Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кефеха ли ви 90-те? (+16)

Да    82%  82%  [ 59 ]
 Не    18%  18%  [ 13 ]
Общо гласове : 72
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 09:09

Beast Wars не бяха ли след 90-те. Мисля, че някъде 2000-2001 ги даваха.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 09:11

Disturbеd написа:
Леотрон ми беше любимец :) Баси, дори не съм сигурен дали така се казваше... :/

Мдаам казваше се Леотроп а и в замундата ги имаше-даже един приятел ги беше свалил и ми ги беше дал лятото еееххх носталгия.А помните ли железния човек по нова-с зялата му банда и злодея мандарина :lol: беше велико

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 09:15

Indiana Jones™ написа:

Ooo, не, помня че ги гледах на един стар руски телевизор ;) Поне цветен беше де. Най-малко 96-97-98 бяха Beast Wars. Естествено, възможно е и да се лъжа... Това, обаче не променя факта, че искам пак да ги дават, и пак бих ги гледал с най-голям кеф... :/

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 09:21

Disturbеd написа:
Indiana Jones™ написа:

Ooo, не, помня че ги гледах на един стар руски телевизор ;) Поне цветен беше де. Най-малко 96-97-98 бяха Beast Wars. Естествено, възможно е и да се лъжа... Това, обаче не променя факта, че искам пак да ги дават, и пак бих ги гледал с най-голям кеф... :/

Прав си. Сега проверих, че сериите са излязли между 1995 и 1999. Обаче имам някакъв спомен, че по канал 1 ги даваха 2000-2001 г.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 10:48

Книгите-игри балканско производство.
Флаш Гордън!
МИШКИТЕ РОКЕРИ!
Самолета в Аспарухово дека беха стоварили един склад правеци и на един от тях играх Каратека.
Офспринг!
Тигре-тигре!
Сутрешния детски час на анал 1 - Светкавицата, Друпи, Скрубъл ба маа му..
Тея, които имаха Сега беха по-госу от тия, дето джиткаха Аладин на Нунтендото.
И оня мъж дето озвучаваше филмите, искам да го открия и да седнеме на по кифла.
Златни времена, колеги.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 11:02

Ruiner написа:
.
Флаш Гордън!.

Абе верно тва филмче го имах на касетка ако не се лъжа беше едно такова планетата отиваше на кино и некви там с една жена изхвърчаха с една ракета там некви динозаври и канибали имаше ех спомени :)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 11:58

Е май само аз се сещам за световното през 1994 когато България се класира на 4то място :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 12:59

О да Beast Wars и на мен много ми липсва...с нетърпение следях всеки епизод..най ме кефеше леопарда (Леотроп както казвате), но към последните трансформаций...е глей забраих му името..лидера на лошите където беше първо един Ти Рекс, после стана на дракон много се накефих :icq27:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 13:35

Ами Капитан Планета ехх... :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 13:51

Agnarr написа:
О да Beast Wars и на мен много ми липсва...с нетърпение следях всеки епизод..най ме кефеше леопарда (Леотроп както казвате), но към последните трансформаций...е глей забраих му името..лидера на лошите където беше първо един Ти Рекс, после стана на дракон много се накефих :icq27:

Лидера на лошите - Мегатрон. Нашия лидер - Оптимус... :wink:

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 14:24

Ruiner написа:
Книгите-игри балканско производство.

Имам към 60-тина парчета и продължавам да купувам по-хитовите при всяка изгодна възможност :D
Но да не забравяме и списание "Дъга" с така култовия (напоследък покрай ЛОТР филмите) Билбо Бегинс.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 15:04

О да - великата и неповторима "Дъга"... Роден комикс - екстра качество :D Още кътам няколко броя (по-здравите) вкъщи и едни доста раздърпани книжни тела с поредицата на "Pif et Hercule" - това беше направо рядкост да се сдобиеш с такова четиво :D След време и двете поредици се изгубиха в забвение... Сега май "Дъга" пак е почнала да излиза, но магията не е същата като преди... Направо се разчувствах по тези времена... А сега новото поколение (от рода на брат ми - 16-17 год) много рядко се сещат една книга да отгърнат... Тъжно... Защо ли толкова бързо взех да остарявам :D

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 23:10

Fat Angel написа:
Кой от вас знае какво е ATCO(ATKO). !??!?!

