Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 19:53

Утре ще постна сега съм малко на градус :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 20:25

He@d_HuNteR, частта ти е отвратителна...
1. Имаш ли сериозна причина за намесването ти в битката?
2. Има ли мъгла в пустиня, след като там няма влага?
3. Какъв ти е мотивът да нападаш тъкмо нас, а не (и) фантомите и вампирите?
4. Чудно ми е как биха реагирали фантомите и вампирите на такава странна помощ... Да не говорим, че в нашия съюз има нечестивци и нашите противници със сигурност биха започнали да ги изтребват.
5. "гарваните се справят, макар и с мъки да носят по двама от нас." - никой досега не беше казвал, че имат магия за увеличаване, значи нямат. А пък да носят и двама... абсурд.
6. "10 дракона паднаха на земята нечестивците, които падаха с тях оставаха живи" - ама разбира се, те драконите са като мухите и си летят на метър от земята... А, или може би пък предвидливо си екипирал нечестивците с парашути?

Като цяло глупаво провали битката, допусна типичните си грешки и за пореден път хиперболизира своите подчинени. А, да... и развали напълно доста интересните ми планове за следващата част.
И 50 дракона не са кой знае какви щети, те са гигантски щети. А и отидоха доста от маговете.
Да не говорим, че описанието на битката е постно и без въображение - погледни да кажем метафорите на Deywona и интересните описания, героизма, който придават те на борбата...

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:50

Еми ако искате да напиша частта си наново?

П.П. Моите хора не са 40, а 200, но както и да е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 22:17

He@d_HuNteR написа:
Еми ако искате да напиша частта си наново?

П.П. Моите хора не са 40, а 200, но както и да е.

Това вече е добра идея :lol:

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 22:39

Ако каже Ивъл ще си променя частта

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:02

Между другото вие също прувеличавате единиците си и то в мой ущърб. Сечете глави на нечестивци все едно са високи един метър. Много ми е интересно как демон отсича главата на гигант три пъти колкото него. И защо да не избия толкова дракони, след като изненадата бе на моя страна. Онова дето оцеляват като паднат си беше преувеличено признавам, ама ко им пречи на гигантите да пречукат някви магове с пръчки дето вършат работа само отдалече, апък като стигне меле юнит до тях маговете мрат като мухи. Че то ако се замислите един нечестивец може да смачка един вампир ако го настъпе, обаче нищо не пречи на някви двуметрови войничета да секат глави на седемметрови гиганти. Най много да им резнат краката и нечестивците да паднат на земята и тогава сечете. На мене ми се навикахте за артефактите ама и вие наизвадихте по един сандък вълшебни предмети. А за Ивъл да не говоря. 100 дневни демона и 30 дракона охрана. Кво става тука бе. Не е ли нагло да си седиш спокойно, а през това време Схорхул да се бие и да мре. И как предизвикваш някого на дуел, след като си се свил между драконите и стотината демона. Кой сега стана неубиваем, а????
Сори за критиката ама ми омръзна само на мен да ми викат, че преувеличавам докато някои други хора направо прекаляват. И много добре съм пресметнал жертвите на драконите. Можех да напиша, че съм убил 100 дракона, което трябваше да стане ако всички нечестивци бяха скочили успешно, но аз намалих бройката на 60, тъй като се предполага, че драконите са се усетили и са убили няколко гарвана.
На колко разстояние трябва да лети един дракон, за да бълва огън пълноценно? На 30 - 40 метра височина бих казал. Защо един седемметров гигант да не оцелее от такава всиочина, а пък и той не пада като гола круша. Все пак дракона докато се гърчи размахва криле и пада с не много голяма скорост. според мен от гледна точка на логиката и физиката, работите които написах са напълно възможни.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:24

He@d_HuNteR, не променяй нищо. Замислил съм голяма интрига от която ще се изненадат повечето.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 07:13

Почвам да я пиша тая част. Аз май съм един от малкото незасегнати пряко от войната;)))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 12:13

Тва беше една не много етична част а и не ми хареса за какво ми ползваш гарваните. Първо казахме, че едвам носят един, а сега се дигнаха с двама. Тва не е много исторически вярно, ама карай. А тва относно чий герой е най-обикновен се съмнявам да има по-нормален от Диандра.

П.П.Ранд май само аз и ти седим на страна от тая война, за сега, като гледам.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 16:20

Еми тоя път няма да се правя на примерния създател и да се опитвам да успокоявам духовете .

Ловецо почвам да ти отговарям на нападките ( критиката ).

Относно торбата с артефактите какво да ти кажа ? Да моя герои има бронякоято го предпазва от фирил е и ? Този артефакт го вкарах просто зада направя героя си по-интересен ( а по този начин и по слаб ). Незнам но аз нямам балисти и огромни щитове които ме предпазват от катапулти !
Не забелязах да сък сякал глави на нечестивци нито пък ТТ2 да е сякъл . Защо реши че неможе да им се отсече главата като са седем метра ? То по тая логика кажи ми как едно седемдесет метрово чудовище като дракона можеш да го килнеш с меч не по дълъг от един метър ( ако ще и три метра да е ) ?
Ами маговете по принцип само да ти кажа владеят магий ( нападателни защитни ) и плюс това туи не е компютърна игра тук като стигнеш до стрлците не значи че веднага ще ги избиеш ! Тук идеята е да е интересно а не да победи някои ( незабравяи това е преди всичко разказ за забавление ).
Кое да е нагло ? Да аз седя , седя на гърбът на дракона си и водя война ? Схорхул бе предизвикан и бе решено да загуби аз какво да направя ? Кое е нагтло че не се правя на велик боец ли ? Друго си е да тръгнеш на някъде с една шепа нечестивци ( и ти най-отпред ) и да избиеш противниците си като даваш трима жертва !

