Автор |
Съобщение |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Фев 2008 23:04
Куц Пръч написа: Първият ми жусием беше Siemens S25. После се сдобих със Siemens SL45. (И двата бяха втора ръка, родителски и тва беше преди мнооого време) Сега съм със Siemens S65 (Подарък за Коледа от миналата година)
Не че го включвам въобще. Почти не съм, откакто го имам. Братенцее 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Фев 2008 23:09
Не мога да повярвам, че все пак има хора , които се връзват на 'хумора' на Куция! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Фев 2008 23:12
The Chameleon написа: Не мога да повярвам, че все пак има хора , които се връзват на 'хумора' на Куция!  Сопри се бе :Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 25 Фев 2008 23:13
К'во й има на думата "жусием", бре? Просто дядо ми му вика така. Той от сьело :Д
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 26 Фев 2008 00:01
Мухахаха написа: Сопри се бе :Р Не се изприщвай де 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 27 Фев 2008 10:42
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 28 Фев 2008 02:41
Dark-Dragon написа: кажи нещо, което не ти е станало от поста ми и ще ти обясня 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 29 Фев 2008 22:08
viewtopic.php?f=3&t=27410&st=0&sk=t&sd=a&start=280Такъв вид теми ме карат да съжалявам че не съм се регнал тука преди няколко години примерно
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Мар 2008 21:20
Kalinski написа: Какво представляват противогасителите? Куц Пръч написа: Селски Тълковен Речник:
Противогасител: Елиминира действието на пожарогасителя. Ааахахахах доста смешно 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Мар 2008 22:37
Existence написа: Ааахахахах доста смешно :lol: ДА. АХАХАХ.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Мар 2008 22:41
Varggoth написа: ДА. АХАХАХ. Ама ти бая флудърче си падаш май, май, а? 
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Мар 2008 23:11
Existence написа: Ама ти бая флудърче си падаш май, май, а? ;) Ти луд ли си - за да кажеш това, значи не си чел повечето ми постове. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 01 Мар 2008 23:26
Това е Княза - цял живот не можеш да му прочетеш постовете, но ограничиш ли се само до смислените и 10 минути стигат ПП +1 и за мене.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 02 Мар 2008 00:05
Rright 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 02 Мар 2008 00:11
Започвам да ви слагам "нарушения" за тези постове, сериозно!  + 1 нарушение за теб и за Вальо  EDIT: Ще ти дам аз на теб едно измекярче... Правя го, защото честно казано ме дразни това "ок" или емотикона или "rright" или "да" в темите. Това мнение ли е? Честно? Плюс това е против правилата на форума дох! Така че... Защо да не се боря с това? 
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 02 Мар 2008 09:44
Existence написа: Започвам да ви слагам "нарушения" за тези постове, сериозно! :) И това с каква цел точно го правиш? И ти май бая измекярче си падаш май... ;р @Shady, да ти призная - до сега никога не съм писал безсмислен пост, а имам и няколко хиляди (2-3-4), които са до толкова сериозни, че да не можеш да прочетеш и един от тях за 10 минути, така че въобще не се изхвърляй. А и все едно пък си бил тука по времето, когато имаше сериозни хора, с които да се пишат сериозни неща. Зат'ва си спестявай квалификациите, 'щото ще ти напълня гушата с лайна. ;р
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 02 Мар 2008 10:59
Варгот, бил съм свидетел на полвината ти постове, всичките са лайна. Та може не само гушата да ми напълниш, а и Гранд Каньона. Не ме ебе и кралица да си бил преди да те се засечеме в нет пространството, факт е че сега постовете ти имат по-малко букви от македонската азбука. Пишеш тъпотии, неща не на място и не по темата. Абе наводняваш като запушен кенеф. Колкото искаш ме мрази, така си е.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 02 Мар 2008 15:43
