Автор |
Съобщение |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 11:39
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 11:49
Brain написа: Бачкам върху превода на Silent Hill 3 и търся някакъв филм....
Борат?
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 13:47
Бича геодезия по Аязмото.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 14:45
Ъъъх... Вали! Никой ли не вижда, че вали? Н.а.й.-с.е.т.н.е. Лошото е, че тови значи, че трябва да прекарам цял ден в компанията ан майка ми. Пожелайте ми успех. >.> Иначе си слушам ска... Направих една мааалка глупост, хъхъ. ^^ Me -> really stuped. Това прилича ли ви на блог? xD Да де, нещо такова.

___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 14:50
Станах преди час някъде. Бях на некъв купон в Карлово по случай края на учебната година. Ебаси оргията беше. Аз обаче не се напих, ама съм адски уморен, щото почти не съм спал.
Аре лека ви нощ(и ден)
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 15:16
В Перник се сипе дъжд, силен дъжд.
Иначе станах в един часа и сега ще се любувам на нищото...
"/ Приятен ден 
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юли 2007 15:53
Deejay' написа: В Перник се сипе дъжд, силен дъжд. Иначе станах в един часа и сега ще се любувам на нищото... "/ Приятен ден 
A! o.O Ама ти да не би да си Романс? ^_^ И да, в Перник се сипе силен дъжд. >.> Което е хубаво де. (:
Ааа, Paradise Lost...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 10:21
Абе, in other news, новия албум на Bad Religion е пуснат за stream в MySpace... ^^
Къде ми отиде дъжда е въпроса... 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 12:09
След цяла вечер джиткане на КОТОР 1 (страхотна игрица, сигурно 100-то превъртане и пак ми е супер интересна и с кеф играя) изпих едно кафе, закусвах, изпуших една цигара и пак си пустнах играта. Играх до сега и отивам да се подстрижа късичко че ми свършиха геловете, ваксите и тн, не ми се дават пари за нови и ми омръзна гребена  Нормална прическа here we come (ако не броим плитката дето си я имам, нея ще си запазя  )
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 12:24
Rico написа: След цяла вечер джиткане на КОТОР 1 (страхотна игрица, сигурно 100-то превъртане и пак ми е супер интересна и с кеф играя) изпих едно кафе, закусвах, изпуших една цигара и пак си пустнах играта. Играх до сега и отивам да се подстрижа късичко че ми свършиха геловете, ваксите и тн, не ми се дават пари за нови и ми омръзна гребена  Нормална прическа here we come (ако не броим плитката дето си я имам, нея ще си запазя  )
И аз днеска ще се подстрижа, че ми писна да си трова косата с пяна :Р
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 16:13
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Tmac
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 06:48
Добро утро на всчики,подготвям се да отивам към залата.След това смятах да ходя на плаж,но тук в Бургас нещо много мрачно и не ми се рискува да бъда залят докато стоя на плажа.
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 07:58
Добро утро.
Преди 2 часа станах и си оправих багажа.Днес заминавам на море.
Златни пясъци....Хубаво ще е там.
Аре ще се видиме след седмица.
|
|
 |
DoBy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 00:50
Аз ще пропусна морето тая година ма мисля че си изкарвам супер и без него  навън с приятели на по бира ми е предостатъчно 
___________________________________ Оръжията не убиват. Тъпите копелета с оръжия убиват
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 10:34
Станах,гледах някво детско пуснах компа и сега съм тук.Интересното е че като ставах видях котарака ми че си е заровил муцуната в кутията с джоджан 
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 13:45
Вдигам темата, защото съм на бачкане и ми е доста скучно. Требе се убие някак времето. Още три часа и съм свободен, но до тогава дерзая. Та вие драги ми колеги, как прекарвате? 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Аnti
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 13:52
Извинете аз сум нов туй ли е темата за спама ?????
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 14:01
Аз досега теми за ъпам не съм виждал. В тази тема може да пишеш как си и какво правиш. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 14:24
Move biitch написа: Извинете аз сум нов туй ли е темата за спама ?????
Уот дъ хел? Теми за спам - в Тийнкенеф.
Отивам на пикник, юпиии. ;р
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2007 14:28
Чеша си топките докато уж чета темите по история. В депресия съм, защото ме отрязоха и искам да си прережа вените  Ся си пускам Fall out Boy и ще се депресирам още повече. Колко съм нещастен, всички ме мразят.
Сбогом.
Moove Biich, всяка тема е флоод-тема. Флудвай където искаш.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|