Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 15 Мар 2008 22:42
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 17 Мар 2008 11:15
Ето едно мое ново нещо за първи път от доста време. Искам критики и коментари ако може
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 17 Мар 2008 16:46
Лично на мен така ми харесва повече Но мисля, че трябваше да снимаш хоризонтално, да изкараш повече детайл при блоковете, и с малко PS ще получиш една невероятна апокалиптична картина
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 17 Мар 2008 17:21
На мен вторият вариант също ми харесва повече. ^^ Обаче кадърът си е добър. (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 18 Мар 2008 07:10
xxxxx По-голямата част от снимките всъщност наистина бяха хоризонтални, но не излязоха изобщо както трябва :/ Бях направил и няколко вертикални (всъщност дори не знам защо :Р) и тази беше най-хубавата Иначе кропа става, дам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 18 Мар 2008 08:37
Абе досега не се бях включвал в тази тема, но откакто имам с какво да снимам реших да попускам разни снимчици ^^ Това дърво всеки го е виждал (ако е от София ), но все пак ми направи впечатление как си стои голо и самотно насред площада... Тук все още се възхищавах на детайлността, която изкарва телефона ми Гледка от прозорчето на НБУ, мисля че и колегата КН го снима... Само че ми харесва как се е отразило слънцето Тази вече наистина ми харесва, макар да ми се искаше да имам по-детайлен апарат, гледката се намира на една от пистите в Банско Същото място (може би малко по-надолу) като горната снимка, само че има хора за сравнение колко е гигантска планината
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 18 Мар 2008 14:45
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Мар 2008 16:39
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Мар 2008 21:18
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 20 Мар 2008 23:57
Гоше Димитров: Парка: Неква депресарска: И един портрет на приятел: П.п.Що не ми дава да едитвам
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 21 Мар 2008 11:47
Деяницо, много са готини. Ядрената зима е жестоко, Гоцето - също ('щото ми е любимото място), пък е люлката е дъ бест. 6.6
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Мар 2008 18:57
Идно влакчи, на което не можах да му сложа рамка дет да ми хареса И едни дъгички
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Мар 2008 19:02
Ами нещо не мого да видя дъгичките грешката в моя монитор ли е
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Мар 2008 19:06
Да (:
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Storm Closing In/My Best Friend Публикувано на: 25 Мар 2008 19:14
Дъгата е трепач. Жалко че тук нямаше такава красота Днес карахме колело с приятел, реших да го снимам докато гледа нагоре. Tone Mapping kick everything!
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Мар 2008 20:03
Не мога да обясня защо, но снимката ми харесва адски много! Поздравления!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Мар 2008 20:05
Jamaican Herbman написа: Welcome to Chernobyl
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Мар 2008 20:16
bOtLik3 написа: Не мога да обясня защо, но снимката ми харесва адски много! Поздравления! Благодаря много! И на мене ми харесва и аз не знам защо. Привлича. Ето и една от предишни дни, доста сполучлива:
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Мар 2008 20:21
Тази имаш ли я по-голяма?
|
|
|
|
|
h3artstone
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 25 Мар 2008 20:26
bOtLik3 написа: Тази имаш ли я по-голяма? Имам я огромна, но беше 14 мб и не можех да я кача. Ето и по-голяма: http://fc02.deviantart.com/fs30/f/2008/ ... htfree.png
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|