Автор |
Съобщение |
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Апр 2008 14:31
Ама сигурно имаш качен K-Lite или някакъв подобен пакет кодеци...а ако 1080p не ти се лагва, значи имаш и относително мощно PC...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 10 Апр 2008 21:48
Добре, изгледах Shigurui. До сега никога не бях гледал нещо по-добро и силно се съмнявам някога да гледам. И все пак искам да гледам и това защото го предложиха като нещо сходно. Дано не ме разочарова, макар че след Shigirui всичко вече ми изглежда повърхностно и лигаво. Истината е, че това аниме дълбоко ме травмира, но и обсеби завинаги.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Апр 2008 01:19
Ако трябва да съм честна на Басилиска и аз съм хвърлила око, но преди 2 дена, като си търсих нещо по-малко за гледане 24 серии ми се видяха много ^^ Та без да искам се хвърлих на едно 42 ( Flame of Recca), което пък скоро ще свърша понеже съм на 38 серия. Все пак, ако Басилиска го започнеш преди мен, кажи с 2 думи става или не :Ь, но без да разказваш много от историята :Ь
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Апр 2008 06:31
По всичко изглежда, че става, макар че е малко по-веселяшко в сравнение със Shigurui. Ти изгледа ли го? 'Щото ако не си - 12 епизода се гледат за една вечер. А както вече казах си струват.
А Basilisk от къде може да се изтегли?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Апр 2008 09:06
Беее, единствената връзка, която виждам между Basilisk-а и Shigurui-то е, че и двете са някъкви средновековни... Basilisk-а е по-скоро драма (от автора на Ninja Scroll), а Shigurui-то някакъв тип ужас(ужас, като форма на изкуство?)... Единственото Shigurui-о подобно за което се сещам, май е Blade Of Immortal и то анимето още не е почнало да излиза...
Апропо, почти изгледах Jubei-chan. Според мен не заслужава изгубеното за гледане време. Вторият сезон е малко по-свестен.
Довърших и едно любимо anime-like - Teen Titans (5 сезона и филм). Ако случайно сте го пропуснали, това е анимация на Warner Bros - доста свободна интерпретация на оригиналните DC комикси със същото име. Приятна е за гледане, а авторите и са някъкви аниме фенове и са включили маса аниме референции (примерно в епизода в който BeastBoy трабва да сглобява разглобения Cyborg, в една от версиите го конфигурира, като Robo, от класическото аниме Giant Robot...в този момент BeastBoy е облечен с ученическата униформа на главния герой, но се вози на дясното рамо на робота, вместо на лявото). 4-ти сезон е е най-слаб, а режисьорът отговорен за повечето епизоди в него (Alex DeSoto), сега твори скука в Ben 10...Другите сезони са доста по-яки. Филмът не е лош, битките и анимацията са на и малко над нивото на сериала, но сюжетът е доста елементарен...обаче едва ли човек може да очаква нещо повече от special feature...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Апр 2008 11:17
Vargg написа: По всичко изглежда, че става, макар че е малко по-веселяшко в сравнение със Shigurui. Ти изгледа ли го? 'Щото ако не си - 12 епизода се гледат за една вечер. А както вече казах си струват.
А Basilisk от къде може да се изтегли? Такам, за Basilisk. Иначе, както казах, търсих си кратко аниме и се фанах за едно 42 серии без да гледам 12 серии се гледкат за 1/2 ден, та ще го погледна тия дни, като му дойде ред в списъка, че нещо ми е понараснал
|
|
|
|
|
kitty
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Апр 2008 20:08
Сега ме зарибиха ( ) на Shamanic Princess и много ме кефи, въпреки че бях предубедена от това, че е доста олд скул, като го гледах разбрах, че всъшност е супер яко нарисувано. Пп.А за Shigurui нямам думи колко е яко. Това другото (Basilisk) изглежда обещаващо.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 11 Апр 2008 20:19
единственото аниме,което някога съм гледал,е дет ноут оня ден го свърших
ебати булшита за 2 мин да седнеш да се замислиш и стигаш до тоя извод
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 12:02
Джаз, стигнал съм до извода , че има аниме за всеки тип човек.. Това аниме просто не е за твоя тип.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 12:24
The Chameleon написа: Джаз, стигнал съм до извода , че има аниме за всеки тип човек.. Това аниме просто не е за твоя тип. d00d, не е така Не можеш да ми кажеш че има толкова вида анимета колкото и характери по света
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 12:26
Мога, и го казвам.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 12:30
Просто според мен твърдението ти бе грешно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 13:02
Това е, защото не си гледал достатъчно анимета.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 13:42
Така е...Примерно - аз обожавам Berserk, но Naruto си е боза.
Когато пък дам на някой Naruto фен да гледа Berserk казва, че не било нищо особено, даже и не му харесвало (следователно той е гей, но това си е негово лично мнение) .
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 14:10
Ще се съглася със Хами, че за всеки човек си има аниме. Колкото за Зайо, въпреки, че не съм го виждала от хеее толкова време, ще му предложа да види Berserk, мисля, че може и да му хареса. За Мъртвата тетраткъ нема 2 мнения, че е боза, но превода на ахн на първите няколко серии кърти мивки и го прави интересно
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 14:25
Вuddy написа: Така е...Примерно - аз обожавам Berserk, но Naruto си е боза.
Когато пък дам на някой Naruto фен да гледа Berserk казва, че не било нищо особено, даже и не му харесвало (следователно той е гей, но това си е негово лично мнение) . Аз съм Naruto фен, но не твърдя че няма други анимета... Всъщност, малоепизодните анимета къртят повече, щото са по-динамични. Особено любимото ми Чамплу, как си го обичам... Е, това че съм гей си е вярно де, даже ако може да постнеш голи снимки, че да имам материал за довечера... Така де, исках да кажа че требе сме широко скроени и толерантни.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 14:38
Имаш ЛС със снимките (not really xD)
Това горе го казах по скоро на майтап, иначе и аз харесвам Чамплу :p
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 12 Апр 2008 21:12
AlShu написа: Беее, единствената връзка, която виждам между Basilisk-а и Shigurui-то е, че и двете са някъкви средновековни... Basilisk-а е по-скоро драма (от автора на Ninja Scroll), а Shigurui-то някакъв тип ужас(ужас, като форма на изкуство?)... Единственото Shigurui-о подобно за което се сещам, май е Blade Of Immortal и то анимето още не е почнало да излиза.... Общото е, че Базилиска се развива по времето на бащата на Суруга Дайнагон Тaдaнага Токугауа или по времето на бащата на Йемицу Токугауа. Не помня. То драма ли било? Страхотно, ще взема да го изтегля...
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 13 Апр 2008 13:13
The Chameleon написа: Джаз, стигнал съм до извода , че има аниме за всеки тип човек.. Това аниме просто не е за твоя тип. аз не казвам,че не е хубаво/интересно,казвам,че ако седнеш за 2 мин да потърсиш логично обяснение за случващото се,просто няма да го намериш а накрая... накрая или аз съм тъп,или има бая смешна ГРЕШКА и много ТЪП пропуск бал съм го,повече анимета няма да гледам
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 13 Апр 2008 14:01
JazzJack написа: аз не казвам,че не е хубаво/интересно,казвам,че ако седнеш за 2 мин да потърсиш логично обяснение за случващото се,просто няма да го намериш
а накрая... накрая или аз съм тъп,или има бая смешна ГРЕШКА и много ТЪП пропуск бал съм го,повече анимета няма да гледам ;) То и аз няма да гледам повече след Shigurui... най-вероятно... ;р ППКралице, само да ти кажа, че линкът нещо се е изшил.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|