Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 14 Дек 2021 22:08
- Сега е Коледа и затова искам да се разберем веднъж завинаги! - казва жена на мъжа си. - Ако продължаваш да ухажваш и притесняваш нашата прислужница, аз ще се разведа с теб! - За такава дреболия? - Виж какво! Такъв мъж като теб аз мога да си намеря винаги, но такава добра прислужница - едва ли! луксозна мека мебел,къща за гости до софия,крема сирене,модулна мека мебел
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 01 Яну 2022 21:12
Животните в гората изпратили стоножката да им донесе бира сутринта. Тя се върнала чак вечерта. - Защо се забави? - попитал лъвът. Стоножката отговорила: - Защото на вратата на кръчмата пишеше ''Моля изтрийте си краката''. дрехи за новородено,бебешки рокли,детско яке,бебешки бодита
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 13 Яну 2022 22:48
- Дядо, баба каза че много ергени са я ухажвали. А ти как разбра, че теб те обича най-силно? - На другите им даде чак след сватбата... детски суичър,детски дънки,детски ризи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 13 Яну 2022 22:49
В два часа през нощта звъни телефонът: - Ало, 55-55-55 ли е? - Съжалявам, имате грешка. Тук е 555-555. - О, извинете, че Ви събудих! - Няма нищо, и без това щях да ставам - телефонът звънеше. покривало за кола,пчеларство,Екскурзия Колумбия,ветробрани heko
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 25 Яну 2022 22:49
Дете моли баща си след новогодишните празници: - Тате, ти ми обеща! Хайде, моля те, купи ми барабани! - Иванчо, остави ми не мира сега! Шумът на работното ми място е достатъчен и без барабан. - Купи ми, бе тате! Обещавам, че ще свиря на тях само, когато спиш. бизнес новини,Екскурзия Етиопия,стелки за кола,селскостопанска техника
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 12 Фев 2022 15:20
Годината е 2085. Син се оплаква на баща си, че новият му телевизор се развалил за има-няма един месец. Бащата въздишайки: - Ех сине, едно време, моето момче, тая техника я правиха в Китай, а не като сега на Луната.. крем за лице,чаши за кафе,детско спално бельо,маски за лице
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 17 Фев 2022 22:59
Син на мутра се прибира след последния учебен ден и баща му го пита: - Е, как е, сине? Как се справи? - Пет двойки, тате! – отвръща синчето. - Мале-е-е! Голям бой ще падне! - Знам, тате. Вече съм им взел адресите. одеяла,шампоани,чаши за вино,шалтета за спалня
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 20 Фев 2022 14:37
Петка се оплаква на Чапаев: - Не ме приеха в университета, Василий Иванич. Скъсаха ме на историята. Попитаха ме кой е Цезар, а аз им казах, че е жребец от пети ескадрон. - Моя е вината, Петка. Докато те нямаше, аз го преместих в седми ескадрон. Мъжки чорапи,хранителен режим,морски транспорт,складов софтуер
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|