Автор |
Съобщение |
Lord of the dreams
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 16:17
Aз добре си прекарвам,станахме още по-добри приятели с децата,с които играя навън,защото им записах игри и им ги инсталирах,също така научих Емо(едно от децата)да сваля с даунлоуд мениджър и как да сваля торенти,а преди това му свалих торент клиент(uTorrent) и даунлоуд мениджър(Free Download Manager,че Емо беше с боклука,наречен FlashGet,който на всичкото отгоре беше много бъгав и не можеше да се сваля с него).Това всичкото беше от петък.Иначе се регистрирах в BiteFight като вампир,вече съм 2-ро ниво и си ъпгрейднах всичко на скривалището,че и тренирах доста в сила,защита и издържливост.
П.П.Моля ви,кликайте на линка от подписа ми,така ще ми помогнете много и ще влезете в един чудесен сайт за велика игра,хем ще научите повече за нея.  Наистина,ще ви бъда страшно признателен,ако кликате на линка. 
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 17:04
Lord of the dreams написа: Aз добре си прекарвам,станахме още по-добри приятели с децата,с които играя навън,защото им записах игри и им ги инсталирах,също така научих Емо(едно от децата)да сваля с даунлоуд мениджър и как да сваля торенти,а преди това му свалих торент клиент(uTorrent) и даунлоуд мениджър(Free Download Manager,че Емо беше с боклука,наречен FlashGet,който на всичкото отгоре беше много бъгав и не можеше да се сваля с него).Това всичкото беше от петък.Иначе се регистрирах в BiteFight като вампир,вече съм 2-ро ниво и си ъпгрейднах всичко на скривалището,че и тренирах доста в сила,защита и издържливост. П.П.Моля ви,кликайте на линка от подписа ми,така ще ми помогнете много и ще влезете в един чудесен сайт за велика игра,хем ще научите повече за нея.  Наистина,ще ви бъда страшно признателен,ако кликате на линка. 
axaxaxa!
Sorry, не се сдържах.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 17:07
В момента всичките мебели са изкарани от стаята ми,защото ми слагаха ламинат.
Лежа на едни възглавници от дивана и едвам съм се наместил да пиша на земята.
Мислех да си сложа стария матрак,но той се оказа прекалено труден за вдигане и се отказах.Не че щеше да ми е по-удобно де.
Допреди няколко часа гадната афта ме измъчваше,но току-що прочетох,че се маха с витамин Ц,взех една ампулка и я полях.Само дето май трябваше да изпия витамин Ц-то.
Е,нищо,здраве да е.
|
|
|
|
 |
†Disturbed† ™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 17:38
Gay Face написа: Чеша си топките докато уж чета темите по история. В депресия съм и искам да си прережа вените  . Колко съм нещастен, всички ме мразят. Сбогом.
и аз така
___________________________________ I'm not a slave to a god that doesn't exist and i'm not a slave to a world that doesn't give a shit
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2007 16:24
/hail
Преди около 2 часа се събидух , обядвах и реших да поиграя нещо на компа , но интерес вече няма . Сигурно ще тъпея пред телевизора до към 9 и после ще изляза . Много скапан ден, така си ми мина... бързо..
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Stalker-san
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2007 18:36
ЦИЦИ!Kakto vijdate si prekarvam dobre na baseina v Harmanli  .
~SteamOfBlood
___________________________________ Chikushou, ore gozen sobou!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2007 18:51
Цикля покер като откачен по цел ден..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
crisbeto
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2007 22:14
Сутринта цъкнах един WoW след това направо се РАЗМАЗАХМЕ на плажа  и сега не знам къде съм 
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юли 2007 23:51
Почивка, пички около охридското блато. Ехххх. Скоро се връщам в България...
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 00:06
Казим написа: Почивка, пички около охридското блато. Ехххх. Скоро се връщам в България...
Ти не беше ли:
1. Скапан турчин ;
2. Скапан македонец ;
3. Една от многото личности, с които шизофренията е дарила Зубро ?
Ако си от първите два - с най-добри чувства ти пожелавам да се удавиш в блатото. Ако си последния - е, поне знам, че не си от първите два 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 11:09
Мия колата вече 3 часа ;]
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 11:26
След час съм на козметик :/ Съкс... После трябва да изпитвам момето по химия, а после да цикля Кабал :Р Фейруел, отивам под душа.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 11:28
SteamOfBlood написа: ЦИЦИ!Kakto vijdate si prekarvam dobre na baseina v Harmanli  . ~SteamOfBlood
кво стана с тая твойта братовчедка от турски произход ? 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 12:15
Най-общо казано: махмурлук... След около 2 седмици почвам работа. Иначе си прекарвам доста добре, пожелавам ви същото 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 12:16
Кире_Гръчата написа: SteamOfBlood написа: ЦИЦИ!Kakto vijdate si prekarvam dobre na baseina v Harmanli  . ~SteamOfBlood кво стана с тая твойта братовчедка от турски произход ?  LOL
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 12:17
Хич не се оплакваме :Р Надявам се да успея да си докарам стабилно махмурлуче за неделя :Р То няма кво да се надявам де, освен да не е много тежко :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 20:11
Язе нема кво да праим и цел ден или играя тенис на маса или сам в клуба по Magic the gathering
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 20:30
Общо-взето - приключих най-накрая с единайсти клас, получих си ученическата книжка, по всички специални предмети имам 100 (словом - сто) точки, или с други думи - пълни шестици, и най-накрая ще отделя достатъчно време на заниманията си с музика... Смятам това лято да преустановя контакти с всякакви дразнители, имали контакт с мен покрай училище, и да прекратя мързела си, превръщайки го в творчески стремеж.
WHAT. A. FUCKIN'. RELIEF.
Поздрав за повечето разбиращи:
Ulver - It Is Not Sound.
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 21:56
Darth Aheron написа: Kamelot написа: Язе нема кво да праим и цел ден или играя тенис на маса или сам в клуба по Magic the gathering Въй баце днеска се зариних по тва вече имам 2 от старите тестете 2004 ся ше си купя едно нова. Баси могъщата игра.
Да ама тея нашибани копелета Уизардс нема да преиздадат Реуинд да ги еба и са дека ми става яко екстендет
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 22:09
Life's good
Днес завършиха ремонта на стаята ми - стана просто перфект!
Наще заминават в неделя и си идват в сряда..
Какво повече?!? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|