Автор |
Съобщение |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2007 20:35
ТЕМА: Какво инжектират на осъдените на смърт
Sophos написа: LordOfDarkness написа: Както Tarnum каза инжекцията е коктеил от химии. И всъщност са няколко последователни. За безсъзнание, спиране на мускулите и спиране на сърцето. Деаба, имало човечност на тая земя...
Good one... 
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Дек 2007 21:40
Omir написа: И запомнете едно чеда мой:...

___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2007 16:57
Erebus написа: Как някой ,че си изкара добре ако некой не си извади надървената патерица и не я удари у масата така ,че солниците да фръкнат бе.

|
|
|
|
 |
Wanted
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2007 22:06
R@Z0R написа: Баси, тва го постнах преди 5 мин. Вий кви сте, отряд за бързо намиране на бисери 
Хаха, да има нещо вярно. Господари на Форума 
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2007 22:49
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2007 23:20
Еееех едно време кат бях с ника Mawi на сяка страница имаше мои размисли и страсти пък сега пораствам си ебало майката 
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2007 08:46
Frosty написа: Еееех едно време кат бях с ника Mawi на сяка страница имаше мои размисли и страсти пък сега пораствам си ебало майката 
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2007 22:26
Всевиждащото Око написа: А! За малко да забравя-Да ти сера в закуската...
 И нещо от дата.бг, което ме сбръчка от смях. RNBB написа: ekstratarestrial написа: invisiblekambata написа: ....... Та въпроса ми е следния : С приятелката ми правим 1 година след няколко дена и не знам какво да и подаря ......... XuKcuTo написа: Терлици  weech написа: терлици с розови пухчета  jlennon написа: Терлици без розови пухчета. southparks написа: белезници с розови пухчета weech написа: бор машина с розови пухчета jlennon написа: изолирбанд с розови пухчета След като казаха, че подаръка може да е до 80 лева.. weech написа: ПРАХОСМУКАЧКА SAMSUNG 4020 с розови пухчета - 80 лв  jlennon написа: Бойлер с розови пухчета  И най неочаквано astralsociety развали розовата романтика.. astralsociety написа: пръдня в буркан Не че е толкова смешно, но ме накара да се усмихна ..  ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА :qgreenjumpers:
|
|
 |
Всевиждащото Око
|
 |
Мнения: 72 Местоположение: Някъде в дълбините на подсъзнанието ти
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Дек 2007 22:42
AcTivE написа:
Right,Jimmy,right...
д'еба хвана ме
___________________________________ Аз виждам!!!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 14:43
admin написа: Алминаторе, ограничено е ТВОЕТО право да направиш 5 нови акаунта, с който да пускаш просташки съобщения. Така и ще остане. Твоето поведение "поле за изява" ли го наричаш? Умишленото създаване на конфликти с хора като Галин Релефа, които в реалния свят ще те свалят на земята с 2 шамара? Ами, ок. Имаш право на лично мнение.
Не знам някой дали е видял оригиналното мнение, това е едит, но ми стана смешно, защото в оригинала сваляха алминатора с 1 шамар
Явно след кратък размисъл и 1-2 изчисления, че може би първия шамар няма да бъде поставен на лицето на истинския алминатор 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 15:12
Indiana Jones™ написа: Абе омръзна ми от някакви псевдо националистчета като тебе и оня дебил Frosty. Преди да се появи оня Волен нямаше толкова много дебили. Какво като е резак, нали е човек бе. Ти тъп ли си бе? Как така се подиграваш със смъртта. Не ми казвай, че и ти както Frosty си над 12, защото положението ще е още по-трагично. Лигльо смотан. Сигурно слушаш чалга.
Ето това беше черешката на тортата!  Просто го закопа!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 18:57
Dwayne Hicks написа:
На тази снимка>>>>>>>> 
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 21:47
bOtLik3 написа: Ето това беше черешката на тортата!  Просто го закопа!
Срашен е
Поплаках си половин час в ъгъла преди да му отговоря 
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 22:15
Notorious™ написа: Срашен е Поплаках си половин час в ъгъла преди да му отговоря 
Извинявай, ако съм те обидил без да искам. Просто това последното ми се стори като удар под кръста 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 22:23
Аз съм дебелокожо
Просто НА МЕН ми се стори като още по-малоумна част от цялото малоумно изказване
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 22:35
Off: твоя аватар с това куче всеки път като го зърна и ме плаши 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 22:42
Existence написа: Не знам някой дали е видял оригиналното мнение, това е едит, но ми стана смешно, защото в оригинала сваляха алминатора с 1 шамар :lol: Явно след кратък размисъл и 1-2 изчисления, че може би първия шамар няма да бъде поставен на лицето на истинския алминатор :lol:
Бахахахахаха, това просто ги изгърби...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Дек 2007 22:43
Existence написа: Не знам някой дали е видял оригиналното мнение, това е едит, но ми стана смешно, защото в оригинала сваляха алминатора с 1 шамар :lol: Явно след кратък размисъл и 1-2 изчисления, че може би първия шамар няма да бъде поставен на лицето на истинския алминатор :lol:
Бахахахахаха, това просто ги изгърби, наистина...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 09:22
Ледник фир Болг написа: Няма значение ква ти е брадата. Моята прилича на проскубана (буквално) п*тка, но не ми дреме. Клошаризиране му е майката! Спри и да се подстригваш. Но се къпи често, защото сърби.
А не с тва Клошаризиране му е майката се разбих вчера
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 11:38
Kamelot написа: А не с тва Клошаризиране му е майката се разбих вчера
яко смех копеле вчера апликирахме сезоните
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|