___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
In Too Deep
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 11:06
Е сетихте се по най-хубавото време - 30 градуса на сянка.
И няма да е зле да направиш списък на хората, които ще дойдат.
Ми аз за тва питам - да знам кой ще дойде и кога му е най-удобно Предполагам, че веднага след акто свършим даскало ще е най-добре за всички, ама аз да си питам. А времето е точно като за баскет Само трябва да си вземем МНОГО вода
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Wanted
08 Юли 2004 10:22 Мнения: 1486 Местоположение: На изток от рая
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2007 11:50
"Белите не могат да скачат"
___________________________________ Живота е като Киното: Не е важна бройката на филмите в който си играл, а качеството на ролите които си направил!
"Виждаме на другите треска в окото, но не виждаме гредата в своето"
Пичове аз съм навит да дойда-ама да стане сериозна игра и да няма някакви пълни инвалиди които(футболистчета) само скачат,бутат се и дори не знаят правилата
crisbeto
08 Юни 2006 18:33 Мнения: 193 Местоположение: Staples Center
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 16:06
Tmac написа:
Е тука Бургазлии няма ли.Днес си купих нови маратонки,а няма с кой да поцъкам
Ооо и ти се "завърна" в форума
05 Яну 2005 21:34 Мнения: 566
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 19:49
Тук съм вече,но ми се иска да поразцъкам с някои съфорумец.
___________________________________ Go hard or go home.
crisbeto
08 Юни 2006 18:33 Мнения: 193 Местоположение: Staples Center
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 20:09
Tmac написа:
Тук съм вече,но ми се иска да поразцъкам с някои съфорумец.
Пичове аз съм навит да дойда-ама да стане сериозна игра и да няма някакви пълни инвалиди които(футболистчета) само скачат,бутат се и дори не знаят правилата
E не сме НБА все пак. Кой колкото може. Аз не съм добър изобщо. Не виждам лошото да играят и "инвалиди" - всички са учат. Важно е желанието за игра и забавата. Нали за това се играе все пак?
_____
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 21:34
Disturbеd написа:
[ДВЕМ]Steve написа:
E не сме НБА все пак. Кой колкото може. Аз не съм добър изобщо. Не виждам лошото да играят и "инвалиди" - всички са учат. Важно е желанието за игра и забавата. Нали за това се играе все пак?
Имам предвид поне да знаят правилата а не да правят фалове на поразия.Просто да играеме чисто и да спазваме някакви правила вместо накрая да си отидеме със счупени ръце и крака
Мr.Anderson
05 Юли 2004 14:47 Мнения: 1233 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2007 21:38
ПО скоро от сериозен мач можеш да си тръгнеш с контузия ,отколкото на форумен ...
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
_____
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2007 08:40
Disturbеd написа:
Важно е желанието за игра и забавата.
Ето това имам предвид,че няма да се играе ужесточено за победа а за забавление.Поне да се разграничаваме от това А колкото до @Forum-не винаги е така
___________________________________ Go hard or go home.
Мr.Anderson
05 Юли 2004 14:47 Мнения: 1233 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2007 13:20
Бе квото и да си говорим Трейси има най-лошия боди-чек в лигата !
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения