Fat Angel написа:
Кой от вас знае какво е ATCO(ATKO). !??!?!
хаха ... аз съм имал такова чудо.
Беше като легото самоче беше малко по-кофти и бешe по-евтино. Като го сглобяваш трудно се напасваха и влизаха отделните елементи, после още по трудно можеше да ги разделиж ... абе купон
-------
Иначе съм събирал бая работи ... и дъвки турбо, и дъвки с футболисти, миришещи листчeта само в 1 клас

... снаксове с играчки. Имаше едни снаксове с едни гумени фигурки на нещо като чудовища. В махалата викахме на тея фигурки Разбойници ... незнам как се казваха, ама бяха огромна зарибявка.
-------
До основното даскало имаше един гараж дето ходихме да разцъкваме. Имаше такива култовиа работи, как съм се зарибявал, и до сега ме кефат ... Street Fighter 2, Mortal Kombat, Мустафата ...
След 2-3 години сложиха 3-4 сонита ... супер гъзария беше. 3 човека играят, 10 чакат да седнат и те, 10-15 само зяпат. Абе кво да ви говоря имаше и един стар телевизор дето даваха мачове ... яко беше.
-------
Помна 4 клас, ме заведоха на едно зелено училище в Момин Проход ... някой ако го е чувал това село

Това го помна и до днес, големи простотий бяха

пак кви дечурлига бяхме. Тогава беше много гъзарско, слушахме Бекстрит Боийс, Dj Bobo .... имаше една много култова песен Alarma, ама тя излезна май малко по-късно, не помня точно.
-------
Как съм зяпал пред магазините за колички и играчки ... и как ми течаха лигите. Ама пусти години, кризови години много неща съм нямал. И на малкото съм се радвал, но така живота те учи да се радваш и на малките неща, защото иначе се самозабавяш.
--------
Как събирахме по 10 човека пари за топка Страйкер 5 и ритахме от сутрин до вечер с нея докато не я спукаме. Редувахме се всеки ден топката да стой в различен човек, защото обикновенно я омазвахме цялат с боклуци и кал ... и никои не искаше да седи при него или да я мие ...
--------
Когато пък излезнаха домашните видео игри направо се насирахме от кеф .... Първо бяха Rambo, с едни джойстикове с ръчка. После излезнаха Termniator. Нашите ми подариха за един рожден ден Nintendo 8 битово, което бачкаше с дискети като за Terminatora ... Колко дискети сме разменяли, събирале сме се по къщите да играеме двойна ... имаше една много култова игра ''Каратеката'' и викахме, едва ли някой я знае.
Колко джойстика съм чупил, а тогава хич не бяха евтини ....
Абе хубави времена ...