Автор |
Съобщение |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 00:09
Undead Dude написа: Blue написа: Льол Морфия,спокс,просто неска съм в настроение.Нищо лично п.п.Ако си се почувствала ощетена - Извинявай  Споко, на всеки 4седмици се чувства ощетена :Д А по темата- wikiquote.org

___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 00:13
Mawi написа: ....
Приятел,осъзнай се малко.Научи се да пишеш,може би и да четеш.
Пише се олигофрен.Маймуната африканска се видя кой е.
Все още оставаш заблуден пич.
|
|
 |
Graendal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 00:13
Mawi написа: Бахти матрака тоя.
my fav 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 00:14
Zero-Blade написа: :OMGOMG:
Леле, Mawi, споко бе пич. Вземи порастни малко, после се замисли..темата не е за "осъдени на смърт", темата е за бисери, а това просто звучи като бисер. Споко, не си хаби нервите за глупости.
Като порастнеш малко, ще разбереш за какво иде реч.. Колко повече да раста ?Ако '90 набор е малък нз
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 00:17
Mawi написа: Zero-Blade написа: :OMGOMG:
Леле, Mawi, споко бе пич. Вземи порастни малко, после се замисли..темата не е за "осъдени на смърт", темата е за бисери, а това просто звучи като бисер. Споко, не си хаби нервите за глупости.
Като порастнеш малко, ще разбереш за какво иде реч.. Колко повече да раста ?Ако '90 набор е малък нз
Прави си изводи за теб щом си 90 набор.
Изглежда,че в твоя случай и '70 ще бъде малък...
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 00:17
Mawi написа: Zero-Blade написа: :OMGOMG:
Лолол, ами малък си, и то доста. 
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 00:33
Малко странен пост за бисерите, но определено ме срути
Leach написа:  Не знам на кое прилича повече - на Мерлин Менсън или на разноглед травестит.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 00:53
Tоny написа: Малко странен пост за бисерите, но определено ме срути Leach написа:  Не знам на кое прилича повече - на Мерлин Менсън или на разноглед травестит.
Хахахха
За мен лично Мерилин Менсън е разноглед травестит 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 19:34
kokoian написа: ...но нали все пак за това е морето- малко почивка от компите 
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юли 2007 19:48
Кире_Гръчата написа: Undead Dude написа: Кире_Гръчата написа: но пък е адски забавно  Освен, ако не чакаш period  АХАХАХА е ние сме IMMUNE , оти сме родени с ташаци ... не с яйчници ...

|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 01:03
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 11:45
Абе имаше една тема в която автора беше зациклил на Хироус и викаше "Който знае как се минава тази мисия и е от Бургас да пише"  .Някои може ли да я изнамери 
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 12:18
АrchAngel написа: Gh0s7-r1d3r
Стига си се хвалел с уменията ти по WoW. И като си "ПРО" кво от тва? Да не си с два кила ташаци? Лично от това да си "ПРО" на някоя игра кяр голям няма.
Total Ownage!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 12:31
Лол и мен най-накрая да ме има в темата за бисери 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:14
Undead Dude написа: Sorrow Expert написа: ...Иначе имаш ужасни гърди. :Р Ахаха, твойте да не са по-хубави? 

|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 14:24
"http://humans.forumi.bg/
много Ви моля да се регистрирате в новият тийн форум,той става ,дори за всякакви възрастови хора,защото може да се порудят интересни дискусии,просто се регидтрирайте и пишете,дори може да Ви направя админ или модератор Wink Много скоро ще го кача на платен хост Wink"
отговор: Хамелеона - "Имаш ли представа какво позволи да се отприщи върху форума ти , човече? Shocked"

___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 16:16
Pеnnywise написа: worse_boooy написа: И какво ще рече това:OMFG!!! Че си ми незаконен наследник...!!
penny кефи, деа .. 
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 04:23
Sousuke написа: 2D написа: Ал, разбирам те. Аз от доста време я познавам тази, в която си се влюбил. Казва се Левислава. Приятно момиче.  Знам я,много е саката.Деснислава е по-яка мацка!!!
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 23:59
The Chameleon написа: Zerkiel написа: Да те кастрират , котко , дано ! 

|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|