Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 20:37
Аз кат' бех на 10 тъкмо ми купиха компютър, смених го преди няколко месеца... По тва време деляхме кабелната с леля ми... О.о
А тея малките чавета са трепач. Примерно осмите класове у френската са ебати парцалите. Надули ми неква чалга в коридора, не можеш да минеш без да си изповръщаш червата. Или като им видя смъкнатите дрехи, тъпите мутри и походка стил "Аз съм шефа" и ми идва да ги удуша с червата им.
Не че и аз не пуша в междучасието, ама поне не е баш пред главния вход, мама им мръсна...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Gnumerick
|
 |
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 21:08
Това е епидемия. Тук малките отворковци имат навик да се движат на по тумби по двадесет, да викат все едно че са с наушници и да се правят на отворковци. Тези от моето даскало, за да се направят на голямата работа, пушат точно пред входа, вместо да отидат отзад.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним." Алберт Айнщайн
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 21:11
The Grim Reаper написа: Тез' копеленца ще ни управляват след време.
Глупости говориш, в АТАКА такива не ги приемаме.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 21:22
What we can dew bout it ?
> Nothing.
Легай пред фактите , човеко .
Че има сказка в скуре.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Tmac
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 22:39
Всичко бих дал да съм на 7-8години.Макар да имам компютър от 6 годишен помня,че почнах да седя на него чак когато станах 4-ти клас.Дотогава само баща ми седеше на него.А за тези лапета простоне знам какво трябва да се прави,че да влязат в правия път...
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 23:08
Някак си тази грешно разбрана цивилизация, която настъпи през последните няколко години взе да взима своите жертви - младото поколение, това, от което ще зависи бъдещето на България. За съучениците ми го смятам вече за нормално; от доста време това е тенденция, все пак на такава крехка възраст да се посяга към тютюна, макар че това го е имало преди, но в по-малка степен. Да, имало го е и през комунизма, но сега всичко се излага на показ, някак си така, че да се вижда колко е пич този, ако пуши. Може би тогавашните деца пушачи просто са съзнавали, че това, което вършат, е нередно. Е, сега е по различно.
Ами назряващата агреся? Кое нещо отключи тази нечовешка злоба? Трябва всеки един от нас да си даде сметка, че това не е нормално. Преди години просто е имало дисциплина; не е могло току-така ученик да се зъби на учител или на възрастен, дори за неприличен (разбирай курвенски)/ неизряден външен вид не се допускали в училището. А сега какво? Да ходиш като клошар/развлечен или "магистралка" е много модерно.
Онаглеждавам какво е днешната криворазбрана цивилизация:
Третокласник прави "комплимент" към учителката:
- Лелееее, госпооо-о-о, как ви се клатят циците, не е истина!
^ Това ми го разказа една учителка, нейна колежка.
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 23:27
Нали се сещате как баща ви (примерно) като ви разказва как е било едно време, вие се удивявате на всяка дума и ви се струва някак старомодно и странно. Е, така мислят днешните дечурлиги за наща младост (винаги съм се бутал при батковците и смея да заявя че е и моя). Не ги защитавам, не ги оправдавам-просто обяснявам. Родителите ми така и не ми простиха увлечението към рапа, торбестите дрехи и прочее. Think about it 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Sparhawk
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 23:27
Това е резултат от липсата на ценности. Ражда малки изроди.
___________________________________ http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 07:55
Те малките не си го измислят сами, гледат и имитират. End of story
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 08:10
Тука в Русе има една кръчма - "Митака" се нарича. Принципно там се събират всякакви компании (но предимно хора слушащи рок/метъл), които да кажем са от 8-9 клас нагоре.. В последно време наблюдавам една тенденция някакви дечица (буквално) - момиченца 4-5 клас сложили блузките на Nightwish и Evanescence и .. Iron Maiden (  ), седнали на една маса, пият си Каменицата (естествено хилят се като обезумели), пушат си "Ева"-та.. добре бе мама му стара да им имам самочувствието..
--
Само не превръщайте темата на "за или против метъла", че ще се издрайфам
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
SweetDream
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 08:48
Октомври имахме екскурзия от училище и ни бяха казали да не пушим пред по-малките (не че ние сме много големи,аз сам на 13 и пуша,което може бие най-голямата ми грешка) и понеже имахме 1 свободно легло в стаята ни,и ни пращат някаква 5-класничка.Ние нямаше как да не пушим в стаята и започваме да и обясняваме,че сега ще пушим и ако моше да каже,че пред нея не сме пушили.И изведнъж тя ми казва :Ама то и аз пуша!!!
Останах с отворена уста!!!
А иначе много се дразня като някакви 4-5 клас застанали пред входа на училище и като първите пичове си пушат,и аз пуша в междучасието,ама не пред входа да еба!!! Или някаква (да не казвам каква.......8-ми клас) си пуши тревичка,пие си водка ала бала по време на училище,ок,няма лошо щом не пречи на никой,но тя научи и мои съученици и редовно на училище са я напушени,я пияни!!!! Вчера една се издрайфа в ЧАС!!!! Да еба омръзнами!!!!
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 08:52
Това за идването пияни на училище при нас го видях за първи път преди 4 години. Бях 9-ти клас и няколко приятелчета от съседния клас бяха дошли много добре почерпени да даскало. Естествено ги изгониха, понеже едва стояха седнали, а часа беше едва към 9 и нещо, тамън бяхме започнали.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
SweetDream
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 09:01
И аз го видях за първи път преди доста време,но сега тва става всяко междучасие,някой отива я за вино,я за водка или пак марихуана!!!И тва всяко междучасие!!!Е нормално ли е?
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 09:05
LACRIMOSA написа: И аз го видях за първи път преди доста време,но сега тва става всяко междучасие,някой отива я за вино,я за водка или пак марихуана!!!И тва всяко междучасие!!!Е нормално ли е?
