Автор |
Съобщение |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 13:34
bOtLik3 написа: Radek написа: Админа ме разката от секъде!!! Radek написа: Естествено,вече във всички телефони има ГПРС,чрез който МВР за секунди намират откраднатия апарат:>
[Авторът на това съобщение получава 1 предупреждение за писане на невероятни глупости. "Пишете, ако можете да помогнете, а ако не - затрайте си, все ще можете някАде другаТе да помогнете." (из правилата)] Това вече ме довърши! 
мене това :Р
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 16:47
ПОГРОМ написа: Ахаха, като по учебник Сега тичкай при батко да ти впише отличен в графата за ''Готино държание''.
Ахаха тва ме свали от стола 
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:41
Най-тъпия написа: Orange.LabeL написа: NaS написа: Lonely ArchAngel написа: NaS постави всички метъли под една линия : Нямата личен живот и etc. Точно затова се издразних. Някои хора говорят без дори да знаят какво говорят. Някой хора говорят без да са разбрали думите на отсрещния... С това което казах визирах ЕДИНСТВЕНО портокалчето, погрома и ноктурно Не метълите, не чалгаджиите, не пънкарите, не рапърите, не феновете на кънтри музиката НИКОГА не поставям хората под общ знаменател (освен жените де  ) Имам приятели метъли и са много готини хора Аз ли съм портокалчето,бе чимшир? Искаш ли да ти кажа,че в момента имам такава яка приятелка,че ти дори не можеш да си представиш,бе лайно.Какво си тръгнал да ми се правиш на разбирач тука.Трай си и това е.Трябваше и аз да се направя на селянин.Идиот. Да,мойта приятелка е чалгарка.Постоянно я опреквам за това.Но не можеш да промениш вкуса на човек. picz or it didn`t happen.

___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:49
The Grim Reaper написа: bOtLik3 написа: По принцип снимките, които слагат на билбордовете са горе-долу толкова големи Ти верно си bot-like.

|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 22:52
Tоny написа: The Grim Reaper написа: bOtLik3 написа: По принцип снимките, които слагат на билбордовете са горе-долу толкова големи Ти верно си bot-like. 
Тъкмо го копнах да го пусна тук 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юли 2007 23:44
Откога чакам и мен да ме има в тази тема
Само да ви кажа, че съм прав!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 00:10
bOtLik3 написа: Откога чакам и мен да ме има в тази тема Само да ви кажа, че съм прав! Седни, да не се измориш...
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 19:54
Shady написа:

|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юли 2007 22:34
Dj Heat написа: Disturbеd написа: Е що, аз си слушам Пантери, Металики, путки майни, ама с тях и проджекшъна, проджект С.Ъ.Н., Zero-Blade... Кво пречи? Путките майни само ги еби, нема ги слушаш, щот ще останеш без парички 

___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 14:57
43666 написа: neo_choveka написа: който ми е преиминувал темата така е мн тъп чесно ! А аз си мисля че е лучено
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 21:01
Sirius написа: martinkfreеman написа: Dj Heat написа: martinkfreеman написа: Dj Heat написа: Grand® написа: Dj Heat написа: GSM и колони  Въйй ?!? Толкова невероятно ли ти се вижда ? Да уе, gsm-а е толкова голям, че чак цяла колона се побира вътре  Ти знаеш ли какво е колона  . Знам, но май ти не знаеш  Марш на село? И селото им е малко, качвай се обратно на клона.
|
|
|
|
 |
DJ Heat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 21:17
Дейба само ме копкате  Значи не ме бива много, но нищо ще бодна една мацка и зарад вас 
|
|
|
|
 |
martinkfreеman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 22:22
Dj Heat написа: Дейба само ме копкате  Значи не ме бива много, но нищо ще бодна една мацка и зарад вас 
Земи се бодни у вените заради нас.
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 22:58
Mawi написа: Zero-Blade написа: Mawi написа: Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rarБлагодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата .....
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:02
Zero-Blade написа: Mawi написа: Zero-Blade написа: Mawi написа: Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rarБлагодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата .....
АХХАхахахахХАХХАХАхххххХАХАХХАХАХАХ
Ебаси заблудения човечец 
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:08
Orange.LabeL написа: Zero-Blade написа: Mawi написа: Zero-Blade написа: Mawi написа: Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rarБлагодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата ..... АХХАхахахахХАХХАХАхххххХАХАХХАХАХАХ Ебаси заблудения човечец 

___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 23:41
Orange.LabeL написа: Zero-Blade написа: Mawi написа: Zero-Blade написа: Mawi написа: Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rarБлагодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата ..... АХХАхахахахХАХХАХАхххххХАХАХХАХАХАХ Ебаси заблудения човечец 
Тамън щях и аз да го копна в бисерите това. Ама може човека на майтап да го е казал де, въпреки че не е много смешно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 23:44
Orange.LabeL написа: Zero-Blade написа: Mawi написа: Zero-Blade написа: Mawi написа: Да не правя нова тема - може ли да ми кажете къде има крак за 1.11б ? Гледах в датата ама нямаше http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php? ... exeEng.rarБлагодаpя ! Тия Близард няма да се усетят като слагат на сайта си пач да слагат и крак за него.Бахти злетата ..... АХХАхахахахХАХХАХАхххххХАХАХХАХАХАХ Ебаси заблудения човечец  Абе улигофрен да не мислиш че съм толкоз у маглата а ?Да си чувал за думата смешки ? Май не си.Айде пускай си играта с барби на правеца и влизай в кенефа.Човек да не каже нищо смешно тука пууууу  Бахти матрака тоя.Сякаш за първи път слагам пач.Първо питай после духай.Като не познаваш орта не ги съди бе маймуно африканска
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 23:53
Леле, Mawi, споко бе пич. Вземи порастни малко, после се замисли..темата не е за "осъдени на смърт", темата е за бисери, а това просто звучи като бисер. Споко, не си хаби нервите за глупости.
Като порастнеш малко, ще разбереш за какво иде реч..
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|