хаха ... аз съм имал такова чудо.
Беше като легото самоче беше малко по-кофти и бешe по-евтино. Като го сглобяваш трудно се напасваха и влизаха отделните елементи, после още по трудно можеше да ги разделиж ... абе купон :)
-------
Иначе съм събирал бая работи ... и дъвки турбо, и дъвки с футболисти, миришещи листчeта само в 1 клас :) ... снаксове с играчки. Имаше едни снаксове с едни гумени фигурки на нещо като чудовища. В махалата викахме на тея фигурки Разбойници ... незнам как се казваха, ама бяха огромна зарибявка.
-------
До основното даскало имаше един гараж дето ходихме да разцъкваме. Имаше такива култовиа работи, как съм се зарибявал, и до сега ме кефат ... Street Fighter 2, Mortal Kombat, Мустафата ...
След 2-3 години сложиха 3-4 сонита ... супер гъзария беше. 3 човека играят, 10 чакат да седнат и те, 10-15 само зяпат. Абе кво да ви говоря имаше и един стар телевизор дето даваха мачове ... яко беше.
-------
Помна 4 клас, ме заведоха на едно зелено училище в Момин Проход ... някой ако го е чувал това село :) Това го помна и до днес, големи простотий бяха :) пак кви дечурлига бяхме. Тогава беше много гъзарско, слушахме Бекстрит Боийс, Dj Bobo .... имаше една много култова песен Alarma, ама тя излезна май малко по-късно, не помня точно.
-------
Как съм зяпал пред магазините за колички и играчки ... и как ми течаха лигите. Ама пусти години, кризови години много неща съм нямал. И на малкото съм се радвал, но така живота те учи да се радваш и на малките неща, защото иначе се самозабавяш.
--------
Как събирахме по 10 човека пари за топка Страйкер 5 и ритахме от сутрин до вечер с нея докато не я спукаме. Редувахме се всеки ден топката да стой в различен човек, защото обикновенно я омазвахме цялат с боклуци и кал ... и никои не искаше да седи при него или да я мие ... :)
--------
Когато пък излезнаха домашните видео игри направо се насирахме от кеф .... Първо бяха Rambo, с едни джойстикове с ръчка. После излезнаха Termniator. Нашите ми подариха за един рожден ден Nintendo 8 битово, което бачкаше с дискети като за Terminatora ... Колко дискети сме разменяли, събирале сме се по къщите да играеме двойна ... имаше една много култова игра ''Каратеката'' и викахме, едва ли някой я знае.
Колко джойстика съм чупил, а тогава хич не бяха евтини ....

Абе хубави времена ... :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 23:21

NoName, аз съм сабирал тези "разбойници" даже и ние ги наричахме така. Също няма да забравя като се събирахме около 10 човека и вечер играехме на жоманка и разни такива игри. Няма да забравя каква зарибявка бяха лимките. Много ги играех.
Споменииии :wink:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2007 23:40

И аз имам разбойници. :lol: Всички са на село! Имам страшно много повтарящи. :)
Най ме кефеше един, който имаше 1 слаба и 1 силна ръка, а пък на един му излизаше юмрук от корема..луди бяха. :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 00:29

Като заговорихте за "Война на зверовете" (нека споменем и българското заглавие) някой може ли да даде линкове към серийките ;). Това за мен си остава най-готиното "детско".

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 00:32

В ЮТуб гледах няколко наскоро, но са на английски естествено. :)
Ако нямаш проблеми с езика си ги потърси (youtube.com).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 06:24

Ахах и ние събирахме разбойници :lol: "Еее и ти ли го имаш тоя?Как ти се падна"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2007 13:00

Аз съм от по младото поколение но помня едно много яко дестко- Гумените мечета. Много им се кефех. :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 18 Мар 2007 00:19

като казахте разбойници - сещате ли се за едни медни войничета? ( сорка ако става въпрос за същото, просто ми се спи и не съм гледал големите постове ) :Д

Дъга помня , че имах няколко броя, ама тогава бях много малък :Д А иначе се сещам за МЕЧЕТО БАМЗЕ и оназ убер умната костенурка, супер яки комиксчета бяха :Д

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost