалщините на студио Gainax...някои го оприличават на Bleach... Да се надяваме, че за 51-те епизода, за които е предвидено, няма да го развалят.
ПП Blinkers, хващай 6-ти епизод, то май няма съществена разлика между "орязана" и "неоразяна" версия - досега само анонсите и eyecatch-а се различават. Еми аз написах тези 2 анимета на Bones защото само за тях занаех че са на Bones,не съм пропуснал другите умишлено.От изброените от теб заглявия съм гледал само Wolf's Rain и супер много ми хареса ако знех че е на тях определено нямаше да го пропусна.Иначе не мисля че Fullmetal Alchemist е тъпо аниме,на мен лично много ми хареса. А Soul Eater наистина много ми напомня за One Piece,смахнатите герой и арта най-много ми напомня за него. Иначе 6-ти епизод беше много луд,тоя Щаин е баси лудия пич,като домъкна тва пиле паднах от смях.Също когато Кид започна да кърви от 2 отрязани косъма. Абе тва аниме е уникално,чакам следващия еп. с натърпение.
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Май 2008 13:27
Мен пък ме изкефи, че Soul и Star се изявиха, като пълни некъдърници и направиха маса гафове...но въпреки това излезнаха победители . Изкефи ме и монента, в който тихата и възпитана Tsubaki изперка от ревност и почна да размята Maka, която пък нямаше нищо общо... Но най-култовата сцена в анимето до сега, е там където Maka свиреше на електрическа китара (първо нормално, после почна да куфее). Всъщност това беше аналогията на Shinigami-sama, в която той обясняваше отношенията между майстора и неговото оръжие. Цитат: Иначе не мисля че Fullmetal Alchemist е тъпо аниме Не е тъпо...курвенско е...играе си с чувствата на зрителите, като с йо-йо... Смърт за това аниме!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Май 2008 13:38
И аз в момента се кефя на СоулИйтъра, много стабилно стори и визия, за характерите на героите да не говорим.
ФулметълАлхимиста също ми хареса, изгледах всички 50 епизода и двата ОВА за около 4-5 дена.... абе доста ме зариби. Само Берсерк и ЕлфенЛайд са ме вманиачавали повече.
ПП Берсерк мангата е ЛУДНИЦА! Но първо изгледайте анимето, та да може да ви се стори добро, че ако смените реда няма да ви зарадва.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Май 2008 21:48
Хахаха Soul и Star са голям отбор,може да ядът бои,ама и те бият. А Мака с китарата беше мега яко,вярно е най-култовата сцена до сега. Абе то в тва аниме яки сцени колкото щеш,а е още в началото,дано да е така и до края. А колкото до Fullmetal Alchemist,всеки си има мнение,едни го харесват други не,това си е в реда на нещата.
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Май 2008 23:28
Аз пък държа да споделя,че изгледах Киба. За 3 дена точно и за 1 бройка да ме скъсат на листовките, защото вечерта преди изпита лежах 2 часа с мислите "Дали да стана и да видя какво ще стане в следващия епизод или не." Според мен си струва времето.
Колкото за Соу Итъра - мисля да изчакам да го издадът цялото и да седна да го изгледам на куп, нещо не ме радва на час по лъжичка.
От друга страна си търся Соу Хънтър, но нещо удрям на камък ...
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 16 Май 2008 23:50
*присъединява се към гледащите SoulEater* Убер яко е! Освен това и Samurai Champloo го почнах :- ) Бтв, нуждая се от ongoing анимета, които да излизат неделя и понеделник в Япония и съответно субнати в понеделник и вторник, та да мога в сряда SoulEater да гледам, в четвъртък - Bleach, а в петък - Наруто
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Май 2008 15:08
Вчера почнах Tinity Blood готино е.
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
|
|
|
|
|
Chernobyl
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Май 2008 15:11
reconnect написа: Вчера почнах Tinity Blood готино е. Нали!Децка му работа
___________________________________ НАШЕ ДЕЛО ПРАВОЕ ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!!
Союз нерушимый республик свободных Сплотила навеки Великая Русь! Да здравствует созданный волей народов Единый, могучий Советский Союз!
|
|
|
|
|
reconnect
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Май 2008 15:33
Chernobyl написа: Нали!Децка му работа ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 17 Май 2008 18:30
reconnect написа: ? Чуди се как да изхули " Япония " . Не му обръщай внимание.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|