Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 01:32

Има ли тука място за един стар другар :)

Малко свобода ми се отвори, реших да се поразпиша в тая тема, чиято цел не разбирам напълно, но нищо :)

Живота си тече, как се променят нещата, вече три четири годинки пиша тука ма кат цяло нямам от кво да се оплача май... има горчиви хапове ест, ма без тях нямаше да има на кво да се радваме нали :) ейй какви мисли ми идват в 2.30 на бира и джин с тоник, чудна работа...

Иначе за който го интересува при мене всичко е на 6, няма от кво да се оплача, освен от едно, но за него не е тук мястото... който не знае да се отказва, сам си е виновен за ядовете :)

еййй вече придобивам статута на една от тези култови форумни личности, вижте как заплетено и едновременно мъдро съм писал :) са въпроса е кво да си пусна да гледам? лека, ще послушам Placebo и ще реша

PS: ибаго!!! колко :) иконки, а тая вечер принципно ми беше шитава и бях сдухал мн :?

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 02:23

Гупаа тема :/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 08:55

10 без 10...
Бе уж съм на курс по немски (последен път за тая година) и трябва да си правя упражненията в интернет, но аз флуудя във форума... :) Изпълнен съм с радост, че на финалния тест съм се справил доста добре, ама, хора, ако знаете как ми се спиииииииии.....................
Ся в момента пиша смс на една приятелка, която ми е казала да не го правя преди 10.30, за да не я събуждам :D е доста яко ще я издразня :twisted:
И сега седя пред компа и фантазирам действието на втория си проектороман. Как ви изглежда вампирка да напие елфически принц, за да го из***?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 10:04

11:02.Станах в 8.Играх малко УоУ.Жената пак ще ме мъчи да хода с нея насам-натам,но нищо,мое и да намажа и днес.Мислим да ходим на кино да гледам Карибските пирати 3.Снощи(днес) към 00:30 админа ми лепна 2 предупреждения.Сега съм си пуснал Виртуал Диджея и Трактореца и си довършвам сета.Че ви да дем линк.Още ми се спи.

Поздрав за добро утро и хубав ден:

Mylo-Drop The Pressure

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 10:11

11:11 - Почти цялата ми компания замина на бригада в САЩ вчера. Май трябваше и аз да отида ама айде, до година ще видим. Утре ми е последния изпит в университета и ме чакат 4 месеца бачкане. Дано успея Август да замина на моренце малко, че миналата година го пропуснах, въпреки че уж за това бачках цяло лято. Айде, че заминавам. До нови срещи...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 13:04

Баси до преди мин бях на лозе да бера черешата :oops: В такава жега не е лесно момчета :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 14:17

Private Sub Piene_na bira()

If vremeto = good then beer = lots
end if

end sub

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 14:39

Спи ми се уча за класно тъпо ми е щото нема да ходя на Мейдън и секви тем подобни :roll: ...

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 14:43

15:43
------
Отмарям пред компютъра, защото утре съм на работа (бачкам като склададжия, кофти работа, ама за лятото става). Смятам довечера да се лепна пред телевизора и да си легна по-рано, за да съм свеж на работното място.

Sirius, поздрав с Борис Дали - Пиян. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 16:00

Добър ден! :)
Преди няколко часа се върнах от урок и чак сега се дотътрих до компа да пиша.
Уроците минават добре като научих доста нови неща за ел.китара както и станах master ха интрото на Vampires на Godsmack(което е толкова лесно че няма нъкъде :oops: ).

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 16:06

Вали, чувствам се подтиснат и ям кайсии...Тъпотия...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юни 2007 16:17

Пак ли вали в София бе?!?!?!?Абе к'во става там!!!Тука се пукаме от жега и с приятели досега бяхме с колела до лозето на единия уж череши да берем ама само нагъвахме. :oops: :lol: :lol: :lol:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 13:20

Пак не съм спал 30+ часа няма и изгледи да спя. Върнах се в София, след приятно 8 часово пътуване във втора класа на нощния влак Бургас-София. Спи ми се. Яде ми се и ми се драйфа. Записах се за НБУ, което пак е нещо, само ми е интересно, колко трябва да си тъп, че да се провалиш там... Изкарал съм си изпита по немски език и съм много доволен ^^.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 13:32

Неска весел ден в даскало, уредих да правя фотосесия на 18ти, изкарах си 6ца по георгафия на аванта, ама и 2ка баш на аванта по литература :lol:
Както и да е, пак си ям спагети и ми дреме кура...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 13:46

Тази тема вече е за излияния какво сме правили / какво правим / какво ще правим. Яко.