Ето, това вече не е нормално. Всяко междучасие!? Все пак бих казал, че не съм много изненадан де. Аз лично очаквах да се стигне до това. Грозна гледка, но какво да се прави.
|
|
|
|
 |
Wong Fei Hung
|
 |
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 09:26
Това не е самочувствие, а някакъв вид извратен стремеж да те отцепят от колектива, ако не правиш това което се смята за "гъзарско" в самата компания... Възрастовата граница на хлапетата употребяващи алкохол и цигари е много драстично намалена, и това е плашещото... Някак си днешното поколение не може (а и не иска) да разбере онези ценности и влечения, които са вълнували и мен и всички останали от обкръжението ми и съучениците ми (набор '78)... Едно време, имаше квартални мачове, боища с пръчки, гоненки, криеници, турнири по замеряне със снежни топки, нямаше фукане с телефони, с ламтеж за "показване" и "изпъкване" пред другите... Просто времената бяха други, и като че ли хората бяха други... Не знам... Тъжно е, че по такъв начин израстват малките... а като станат големи, дали ще бъдат същите?...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 09:42
Brian написа: Това за идването пияни на училище при нас го видях за първи път преди 4 години. Бях 9-ти клас и няколко приятелчета от съседния клас бяха дошли много добре почерпени да даскало. Естествено ги изгониха, понеже едва стояха седнали, а часа беше едва към 9 и нещо, тамън бяхме започнали.
Мен до 5 твърд алкохол не ми влиза добре.. тия пък 9 часа сутринта :Д
Е и ние сме пили по една биричка по време на голямото, ама втора смяна сме.. и е биричка :Р
За тревата няма да коментираме ^^
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 11:01
мини руло написа: Brian написа: Това за идването пияни на училище при нас го видях за първи път преди 4 години. Бях 9-ти клас и няколко приятелчета от съседния клас бяха дошли много добре почерпени да даскало. Естествено ги изгониха, понеже едва стояха седнали, а часа беше едва към 9 и нещо, тамън бяхме започнали. Мен до 5 твърд алкохол не ми влиза добре.. тия пък 9 часа сутринта :Д Е и ние сме пили по една биричка по време на голямото, ама втора смяна сме.. и е биричка :Р За тревата няма да коментираме ^^
Бира всички сме пили.  Ама те си пиеха водка до колкото помня. Това вече е малко пресилено.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 11:16
Ми този въпрос сме го дискутирали и друг път и отговорът ми е ясен. Всичко опира до родителският контрол и това д окаква степен родителите обръщат внимание на децата си. Независимо от телевизията или интернет, така е могат да се държат деца които са добре възпитани, а възпитанието зависи о родителите. И то нямам предвид от това родителите да са възпитани, а от това те да обръщат достатъчно внимание на децата си. Не мисля че мойте деца след време ще се държат по този начин.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 11:20
Мдам...донякъде позната история.
Обаче в моето училище просто всички до 7ми клас са в другата смяна,само някои от дребчовците са в нашата и не мога да кажа за "пушещи 5-о класници", но в нащо даскало доста се постяга контрола да не се пуши около даскало и ме съмнява да го правят...
Но пък дребните са мни много странии  Един ейй такъф едвам отлепил се от земята, максимум 3ти клас идва при нас докато цъкаме мачле.Разпраа "ае пуснете ме да играя бе" ние викаме малък стига си се занимавал с глупости тука играеме.Тоя като почна - ае бе скапаняци вие сте некви смешни само ми се правите на важни аз тука ще ви скъсам всичките и тн. в този дух  Ние му викаме "чшш разкарай се да не ти отпериме един че ще оцветиш гащите" оня си продължава...Само два дни преди тва бяхме посещавали директорката и трябваше малко да се сдържаме, ама онова продължава и приятелчетата му дойдоха и те ни хранят...По едно време нервите на един не издържаха, хвана го за краката, обърна го надолу с главата и го поразтръска хубаво и му вика "сега ще продължаваш ли бре" онова "абе ти за къф се мислиш" и нещо посяга да го рита! 3-о класник посяга на тогава 9ти клас момче! Аз катобях 3ти ме беше страх от 5-о класниците тия налитат на нас...общо казано по едно време ни писна подгонихме ги да ги сплашиме ( не искахме да ги удрямевсе пак не щеме наказание ) и онези избягаха, но самото им самочувствие и наглостта им...Не мога да повярвам.Иначе ние редовно минаваме "транцит" през етажа на малките ( по-кратко е до стаята ни ) и там виждам две неща.Половината си играят и се забавляват точно както аз като малък, обаче другата половина се бият, трошат се, ритат се абе страшна работа, не ми се мисли какво ще стане като пораснат.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 14:08
Добре де, и аз пуша пред входа на даскалото (та дори и в даскалото, ако има мн голям дъжд), ама съм 12ти клас, познавма даскали, охрани, чудесии..Ся за драйфането в час....бях 7ми клас..как да е, бехме млади:) (не че и в 9ти клас не съм виждал същите изцепки, както и в 11ти....)
А за "младото" поколение, зависи къде наблюдавате..., Квартала? Аз като гледам тука има неква банда малки, дето се праат на free-рънери, футбол, баскет, ала бала.
В даскалото мога да наблюдавам само 1-2 клас, които не се различават много-много от моите години, само дето закачат какичките....и ядат шамари...как да е
А не сте ли се замисляли, че вие им давате пример? Батковците и каките, които пушат пред входа и никой нищо не им казва? Ония дето влизат в час пияни. Онази групичка, която се е събрала, около новия телефон на някой съученик? И ся ще ми кажете, че не правите такива неща.....как да е .. n00bs
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|