Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 19:57
Коровьев написа: Ти си велик.
По-точно луд!
Ой ламио ламио ти,каде се скри...И бай Генчо баш юнака реши да наебе ламята,ламята грозно съска от сливата си огън пуска!
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:00
Гладитаторе, омръзна ми да си сменям никовете и да обяснявам всеки път едни и същи неща...  Търси ми из старите поустове какво съм писал по тия теми.
А вие двамата, дечковци, вие сте в девета глуха и съжалявам за съществуването ви. Моята вяра е най-силна. Щото аз вярвам в човешката простотия и глупост ! А какво по-истинско от съществуващите глупост и простотия човешки !
|
|
|
|
 |
AgentX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:02
Коровьев написа: Гладитаторе, омръзна ми да си сменям никовете и да обяснявам всеки път едни и същи неща...  Търси ми из старите поустове какво съм писал по тия теми. А вие двамата, дечковци, вие сте в девета глуха и съжалявам за съществуването ви. Моята вяра е най-силна. Щото аз вярвам в човешката простотия и глупост ! А какво по-истинско от съществуващите глупост и простотия човешки !
Щом си толко отворен дай да се срещнеме някаде и да приключваме 
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:03
Коровьев написа: Гладитаторе, омръзна ми да си сменям никовете и да обяснявам всеки път едни и същи неща...  Търси ми из старите поустове какво съм писал по тия теми. А вие двамата, дечковци, вие сте в девета глуха и съжалявам за съществуването ви. Моята вяра е най-силна. Щото аз вярвам в човешката простотия и глупост ! А какво по-истинско от съществуващите глупост и простотия човешки !
Дечко ли?
П.П
На площада боклук,боклук на боклука,си ти си ти, а на тебе лайно,лайно!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:04
Няма ли да ми драснеш първо едно ЛС, в което ми обясняваш колко си здрав и колко си надъхан да ме счупиш от бой ? Не забравяй да го напълниш със зли емотикони, за да се стресна. После обяви пред целия форум, че съм галош и бъзльо. И също така ще ми свиеш сърмите, да не забравиш и това !
Момчета, ще получите предупреждения. Не се хабете.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:05
Коровьев написа: Няма ли да ми драснеш първо едно ЛС, в което ми обясняваш колко си здрав и колко си надъхан да ме счупиш от бой ? Не забравяй да го напълниш със зли емотикони, за да се стресна. После обяви пред целия форум, че съм галош и бъзльо. И също така ще ми свиеш сърмите, да не забравиш и това !
Ако питаш мене,аз направо ше ти еба майката!
|
|
|
|
 |
<GLaDiaToR>
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:09
Пич, аз уважавам твоето мнение и нямам за цел да те убедя, че аз съм правия. Не мисля и, че ти ще ме убедиш в твоята позиция.
Няма смисъл да спорим
Със здраве
П.С. И наблягайте на яйцата 
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:12
Nattestid написа: Няма ли да ми драснеш първо едно ЛС, в което ми обясняваш колко си здрав и колко си надъхан да ме счупиш от бой ? Не забравяй да го напълниш със зли емотикони, за да се стресна. После обяви пред целия форум, че съм галош и бъзльо. И също така ще ми свиеш сърмите, да не забравиш и това !
Е снима се!
|
|
|
|
 |
AgentX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 20:24
Nattestid написа: Няма ли да ми драснеш първо едно ЛС, в което ми обясняваш колко си здрав и колко си надъхан да ме счупиш от бой ? Не забравяй да го напълниш със зли емотикони, за да се стресна. После обяви пред целия форум, че съм галош и бъзльо. И също така ще ми свиеш сърмите, да не забравиш и това !
А ти ако питаш мене, само с връзки можеш да оцелееш във форума и въпбще в обществото 
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 21:19
Вярвам в някакъв вид задгробен живот ... Погубване на индивидуалното съзнание е невъзможно за мен. Не знам дали ще бъде прераждане, превръщане в някаква нечовешка форма или просто един безкраен сън, но ми се ще да вярвам че има нещо след физическия край.
Трудно ми е да вярвам в богове, в смисъл на висши съзнания за които няма физически невъзможно предизвикателство. Вярвам че има хора със свръхвъзможности извън законите на физиката.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 21:24
[b][Nattestid/b] що не ги заебеш тия. Да си трошат главите никой не е длъжен да се прави на мъченик за да бъде месия на некви келеши. Нека вярват в каквото искат важното е ,да вярват в нещо.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 21:57
Абе говънца малки ( ония дека тормозят шефо ) , че ви ръбим дорде не тръгне спръжа от гръбнако ви бре. Деба ваща майка деба.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 23:32
Cantodea написа: Kublai Khagan написа: Важното е само да не вярвате в това: יהוה Adonai?Иахве Адонай, да. PSTheGuardian написа: Kublai Khagan написа: Важното е само да не вярвате в това: יהוה Ինչ ե սա նշանակւմ, Կնժզ
الجهاد الأعظم
PS2
جزاك الله خير
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Апр 2007 23:57
Kublai Khagan написа: جزاك الله خير
Դարկմանիջ էմ ւզւմ, Կնժզ?
П.П. Нали вярваше ти в Перун и другите от славянската митология? 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 00:06
TheGuardian написа: Kublai Khagan написа: جزاك الله خير Դարկմանիջ էմ ւզւմ, Կնժզ? ;) П.П. Нали вярваше ти в Перун и другите от славянската митология? :)
Разбира се. Просто Ислямът си струва вниманието, за разлика от християнството и чифутизма. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 00:10
до каквото и да се докоснеш го превръщаш в пародия... защо толкова държиш да се покажеш на всички бе Вальо ?
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 00:16
I_Hate_Noise написа: до каквото и да се докоснеш го превръщаш в пародия... защо толкова държиш да се покажеш на всички бе Вальо ?
Глупости говориш, и най-безобидните подмятания ли вече се превръщат в трагедия? Или считаш, че е голяма пародия човек, с когото съм общувал преди сума и години да знае, за обвързаността ми със славянския паганизъм?
ПП
Гипо, явно просто значението им не е било в самото лексикално значение на думите от дадения "друг" език.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 00:18
Kublai Khagan: Сигурно е забавно да пишеш нещо, което само ти си го разбираш...
Нещо като текстове, които метълите обичат да пускат в произволни теми. Странни хора, какво да ги правиш.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 00:58
Не вярвам в секса за една нощ.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Elizabeth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Апр 2007 00:29
Казим написа: Не вярвам в секса за една нощ.
Че то не е нужно да вярваш, за да го правиш. :/
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|