Agent написа:
Dave Filoni vinagi mi bil malko infantilen
Това върши работа при анимациите, щото все пак са по-млада публика...а той Мандалорецът се прави най-вече от Джон Фавро, Филони е предимно консултант и беше писал и режисирал само по-серия две. (Едната интродукцията на възрастната Асока.)
Agent написа:
Ne e nai-dobriqt za po-seriozen world-building
Предвид, че това е най-доброто качество на шоутата му, а обикновено се дъни откъм история и диалози, не съм 100% съгласен.
Agent написа:
Stila mu e dobar za saturday-morning show i do tam.
Ма той такива неща прави предимно...
Agent написа:
Daje prehvaleniq mu Clone Wars e po-zle ot Clone Wars-a na G. Tartakovsky
На Тартаковски му се отдават късите истории, на Филони развития, които отнемат по няколко сезона...та не съм съгласен, защото по-старото CW беше просто набор от забавни анимационни идейки. Някои от тях дори несъвместими с материала.
Докато lore-ът в CW на Филони е най-доброто нещо, което се е случвало на SW от определени игри насам.
Agent написа:
4ist primer e sravnenieto s Andor
Кое точно сравняваш с него? Да, Мандалорецът не е толкова добър, а Боба Фет и Оуби Уан са направо ужасни.
Не мисля обаче, че трябва да се сравнява с CW, защото са различен формат и прицелени в различен вид публика.
Agent написа:
i O6TE POVE$E ako sravnim Mandalore ot KOTOR
Ти още ако сравниш мандалорския lore от CW и Rebels пак Мандалорецът губи, защото Джон Фавро. Да кажем това, как сабята трябва да се спечели в двубой е пълен нонсенс.