Автор |
Съобщение |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 21:37
TT2 написа: Reaver написа: А бе с тоя едит ми отидоха 3 часа писане на вятъра, много ме е яд... имах такива добри идеи, а сега всичко си заминава...много ме е яд  Грешката си е изцяло твоя... беше просто ясно, че глупостите на Ловеца на глави няма да бъдат допуснати.
Може и моя да е грешката, ама питай EviL кво съм правил... ако искаш мога да ти пратя частта да я прочетеш.
Ранд, супер брутално си го измислил, браво!
Аз ще си пусна частта утре(или по някаква невероятна случайност по някое време през нощта) защото имам страшно много да преработвам, всъщност ще остане само началото и някои от ключовите моменти.
Допълнение:
А бе я, който иска да му пратя частта, да пише!
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 21:48
Reaver написа: TT2 написа: Reaver написа: А бе с тоя едит ми отидоха 3 часа писане на вятъра, много ме е яд... имах такива добри идеи, а сега всичко си заминава...много ме е яд  Грешката си е изцяло твоя... беше просто ясно, че глупостите на Ловеца на глави няма да бъдат допуснати. Може и моя да е грешката, ама питай EviL кво съм правил... ако искаш мога да ти пратя частта да я прочетеш. Ранд, супер брутално си го измислил, браво! Аз ще си пусна частта утре(или по някаква невероятна случайност по някое време през нощта) защото имам страшно много да преработвам, всъщност ще остане само началото и някои от ключовите моменти. Допълнение: А бе я, който иска да му пратя частта, да пише!
Видях частта ти (получих я от Ийвъл) и ми се видя доста интересна, определено си добре с въображението! Не мисля, че промените ще са чак толкова големи, но все пак - ти си авторът, ти избираш кое да бъде променено и защо.
Наистина съжалявам, че ти създадохме работа, но се случва...
Ловецо на глави, ами да, всъщност Ийвъл не е искал директно да се промени частта, но все пак си беше доста остро мнението му. Иначе за гарваните - и аз не бих могъл да открия много добре звучащи синоними,
"пернати" определено не звучи добре.
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 22:03
В случая за гарваните можеш да използваш някое от следните:
Черните птици, питомците на вещиците, животните на Диандра... а бе други не се сещам, но определено заедно с "гарвани" това са достатъчно синоними за да не се повтаряш.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 13:43
Мерси за идеите. Ако обичаш бих искал и аз да прочета онази интрига, която май стана донякъде заради мен.
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 14:14
Рийвър, ако можеш, я прати и на мен (говоря за отпадналата ти част).
Ранд, браво! Много добра част!
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 16:14
И двамата получавате.
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 17:01
Първо:Бравос
Второ: Как така реши да помагаш на Ивъл, след като е убил племенницата ти.
Трето: Ако беше останала така частта и аз щях да дотърча да знаеш. Обаче в гръб - твоя гръб. Много ме е яд, че вече отидох на майната си в земите на хората ама навръщане може все пак да се присъединя, че да станем повече. Пък и черните дракони са голяма заплаха все пак.
|
|
|
|
 |
The Dark One
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 17:13
Ловецо! Себастиан, не трябва да позволи да Ийвъл да умре, защото трябва да си поговорят на четири очи, Себастиан трябва да го разпита, пък после.....да го убие.
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 17:27
Пуснах продължението си. Много голяма част се припокрива с неосъществената, но има и нови неща.
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 17:29
Много интересно как ще стане това, след като наоколо ще има поне 100 дракона, които Себастиан е спасил. Не виждам смисъл да избиваш цяла армия (в която са включени и твои събратя само за да си кажеш две три приказки с Ивъл. Че и не е сигурно дали ще го убиеш.
|
|
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 17:57
Хехе нов съюзник ! Гот гот  .
Ами хора утрпал съм племеницата му прави сте . Ама замислете се че примерно ще му обясня защо съм го направил и ще му платя обещетение ! Може да му отпусна даже 20 - тина дракона деда знаеш !
Ривър часта е гот ( макар аз да съм чел оригинала ) и вече ти казах кво мисля . Готина , детаелна и най-важното няма уливане !
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 18:51
И двамата забравяте, че тоя Леонард е предател и че племеницата на Себастиан е още жива(ако не си спомняте съм писал, един разговор между Леонард и племеницата на Себастиан, там описвах и мислите на Леонард).
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 19:21
Рийвъре,как да я разбирам тая част,че нещо много се обърках...Спасяваш ме,а след това ше започнеш битка срещу мене?!
П.П.Пуснах мойта,да дава следващия!
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 19:28
Предателството ще бъде сурово наказано. От сега нататък ще има смърт, поне това обещавам...
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 19:44
Така...
Обявявам официално съюз между Аарок,Нордрим Ромул,Тагник'Зур и Дракезар.В съюза се включва подкрепа при военни действия.Не се знае колко ще трае съюза,но скоро ще разберем!Договорът "пътува" към Памена където Дракезар ще го подпише*
Още.Себастиян,каня те на дуел след този на Нордрим и Зло!
*-Оставям на теб да опишеш как точно изглежда договора!
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 19:47
So it begins...
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
 |
TT2
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 20:10
Това ще да е началото на нова Долна война. И нека Схорталир, в ръката на новия си госпорад, вкуси кръвта на нявга могъщите демони и отцепниците от Памена!
___________________________________ Reise, Reise, Seemann, reise, und die Wellen weinen leise, in ihrem Blute steckt ein Speer, blutet leise in das Meer
The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 21:37
Гард, "момченцето" всъщност не е чак толкова малко. Себастиан се подмладява до възрастта от 16-17 години, когато за първи път вижда света от очите на вампир.
Ако си чел внимателно, щеше да разбереш, че предателството е насочено към Себастиан, а не към теб. Леонард съм го описал като предател. За да разбереш за какво говоря, ще ти кажа какво значи "Сена Рин"- това са група вампири, нещо като паладини, но за вампирите, които са просъществували по времето на Себастиан. Неговата племенница, Тима, е повелител на ордена и му се е заклела, че докато е жива ще го поддържа.
Добавка:
Искаш дуел и ще го получиш. И без това не вярвам, че пророка няма да се обърне срещу вас.
|
|
|
|
 |
Sasuke
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 22:06
Мислиш, че пророка ще се обърне срещу нас? Pathetic... Ще бъде жалко да не четем вече частите ти, но уви...
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 22:38
Rand_al-Tor написа: Мислиш, че пророка ще се обърне срещу нас? Pathetic... Ще бъде жалко да не четем вече частите ти, но уви...
Доколкото си спомням пророка има доста мечове от лунно сребро, специално за война срещу вампирите. И не се надявай, че ще умра в дуела...поне не ако аз не го искам и не направя като ТТ2. Почти съм сигурен, че няма да бия, все пак сте четирима, но не мисля, че ще умра. Дуелът трябва да се приеме, дори само за шоуто. Няма само да се крия и да бягам, я.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|