Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 18:20
Pantomime написа:
хич не мязаш на гей... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 22:03
The Chameleon написа: Pantomime написа: хич не мязаш на гей...  е не брат, направил съм се на емо и няма да приличам на гей :Д
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:11
Нoв Юзър написа: Speechless написа: bOtLik3 написа: Speechless написа: Най-добре ще е да е централен  2 централни + една в профил - бонус! цък, цък и цък  Земя на страстта, еп. 387 : http://www.zazz.bg/play:31f53854http://vid.data.bg/j14b9s9t?ct=2 linka за всеки случай.
Phahahahaahaha
Има ме във Vbox7! Аз съм известен! 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:16
Нoв Юзър написа:
Цъкенте на втория линк и вижте какви подобни кличпета дава свързани с това отдясно
Всъщност исках да питам коя е песничката от клипа?
edit мерси за името 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Сеп 2007 23:17
Pantomime написа: The Chameleon написа: Pantomime написа: хич не мязаш на гей...  е не брат, направил съм се на емо и няма да приличам на гей :Д
Е, виж, проблема е в усмивката! В шибаната усмивка!! :Д Емотата не се усмихват! Те са тъжни, депресирани.. усмивката е тънката разлика между емо и гей! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 01:16
Нoв Юзър,
за клипчетата и снимките мие вся тая, но заради това, че си си позволил да намесиш и племеничката ми в това ще съжаляваш. Запомни, че винаги има начин да разбера кой си 
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 10:21
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 10:42
AcTivE написа:
На мен мечтата ми е да си я направя на раста .. миналата година видях един така и се влюбих в идеята .. но ще трябва да почакам още няколко години сигурно 
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 10:52
Значи трябва ти солидна "база", щипка за простиране, Тафт Титан Стронг и две кончета. Понеже трябва да ти е много дълга, за да я сплетеш на плитка както си му е реда, аз предпочетох да я фиксирам с гореспоменатия лак, защипваш я с щипката, за да ти е по-лесно да вържеш двете кончета - едно отгоре и едно отдолу (като допълнително е оплетена около остта си) и си готов и е много здраво 
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:04
Speechless написа: Нoв Юзър, за клипчетата и снимките мие вся тая, но заради това, че си си позволил да намесиш и племеничката ми в това ще съжаляваш. Запомни, че винаги има начин да разбера кой си 
LOOOOOOL
*me runs scared*
Давай миличка, разбери. И след това какво ?
п.с. Сорка, другарке, но някак ми омръзна да гледам как се разхождате от тема в тема и всеки път, когато някой си покаже физиономията (или пък спомене някоя по-лична подробност за себе си) вие да го оплювате най-безцеремонно, арогантно и грозно, седейки спокойно зад монитора. Време беше и вие малко да се сговнясате (което, както виждам, успях да постигна). Един вид, каквото повикало, такова се обадило.
Айде, успех с търсенето и живот и здраве ще се видим наживо
edit: а и хормонясалото тийнче се обади. Боте, тя просто те хареса на снимка, не е казала, че ще си ляга с тебе :/
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:08
Сега ми стана ясно. Ти си грозен комплексар, на който се подиграват в "риъл лайфа" и сега си го изкарваш на съфорумниците. Дори си си направил нов профил, за да можеш все пак да лицемерничиш на спокойствие...
Зъл гений!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:10
bOtLik3 написа: Сега ми стана ясно. Ти си грозен комплексар, на който се подиграват в "риъл лайфа" и сега си го изкарваш на съфорумниците. Дори си си направил нов профил, за да можеш все пак да лицемерничиш на спокойствие... Зъл гений!
Ти па да не пропущиш да защитиш честта на новата си булка 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:24
bOtLik3 написа: Сега ми стана ясно. Ти си грозен комплексар, на който се подиграват в "риъл лайфа" и сега си го изкарваш на съфорумниците. Дори си си направил нов профил, за да можеш все пак да лицемерничиш на спокойствие... Зъл гений!
Тоя па изобщо не разбра за кво става въпрос.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Сеп 2007 23:29
Свалих клипчетата от ефир. Имам малко братче и ми е пределно ясно как се чувстваш (да не кажа, че го направих умишлено с тази мисъл).
Смятам, че хитрата е достатъчно хитра и е разбрала какво имах предвид с клипa.
End of story.
|
|
|
|
 |
Hitrusha
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Сеп 2007 11:22
Радвам се, че ти си разбрал предния ми пост. Написах, че ми е все тая за клипчетата, но за малката... ако не го беше направил с умисъл добре, но точно тази умисъл в слагането на снимката й, те прави долен и май си на принципа "Целта оправдава средствата". Но в случая не е така.
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Сеп 2007 11:41
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Сеп 2007 11:47
човек написа:
Това не е ли момиченце бре 
|
|
 |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Сеп 2007 11:49
Orange.LABEL написа: човек написа: Това не е ли момиченце бре 
Просто съм вързан на кукуригу 
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Сеп 2007 11:50
човек написа: Orange.LABEL написа: човек написа: Това не е ли момиченце бре  Просто съм вързан на кукуригу 
На деда убавеца 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|