Shady написа: Варгот, бил съм свидетел на полвината ти постове, всичките са лайна. Та може не само гушата да ми напълниш, а и Гранд Каньона. Не ме ебе и кралица да си бил преди да те се засечеме в нет пространството, факт е че сега постовете ти имат по-малко букви от македонската азбука. Пишеш тъпотии, неща не на място и не по темата. Абе наводняваш като запушен кенеф. Колкото искаш ме мрази, така си е. Това май само ти си го мислиш, ако трябва да съм честен (а и е доста смешно точно ти да ми кажеш, че съм спамел, ахаха. Няма да пояснявам защо, то се вижда по датата на регистрация и броя на постовете). То, ако пак трябва да съм честен, от теб, откакто си във форума, не съм видял нищо, с което въобще да те отлича от стотиците останали пишлемета, които съм виждал през годините. Няма смисъл и да се заблуждаваш, че ще те мразя - ти не си някой, заради когото въобще бих си направил труда да мразя. Що се отнася до постовете ми - не си ми нито на нивото, нито на чекиите, за да им даваш оценки. Това, че ти не си можел да намериш връзката между моите постве и темата само може да ти покаже, че явно не са били насочени към теб и просто е нямало как да ги разбереш. А пък що се отнася до тая умност за македонската азбука - не е голяма философия да се досетиш, че във форум, в който са останали само тъпи теми и тъпи пишлемета просто вече няма смисъл да се пишат дълги постове, като тези, които се пишеха преди години. Убедих се в това неотдавна.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 02 Мар 2008 15:59
Броя на постовете ми: имал съм какво да напиша - написал съм го. "Нивото" ти: това ми е последна радост в живота, че не сме на едно ниво. "Връзката между мойте постове и темата...": връзката между една емоиконка в тема с километрични постове наистина е мистерия за мен, също на "tl;dr" арканата, която си е нещо тайно и далечно мене. "Защо да пиша, като са тъпи темите, бля бля": ами не пиши, бе!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 02 Мар 2008 16:27
Shady написа: Броя на постовете ми: имал съм какво да напиша - написал съм го. "Нивото" ти: това ми е последна радост в живота, че не сме на едно ниво. "Връзката между мойте постове и темата...": връзката между една емоиконка в тема с километрични постове наистина е мистерия за мен, също на "tl;dr" арканата, която си е нещо тайно и далечно мене. "Защо да пиша, като са тъпи темите, бля бля": ами не пиши, бе! Да, имал си как да бъдеш на всяко гърне меродия и за има-няма 2 години си написал доста повече от половината ми постове, а аз 3000 поста съм ги писал за 3-4 години. Странничко е, не мислиш ли? С какво точно аз съм по-голям спамер от теб? Еми... да, връзката между една емотиконка и темата с километрични постове, макар и проста, явно е отвъд твоят ментален капацитет. Може хората, към които съм бил насочил тая емотиконка да са разбрали какво съм имал предвид. Може, в крайна сметка, да са ми по-близки познати и да ни трябват по-малко смислови частици за да си предадем смисъла. Може това да са зарибявки, в които ти не си просветен защото не си вездесъщ. Може това да съм имал да кажа по темата (  ), а и след като ти си първият дисидент, недоволен и недоразбрал, явно не са се получавали недоразумения и тези, които е трябвало да разберат какво съм имал предвид, са разбрали. Може пък твоето виждане за "форум" въобще да не е критерий, най-малкото защото се занимавам точно с тоя форум от сума и години и, ако не друго, то тук знам какви са правилата, до колко трябва да се придържа човек към тях (и съответно до колко е допустимо да се отклонява от тях). Па и като си седнал да спориш - вземай попрочитай като хората написаното, барем схванеш за какво иде реч, 'щото това последното много ни в клин, ни в ръкав иде. Къде съм казал, че не искам да пиша - искам, просто аудиторията, както и темата на дискусията, вече не позволяват кой знае какво разливане.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|