Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 10 Окт 2021 20:31
В интензивното отделение лекар пита мъж, който лежи на леглото, покрит с мазилка: - А кога започнахте да пиете? - Когато ми се роди син. - И какво се случи вчера? - Този паразит се върна от казарма и ме изхвърли през прозореца. Ракли,Кухненски мивки,Котлони за вграждане,кухненски маси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 24 Окт 2021 18:41
Колежката споделя: - В събота бях при дъщерята. Златен зет имам – тича до магазина, чисти, готви, хвърля боклука. В неделя пък гостувах на сина. Усойница е снахата – гони го да хвърля боклука, да мие пода, после хлябът свършил и трябва до магазина да ходи.... луксозни сервизи за хранене,градински столове,съединители,дизайнерски чаши за кафе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 27 Окт 2021 20:49
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 31 Окт 2021 22:12
Началото на ноември е, а вече с нетърпение очаквам поредната американска комедия. В нея еманципирана бизнес дама се прибира от Ню Йорк в родното си градче за Коледа, влюбва се лудо в местния дървар и преосмисля живота си! table tops,фолио за фарове,Подарък за жена,автоматични врати
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 25 Ное 2021 17:15
1942. Кремълски коридор. Жуков среща Сталин. Сталин пита: - Още ли не са ви заточили, др. Жуков? и отминава, пушейки си луличката. Жуков треперещ се прибира у дома, приготва си багажа, сбогува се със семейството и сяда да чака. Чака ден, два - никой не идва...
1943. Кремълски коридор. Жуков среща Сталин. Сталин пита: - Още ли не са ви застреляли, др. Жуков? и отминава, пушейки си луличката. Жуков треперещ се прибира у дома, сбогува се със семейството и сяда да чака...
1944. Кремълски коридор. Жуков среща Сталин. Сталин пита: - Още ли не са ви застреляли, др. Жуков? и отминава, пушейки си луличката. Жуков треперещ се прибира у дома, сбогува се със семейството и сяда да чака...
1945. Кремъл. Балът на победата. Сталин държи реч и завършва: - И през цялото време на войната на нас не ни изневеряваше чувството за хумор. Нали така, др. Жуков?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 30 Ное 2021 18:10
– Миличък, хайде да включим някакви ролеви игри в леглото, например аз ще съм продавачка, ти купувач, какво ще кажеш? – Съгласен съм... Добър ден, сланинка да имате? – Нямаме. – Е, как да нямате, аз я напипвам... Въздухопречистватели,Дамски рокли официални,Уреди за почистване на прозорци,Дамски блузи и туники
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 30 Ное 2021 18:16
– Миличък, хайде да включим някакви ролеви игри в леглото, например аз ще съм продавачка, ти купувач, какво ще кажеш? – Съгласен съм... Добър ден, сланинка да имате? – Нямаме. – Е, как да нямате, аз я напипвам... Прахосмукачка робот с моп,Дамски дънки,Уреди за пречистване на въздуха,Макси дрехи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 09 Дек 2021 00:42
На телефонно позвъняване с въпрос "Може ли да се обади майка ти или баща ти?" 7-годишно хлапе, чиито баща е адвокат, а майката - съдебен лекар, отговаря: - Няма ги... - А къде са? - Тате е в затвора, а мама в моргата... Прахосмукачки за сухо и мокро почистване,Дамски якета онлайн
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|