Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 26 Сеп 2022 21:26
- Докторе, нещо съм зле с очите. Не виждам добре надалече. Лекарят завел пациента до прозореца и му посочил слънцето: - Това там виждаш ли го? - Да, това е слънцето. - А знаеш ли, че то е на 150 милиона километра? Ти колко надалече искаш да виждаш? Столче за кола 0 36,Чиполино колички,кош за бебе,Майорал
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 01 Окт 2022 19:02
- Вчера бях на изложбата и трябва да ти кажа, че единствената картина, която можеше да се види е твоята! - Благодаря ти! А картините на колегите? Само, че кажи честно! - За съжаление пред тях имаше толкова народ, че не можах да ги видя. плюшени играчки,NUK
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 16 Окт 2022 15:33
Програмистът има две чаши на нощното си шкафче - празна и пълна. Пълната - ако му се допие вода през нощта, празната - ако не му се допие. Системният администратор има още 2 такива чаши - в случай, че първата система откаже. избелване на зъби,crypto gambling,зъбни импланти,all on 4
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 16 Окт 2022 15:36
Да чакаш да се приготви жена ти е като да сваляш нещо от интернет: - Остават 2 минути. - Остава 1 минута. - Остават 25 минути.. къса юздичка на езика,ретиниран мъдрец
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 23 Окт 2022 22:05
- Маестро - обръща се клиентката към художника, - бихте ли нарисували заедно с мен и сина ми? - С удоволствие, но картината ще ви струва с осемдесет евро повече. - А ако го държа в скута си? search for a job,чимове,ремонт на електронни книги,блок маса
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|