Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 13 Юни 2022 22:31
Обява в бар: - Поради нуждата от социално дистанциране барът работи с 1/3 от възможностите си. Затова, най-учтиво молим, тези, които не могат да пият за трима, да напуснат и да отстъпят място на професионалистите! лазерна епилация цяло тяло,безкофеиново кафе,обучения,мъжки бижута
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 21 Юни 2022 08:28
Две блондинки си говорят: - В началото си мислех, че той ми изневерява, а сега разбрах, че той с мен ѝ изневерява на нея. Така ми стана хубаво... комуникация,body sculpt
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 02 Юли 2022 11:59
- Кучето ми съвсем мързеливо стана... - Защо мислиш така? - Ами преди като искаше да го разхождам, идваше и ми носеше каишката. А сега идва и ми носи ключовете от колата. Спрей за нос,φορμεσ για αγορι,козметични уреди,Синузит
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 07 Юли 2022 09:24
Трима ловджии си говорят за жените си: - Моята е като сърна! Стройна, нежна, с големи влажни очи. - А моята е хитра, лукава, бърза, като лисица. - А моята пък, да ви кажа, външно изглежда като човек..... мъжки якета,мъжки обувки,витамини,мъжки тениски
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 09 Юли 2022 16:31
Жена върви по тротоара и дърпа след себе си крава. Вижда я полицай, приближава се до нея и започва да й се кара: - Госпожо, не знаете ли, че по тротоара могат да се движат само пешеходци? - Знам, разбира се! А вие, какво искате да ми кажете, че моята крава се движи на велосипед ли? точила за ножове,калъфи за телефони samsung,филтър за вода,калъфи за телефони xiaomi
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|