Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 10 Юли 2022 22:11
Известна манекенка играла малка роля в театъра. След спектакъла в гримьорната ѝ влиза елегантен джентълмен. - Извинете, нали Вас удушиха в трето действие? - Да, мен... А защо? - Бих искал да се погрижа за тялото... чанта за лаптоп,смарт джаджи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 20 Юли 2022 09:11
Прибират се седемте джуджета от работа и... - Кой ми е ял с вилицата, кой ми е пил от чашата, кой ми е ял от паничката....??? А джуджето, в чието легло била Снежанка, рекло: - Айде, айде, кой ял ял, кой пил пил, гасете тока и да лягаме! козметично легло,Аче,наглезенка,спални
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 20 Юли 2022 09:12
Али Баба стига до пещерата и казва: - Сезам, отвори се! Отговаря механичен глас: - Моля, въведете вашия ПИН-КОД Даш,наколенка,ергодизайн спални,омекотител
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 28 Юли 2022 09:19
Питали чукчата как е живял преди октомврийската революция: - Глад и студ - отговорил той. - А след октомврийската революция? - Глад, студ и чувство на дълбока благодарност.. лимфен дренаж,маска за коса,DVR,Мото гуми
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 28 Юли 2022 09:21
Час по древна история в училище: - Деца, какво е станало, когато Нерон подпалил Рим? Иванчо отговаря: - Всички застрахователни фирми в града фалирали... Автогуми,бързо отслабване,корейска козметика,NVR
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 01 Авг 2022 09:23
Лекар преглежда пациент в безсъзнание и казва на жена му: - Съжалявам, но нищо не мога да направя - вижте как са му посинели ръцете, вече умира... - Докторе, той е бояджия, затова са му сини ръцете... - Значи има късмет, ако не беше бояджия - досега да е умрял... leather belts for men,неврит,цинк таблетки,комплект за бръснене
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 23 Авг 2022 09:04
При военния лекар идва новобранец с кашлица. Лекарят по погрешка му дава разслабително. На другия ден двамата се срещат на плаца. - Е, как е, боец? Кашляш ли още? - Не смея... mens 3 piece suits,плексит,имуностимулант,сапун за бръснене
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|