Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 29 Яну 2008 23:03
Пича от аватара кърти. Това е.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 29 Яну 2008 23:28
Draksis написа: Пича от аватара кърти. Това е. По дяволите, недей и ти се, ъъъъ, ''обръща натам'' Иначе, перфектен си, както винаги. Драксис, честно казано, повече според мен би си вървяло с някой син аватар, но настоящата комбинация аватар+подпис е с култов статус, Азис да си туриш кат' ник, пак ще си перфектен  едит: Между другото - тая нова услуга на мТел - къде й е уловката, наистина? 20 лв, телефон+интернет? Усещам еврейски plot to take over the world, трябва да се консулитираме със Зубро 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 29 Яну 2008 23:44
Дади написа: По дяволите, недей и ти се, ъъъъ, ''обръща натам'' Иначе, перфектен си, както винаги. Драксис, честно казано, повече според мен би си вървяло с някой син аватар, но настоящата комбинация аватар+подпис е с култов статус, Азис да си туриш кат' ник, пак ще си перфектен  "Кърти" в обратния смисъл. Иначе, благодаря ти за милите думи. Перфектен си, както винаги, приятелю. Коментирайте Дади. П.С. Абе вие забелязали ли сте, че новата услуга с Интернет на М-Тел, наречена "Homebox" e с 5000 МВ (!) скорост?! 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 30 Яну 2008 12:32
И друг път съм ти казвал 10/10 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 30 Яну 2008 12:33
Аз па че ти кажем 9 
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 30 Яну 2008 15:33
Draksis написа: Пича от аватара кърти. Това е. С Хикс сте единствените, дето го харесвате (и аз, разбира се). :Д Но да, кърти, щях ли да го слагам иначе... (: Клечо, ти си мизерник. ^^ Профилът ти си е за десетка (ама наистина е някво празно без хуй :/), а ти върви да ми се обадиш.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 30 Яну 2008 18:56
Еми...в подписа, диалога не ми се вижда много свързан,но горе-долу радва.Аватара е хубав,а ника не е нещо особено. 6,5/10
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Unthinking
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 30 Яну 2008 20:21
Навремето като се бях зарибил по митологията на викингите се кефех най-много на Фенрир и Локи. 9/10
___________________________________ Изглеждам нов, но по душа имам 6000+ поста.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 30 Яну 2008 22:47
Изтъркан до безразличие. А и като се има в предвид, че не си първия Данте тука..

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 30 Яну 2008 23:02
Харесва ми.
9/10
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 10:47
Както винаги. Приятен за окото профил. Но пък е време за малко радикална промяна. Какво ще кажеш за една "смешна" тема за профилът ти? Само ще спечелиш. Скоро и аз ще направя малка промяна, няма да се застоявам дълго с тази...
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 12:37
С тоя череп и ник цепиш мрака...така де светлината  Промяната е за добро  10ка
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 12:43
С тоя аватар е по-добре. Давам ти 8/10,защото профилите по игри не ме кефят особено. 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 16:35
4/10 шот ме дразнят вълци и такива мизертии.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 16:40
Със предишния аватар беше 1000 пъти по-добре 
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 17:21
5/10 не ми харесва особено профила...
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 18:39
8/10 според мен.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 19:30
10-ka тоя профил си е култов и няма смисъл да го коментирам 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 21:02
Erebus написа: ... Доживях да видя Erebus с грозен и неестетичен аватар!!! Честно, не ми се коментираше въобще на тая страница на темата, ама ти направо ме възмути! По принцип си слагаш невероятни аватари, бе, брат, някой да не ти е хакнал акаунта? Или ти е тъжно и си го избиваш на профила? Както и да е, Herbman, 8/10 само защото пича на аватара ти не е с главата надолу. По принцип очаквам от ск8търите нещо по-така...
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Форумна игра:Ник, Аватар и Подпис-Продължение Публикувано на: 31 Яну 2008 21:03
Наистина трябва да го смениш. :/ Никът ми харесва, ама ава... Някак грозничък ми идва. 9/10, само заради аватара. ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|