Е, и аз да пофлудя малко, че отдавна не съм писал, и вий може би вече ме забравихте.

По моя часовник е 2:41 на обяд. Кофти. Трябва ей сега да се вдигна, да отида и да платя кабелната. Още по-кофти. Рамото ме боли вече стана трети ден. Още по-кофти. Ама ще накарам мацето да го разтрий. Кееееф...

Има-няма от три седмици не съм писал, нито съм влизал, но нейсе. Здраве да е. Днес имахме едно контролно по химия, на което се изгъзих много яко. Цял срок да имаш петици по химия и в най-решаващия момент да си кажеш "Ай сиктир с тия 30 млн. марки, бе, момче" и да не си научиш изобщо, си е голяма изгъзица. Ся като ми лепне една двойка... не ми пука.

И глеам аз, някакви нови лица из форума... Нито ги знам кои са, нито какви са, ама вече натрупали по 40-50 мнения. Още по-голям кеееееф...

Е, малко множко стана, пък и както Екс обича да ми натяква: "Стига с тия многоточия, бе, момче, chill". Различно е с многоточия, приятелю, оставят на читателя сам да си интерпретира поста ти. Пък и обичам да натискам точката...

Е, да сте живи и здрави и още дълго да ви има тука. Обичам ви...

........................................................................................................

Следва продължение...

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 14:09

†Soul Hunter† написа:
Тази тема вече е за излияния какво сме правили / какво правим / какво ще правим. Яко.

Е, и аз да пофлудя малко, че отдавна не съм писал, и вий може би вече ме забравихте.

По моя часовник е 2:41 на обяд. Кофти. Трябва ей сега да се вдигна, да отида и да платя кабелната. Още по-кофти. Рамото ме боли вече стана трети ден. Още по-кофти. Ама ще накарам мацето да го разтрий. Кееееф...

Има-няма от три седмици не съм писал, нито съм влизал, но нейсе. Здраве да е. Днес имахме едно контролно по химия, на което се изгъзих много яко. Цял срок да имаш петици по химия и в най-решаващия момент да си кажеш "Ай сиктир с тия 30 млн. марки, бе, момче" и да не си научиш изобщо, си е голяма изгъзица. Ся като ми лепне една двойка... не ми пука.

И глеам аз, някакви нови лица из форума... Нито ги знам кои са, нито какви са, ама вече натрупали по 40-50 мнения. Още по-голям кеееееф...

Е, малко множко стана, пък и както Екс обича да ми натяква: "Стига с тия многоточия, бе, момче, chill". Различно е с многоточия, приятелю, оставят на читателя сам да си интерпретира поста ти. Пък и обичам да натискам точката...

Е, да сте живи и здрави и още дълго да ви има тука. Обичам ви...

........................................................................................................

Следва продължение...

Тооочкииииии :icq27:

Не ми се мисли колко много имам да уча за сесия, още по-малко ми се занимава с форум през това време, затова... молете се да мине всичко успешно ^^

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 18:56

Днеска двама от класа ми мноо ме изнервиха.По-точно брат и сестра (в един клас са-за какво си говорим :shock: :shock: )И сега съм доста ядосан ама разпускам тука и настроението ми вече се оправя.
:D :D

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 19:08

Авторът беше обещал редовен едит на заглавието на темата..
I want my money back.
:notfair:

Coming Soon!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 19:46

Sick Of Life написа:
По-точно брат и сестра (в един клас са-за какво си говорим :shock: :shock: )

Двамата с брат ми също учим в един и същи клас. И какво му е лошото? :roll:

До ей сега се разправях с едни глупави момчета... Кофти. Но сега ще разпусна с малко УоУ. Кеф.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юни 2007 19:50

No offence ама малко е...знам ли...?Малко странничко ми се вижда.аз така смятам де.
П.П. Sorry ако съм те обидил нещо :D :D

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost