Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:36
Arcatraz написа: трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П
Момче, не напускай тази тема, само тук пиши! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:40
The Chameleon написа: Arcatraz написа: трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П Момче, не напускай тази тема, само тук пиши! 
Aма ти си мислиш че се майтапя ли? Вярно, в китен кат бях тая година в я майка дискотеката имаше един пич с тениска на IRON MAIDEN  !!!! Та щом го видях, питах една приятелка: " сестро, ко прай оня метълист в чалга дискотека???" та такова животно не бях виждал до сега.
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:46
Arcatraz написа: The Chameleon написа: Arcatraz написа: трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П Момче, не напускай тази тема, само тук пиши!  Aма ти си мислиш че се майтапя ли? Вярно, в китен кат бях тая година в я майка дискотеката имаше един пич с тениска на IRON MAIDEN  !!!! Та щом го видях, питах една приятелка: " сестро, ко прай оня метълист в чалга дискотека???" та такова животно не бях виждал до сега.
Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:52
Били написа: Arcatraz написа: The Chameleon написа: Arcatraz написа: трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П Момче, не напускай тази тема, само тук пиши!  Aма ти си мислиш че се майтапя ли? Вярно, в китен кат бях тая година в я майка дискотеката имаше един пич с тениска на IRON MAIDEN  !!!! Та щом го видях, питах една приятелка: " сестро, ко прай оня метълист в чалга дискотека???" та такова животно не бях виждал до сега. Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
Та значи аз нямам никаква вина, че някаква малоумна Цензура стил Общата от Пловдив се прави на курва и после всички я плюят. Кво като се облича еднакво? Хубава ли е? Хубава е. Свястна ли е? Всички момичета, които познавам освен спомената по горе са свястни.
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 22:56
The Chameleon написа: Arcatraz написа: трябва да разберете, че трю момичетата не се зарибяват с метъли, ами с готини пичове кат мене :П Момче, не напускай тази тема, само тук пиши!  Цитат: /gepwnt
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 00:04
Като стана въпрос за майката на Алкатраз... я викнете Казим бе 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 00:11
bOtLik3 написа: Като стана въпрос за майката на Алкатраз... я викнете Казим бе 
Той ще вземе да обърка Arcatraz с майка му.То всеки би направил тази грешка(разбирайте го както си искате)
P.S.Затъпявам!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Graendal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 00:53
Тая тема е бисер 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 01:23
Били написа: Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора
Ама са с готини задници фешънките в Стара Загора, нали?
Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш...
П.П.Ааах...добрите стари времена се върнаха...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 09:10
Про Рензинг написа: Били написа: Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора Ама са с готини задници фешънките в Стара Загора, нали? Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш... П.П.Ааах...добрите стари времена се върнаха... He's the new chosen one :]
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 09:54
denik написа: Про Рензинг написа: Били написа: Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора Ама са с готини задници фешънките в Стара Загора, нали? Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш... П.П.Ааах...добрите стари времена се върнаха... He's the new chosen one :]
Behold the new dumass!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 10:10
bOtLik3 написа: denik написа: Про Рензинг написа: Били написа: Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора Ама са с готини задници фешънките в Стара Загора, нали? Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш... П.П.Ааах...добрите стари времена се върнаха... He's the new chosen one :] Behold the new dumass!
The stupidity is strong in that one( Arcatraz)!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 10:50
The Chameleon написа: Uchiha Itachi написа: Wile E. C. написа: Няма лошо да си падаш по майка ти. Само ме съмнява, че много зрели жени си падат по момченца. Момченца, които ако въобще го вдигнат, свършват за има-няма 5 минути. Agreed  За себе си ли говориш ?
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 12:18
Про Рензинг написа: Били написа: Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора Ама са с готини задници фешънките в Стара Загора, нали? Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш... П.П.Ааах...добрите стари времена се върнаха...
Дам, съгласен съм фешънките в стара загора са номер 1, ама тези в Хасково са още по номер1. От стара загора познавам две фешънки и мале на какво ще ги направя ако ми паднат....
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 12:30
Ursarkar Creed написа: Ебати лордовете на чикията сте се събрали 
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
Necro Terrorizer
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 15:47
Куц Пръч написа: Гейското е на прекалено високо ниво, за да се сравнява с тая скучна басщина. Нали ви казах - 5 минути един мамут се разхожда около циганин, който свири на цип и тва е...

___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 16:13
Brain написа: Arcatraz написа: Про Рензинг написа: Били написа: Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора Ама са с готини задници фешънките в Стара Загора, нали? Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш... П.П.Ааах...добрите стари времена се върнаха... Дам, съгласен съм фешънките в стара загора са номер 1, ама тези в Хасково са още по номер1. От стара загора познавам две фешънки и мале на какво ще ги направя ако ми паднат.... Ще ги направиш лесбийки?
Не лоша идея  хем и на мене и на тях ще ни е по весело 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 19:27
Arcatraz написа: Brain написа: Arcatraz написа: Про Рензинг написа: Били написа: Я сом виждал мьетъли у чалга клип. Епа и пич не бих си хвърким случера на Секс Пистълс заради няквиси ограничено момиче, дето не прави разлика между транс и хаус твърди, че ги слуша, а и най важното се облича като всичките женски от своята компания. Пример>>>фешънията в Стара Загора Ама са с готини задници фешънките в Стара Загора, нали? Алкатразе, НЕ НАПУСКАЙ ТОЗИ ФОРУМ!!! Само това те моля, иначе пиши където поискаш... П.П.Ааах...добрите стари времена се върнаха... Дам, съгласен съм фешънките в стара загора са номер 1, ама тези в Хасково са още по номер1. От стара загора познавам две фешънки и мале на какво ще ги направя ако ми паднат.... Ще ги направиш лесбийки? Не лоша идея  хем и на мене и на тях ще ни е по весело 
О да, определено си TEH CHOSEN ONE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 20:19
The Kid написа: Ледник Фир Болг написа: Като бях на 13-14 години се интересувах от космоса и от възможностите човешката цивилизация да се е преселила от друга планета (лол). Вече обаче напълно сериозно не ме интересува. Що не отидеш на Луната и не забиеш знаме на "Атака" ?
пп:айде стига осирахте темата.Какво стана с доброто старо "не хранете трола"?

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 22:39
Ocean Soul написа: Куц Пръч написа: Гейското е на прекалено високо ниво, за да се сравнява с тая скучна басщина. Нали ви казах - 5 минути един мамут се разхожда около циганин, който свири на цип и тва е... 
Пръчо кърти всяко негово мнение е култово 
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|