Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2006 14:09
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Ное 2006 23:25
@ slim_k Както ти казах вчера, бийт а много зъл, само съвсем леко имам чувството че трябва да намалиш реверба на снеъра. Инак и семплите са зли и сичко. Само некое мс липсва зло. Ае! Поздави!
___________________________________ Аз съм Докторът ти.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 01:35
Напоследък май верно снеърите ги пресилвам откъм ривърб , ама така ме кефят повече .
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 02:05
Мога ли да Copy/Paste тея квадратчете които правят песента щото голема играчка така.
А как да разкарам това смотано ехо на Pad-овете че немога да си направя водеща мелодия.
Брей аз съм минал 1000 поста ^^
Ся виждам.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2006 11:16
Хваща ли?
А не уе!
Кик има ли?
ИМА!
!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2006 11:36
Angels Fall First написа: Мога ли да Copy/Paste тея квадратчете които правят песента щото голема играчка така. А как да разкарам това смотано ехо на Pad-овете че немога да си направя водеща мелодия. Брей аз съм минал 1000 поста ^^ Ся виждам.
Хъхъ е нали си творец , копи пейстовете не са препоръчителни
Прави първо водещата и после решавай дали ти трябва пад ... Ехото на готови падове не можеш да го махнеш .
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2006 22:40
Fruity Loops-а ми е стар, затова да ви питам къде мога да намеря метълски китари, щото не открих? От някъде трябва да дръпна ли, кво?
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2006 23:12
ReDRespect написа: Fruity Loops-а ми е стар, затова да ви питам къде мога да намеря метълски китари, щото не открих? От някъде трябва да дръпна ли, кво?
Slayer 2 VSTi?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2006 10:49
Доколкото знам в FL-то това дето го каза Zero-Blade - Slayer е синтезатор на китари от класически до метълски.Има го вграден(поне при мене) в FL 6 Producers Edition XXL.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2006 18:00
Angels Fall First, ако можеш дай линк за твоя Fruity Loops.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2006 18:10
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2006 18:40
Добре и защо след като си използвал Reg key-a, ти дава, че трябва да си поръчаш друг, а програмата си остава като демо?
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2006 18:44
(:
Опасявах се че така ще стане.
http://goqe.data.bg/FLRegkey.Reg
Ето качих ви рег кей.
Пак ще пише че иска нов обаче няма да е демо и ще могат да се сейват проекти и всичо в програмта е активирано.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2006 19:54
Човек, това е същият рег кей, който е в рар-а, тоест не регистрира Fruity Loops-а и той си остава демо.
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Ное 2006 20:01
Еми аз съм с тоя акто пусна FL Studio и ми пише че съм регистриран с стар кей.
Обаче мога да си сейвам и да правя всичко.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Ное 2006 20:46
slim_k я ми кажи на Wonderful Life как по дяволите направи барабаните?
Толкова се мъчех и нищо свястно не излезе.
Сори за двойния пост ама първия неможа да се едитне!
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Ное 2006 21:54
Angels Fall First написа: Доколкото знам в FL-то това дето го каза Zero-Blade - Slayer е синтезатор на китари от класически до метълски.Има го вграден(поне при мене) в FL 6 Producers Edition XXL.
Да, Slayer е синтезатор на китари. Но Slayer 2 не е вграден във FL, първата верисия е вградена, а втората е доста по-добра.
За всички, които имат намерение да разширяват знанията си във територията на музикалното продуциране, ето ви един много добър pack със едни от най-необходимите ви (най-добри ) синтове. Тук.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Ное 2006 22:38
Angels Fall First написа: slim_k я ми кажи на Wonderful Life как по дяволите направи барабаните? Толкова се мъчех и нищо свястно не излезе. Сори за двойния пост ама първия неможа да се едитне!
100 BPM и такт по такт ... Тарамбуките са готови обаче . Непрекъснати хетове ( демек няма празно ) , като на произволни места си правиш по някоя дупка за разнообразие ..
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Ное 2006 22:48
Ам ако може да качиш направо project файла някъде да го дръпна и отворя че вече 3 часа се мъча и нищо не става.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|