Моя герои съм го направил балансиран ( мисля че тук всички ще се съгласят ). Вместо да го изкарам боец за милиони аз съм го направил доста слаб ( в бойно отношение ) и затова той наваксва със охрана ! Ти видя ли някъде той сам да пречуква някой ? Ми да има си охрана от ( вече ) двадесет дракона убици и осемдесет левитиращи дневни ама замисли се че това е водач който има зад гърбът си цяла армия ( а не е СЕДЕМ метров неубиваем гигант ) . От друга страна и всички войни на ада немогат да защититят някой за които е решено да загуби дуела си ! И защо ми се месиш в частите ? Аз веднага мога да победя моя си герои и то по много стилен ( според мен ) начин . Това че има ако ще и хиляда дракона охрана незначи че е неубиваем !
Много добре си пресметнал жертвите такали ? Ами ето нещо което ще пусна в моята част !

" Евъл въседнал своя дракон планираше през мрачните небеса . Долу като кървав сън кипеше битката . От преди малко още една фракция се бе намесила в двубоя и всичко се бе объркало още повече ! Сега пред Ездача имаше само един изход да победи новопоявилите се нечестивци . Той изпрати мощна телепатична вълна към драконите си и маговете на хаоса . Всички оцелели магове се скупчиха и започнаха да припяват като в хора неразбираеми думи . След по-малко от минута всички вражески нечестивци бяха обградени от невидимо поле което не им позволяваше да мръднат . Сега драконите можеха да свършат работата си на спокоиствие . Стотиците могъщи тела се спуснаха към малката неподвижна тълпа от нечестивци и ги облаха в древните си пламаци .
Ивъл гледаше с наслада двестате трупа на нечестивците долу ..... "

Е харесва ли ти ? Мисля че не ! Точно затова никой от нас ( Аз , ТТ2 , Вортекс , Гардиян ) не е правил подобни каскади !

В краина сметка ти си решаваш . Но мога да ти кажа ако не си промениш стилът на писане просто скоро никой няма да обръща внимание на писанията ти !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 17:12

Ранд, не поствай в другата тема докато не променя моята част. щом има недоволни, трябва да се поправи. Все пак нали всичко е за забавление.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 17:34

Добре, като я едитнеш ми кажи...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 17:56

Готово, надявам се този вариант да ви хареса. Ранд ти си наред.

Идеята ми за сеченето на глави беше, че нечестивците са твърде високи, за да им достигнат главите. Ами дракона от земята освен със стрели не може да го убиеш. Обаче ако му се качиш на гърба спокойно можеш да му резнеш люспестата тиква(с извинение)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 18:45

AA виж колко по-добре е станало ловецо ! Сега като пишеш за кеф а не за победа е много по различно . Имаш и някои доста добри идеи . Примерно кяато се оборудваш с малко оръдия . Аз съвсем бях забравил че хората си слъжеха с оръжие . Ами честити ти топове !.
Критиката е че имаш много повторения на "нечестивците " " гарваните " . Ако ги преодолеш имаш още една точка оторе !

Аре Ранд ти си дуд !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 18:57

А бе с тоя едит ми отидоха 3 часа писане на вятъра, много ме е яд... имах такива добри идеи, а сега всичко си заминава...много ме е яд :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 20:13

Reaver написа:
А бе с тоя едит ми отидоха 3 часа писане на вятъра, много ме е яд... имах такива добри идеи, а сега всичко си заминава...много ме е яд :x

Грешката си е изцяло твоя... беше просто ясно, че глупостите на Ловеца на глави няма да бъдат допуснати.

Ловецо - да знаеш какво е левитация? Ако случайно знаеш, къде виждаш проблем да бъдат отсечени главите на твоите нагрухани седемметрови глупави (ето ти причина да не могат да измислят гениалния план с нападението на драконите, а вместо това логично да се хвърлят в боя) нечестивци.
Новата ти част не съм чел, но оставам с впечатление, че не цениш мнението ми, а само това на Ийвъл - едва след като той ти каза се съгласи да промениш частта си. Според мен и тук правиш грешка.
Сега отивам да ти чета частта и ще пусна тук мнението като преработка на този пост.

ДОБАВКА

Е, новата част беше доста по-добра... Имаше някои повторения и описанията на битката не бяха чак красиви, но идеята за оръдията беше интересна. Така че продължавай така!

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 21:06

Единствено ме е яд, че не можах а я довърша като хората, ама карай. За следващия път остава :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 21:12

Браво ранд много яко е станало . Сега ме сърби адски много да разбера повода за предателството и какво ще стане с Тагник'зул . А момичето в краина сметка Вещица или някаква магъосница от "земата ограна от слънце " е ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 21:16

Ами ТТ2 не че не уважавам твоето мнение, просто исках да видя какво мисли другата част от вашия съюз, тъй като той бе най-много ощетен. Плюс това, той не е казвал да си сменам частта, така че това стана по твоя молба.
Повторениоето: а бе не мога да измисля трети начин как да ги нарека тия гарги, мислех да им викам пернати ама ми се стори несериозно. За бъдеще ще гледам да повтарям по-малко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2004 21:17

Магьосница от "земята огряна от слънце" е тя. Не е вещица. :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: